Да се оплачем...

• 7 435 930
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 450
Ти пък, как да не става! Wink
Аз преди детето готвех веднъж в месеца, ама пък да видиш как се помнеше и се благодареше за това събитие.
Сега, заради малката, се случва по - често за съжаление. Мразя ги всички тез домакински активититис, колкото мога делегирам. Simple Smile

# 51 451
В крайна сметка, мяташ едни спагети и айде.. Преживява се. Ще готвиш на зима. Сега не е време за готвене.

# 51 452
И мен ме мързи да готвя и ми е писнАло. Лошото е че съм претенция и не харесвам друг да готви на децата, че искам да е здравословно Sad .

# 51 453
Много ме боли десният крак.
Започна болката преди 3 дни в сгъвката на слабините. После слезе надолу, а от днес ме боли и коремът отдясно отстрани- все едно някой ме е стискал. От вчера куцам, днес едва си вдигнах крака да си обуя дънките. Като съм в застинало положение не боли, та отхвърлям да е апендисит. Утре ще ходя при личната, страх ме е да чета какво може да е, но много боли, а прагът ми на болка е висок.
Освен да е от работата ми, друго обяснение нямам и не искам да има.

# 51 454
Обожавам да готвя!
Оплаквам се, че снощи с либето бяхме сами вечерта и през нощта, без деца наоколо, което отдавна не се беше случвало, и вместо да си "обърнем внимание" както му се полага, без бързане, без умора и  притеснение дали малкият син ще опита да нахълта, аз заспах като пън рано-рано Joy

# 51 455
Пфуу, болната ми тема тия дни за готвенето. И аз искам децата да се хранят здравословно, ама не ми се готви. И ММ ме ядоса по темата, защото го помолих снощи да ми направи един таратор, докато приспивам бебето, не му се правело. Пък на мен ми се готвеше в петък, събота и неделя, нали. Легнах си сърдита. Не бил прав, сутринта ми направи закуска, ама сега ще му го натяквам до края на света, защото след готвенето, най-мразя да се чувствам прецакана.

# 51 456
Оплаквам се, че нямам сили да отида на погребение, а знам, че трябва да подкрепя приятелката си...
Дано ме разбере..

# 51 457
  • София
Оставете мъжете да готвят, след като не ви се готви.

# 51 458
  • Варна
Купувайте готови неща. Един китайски или пицария спасяват нещата. Врътваш един телефон и готово.

# 51 459
Оплаквам се, че нямам сили да отида на погребение, а знам, че трябва да подкрепя приятелката си...
Дано ме разбере..
Пий, не знам какво се е случило, но дано намериш сили. Прегръдки от мен!

# 51 460
+1  Мен като ме налегне мързела поръчвам Доминос. Пиците им са хубави и не са кой знае колко скъпи.

Благодаря на всички за милите пожелания! Нека вие и дечита ви бъдете здрави, всичко друго е маловажно. 🤗🌺

Милата ми майка дойде на посещение за празника и понеже сме на сватба в събота пожела да ми види тоалета. И познайте 😒 не го хареса. Роклята беше одобрена от ММ, сестра ми и нейния мъж и зълвата. Но на критичната ми майка никога нищо не и харесва. Един път не си спомням да е казала “Ей тая дреха ти е много хубава и ти стои добре”  Може би само за роклята за абитуриенския бал, но тя участваше в избора, та може за това да не е имала критики.

# 51 461
  • Ямбол
На майка си винаги вярвам. Тя никога не е лицемерна и винаги казва истината.
Онзи ден и аз бях на сватба. Оф, на 90% тоалетите и съчетанието с обувки, беше пълна трагедия.

# 51 462
И мен ме потресе много новата катастрофа.Да почиват в мир загиналите,а на близките им,кураж и сила да преодолеят загубата.
Направо ужасно, няма ли край тази война по пътищата?!Вече непрекъснато почти ме е страх за близки хора,които често шофират, баща ми най-вече.
А и дори човек да е съвестен шофьор,когато се сблъска насреща с пиян,дрогиран или безхаберен идиот зад волана,на който пък не му пука дали ще почерни нечие семейство...Само с Крумови закони май ще се реши проблемът.Отнемане на книжката,на колата,а не галене с перце и прехвърляне на вината върху потърпевшите.Само когато нехранимайковците се наплашат достатъчно,че ще има последствия от простотиите им,ще се промени нещо. Особено ако провинилите се имат навършени 18,да се третират с цялата строгост на закона,никакви изключения.

# 51 463
  • ново
И аз се оплаквам от "готвене". Не ядем готова храна. Храним се здравословно според нашите разбирания, но за целта почгги всеки ден трябва да приготвяме нещо. Не ми тежи самото приготвяне, а измислянето.

# 51 464
  • София
И аз мразя да готвя RageRageRage

Общи условия

Активация на акаунт