Да се оплачем...

• 7 435 938
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 435
Честит рожден ден на принцесата...да радва много мама!!!

Пак да кажа - нито една пъпка нямам, ни от комар, ни от паяк..чудя се къде живея, да съм на Марс, не съм сякаш....ама като ви чета...

# 51 436
  • София
Оплаквам се от главоболие и безсъние, не знам до кога. Tired

# 51 437
  • ново
И аз съм с главоболие, дори погледът ми е размазан.

# 51 438
  • UK
Вчера се прибрахме от София в Лондон.
Изживях голям температурен шок, чак пуснах парното снощи. На голямата щерка винаги и е топло, чак тя ми вика да я обличам повече.

Ариа, честит празник на малката!

# 51 439
  • София
ARIA, да ти е жива и здрава рожденичката. Видях я в другата тема. Много лъчезарно дете.

Не съм, то стана вчера. Ако днес не ми мине, ще ходя. То само това ми липсва, да ми срежат коляното. Бившият ми мъж го мина това и знам какво е, куцане месеци наред.
Режат ако менискусът е скъсан.

# 51 440
Събудих се рано от болки в ръката - цялата подута и изтръпнала.

Бях решила да водя домашните на разходка, но времето е лошо. На хубаво време пътя до там е високо ниво за мен.

Отпуска съм и ще я прекарам вкъщи.

# 51 441
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ариа, да ти е жива и здрава малката красавица! Безгрижно и щастливо детство й желая!  Hug

Не успях да спя заради пълнолунието, гърбът ме боли и съм кисела.  Confused

# 51 442
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В потрес съм.Disappointed На мой познат, част от семейството му е било в автобуса. Не знаят какво се случва, не ги пускат да влязат в Пирогов. Нищо не им казват.

02 982 50 39
https://trud.bg/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D1%8A … 0%B4%D0%B0%D0%BB/

надявам се да са се намерили и да са добре.
нова информация
Скрит текст:
Какво е състоянието на пострадалите - здравното министерство публикува информация

•  УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" - осем пострадали са транспортирани към лечебното заведение. Един е починал по време на транспорт. Втори починал при приема в болницата поради състояние, несъвместимо с живота. Състоянието на хоспитализираните пациенти е:

- 64-годишна жена с инициали С.П. – с тежка гръдна гръдна травма, интубирана, на изкуствена белодробна вентилация;
- 72-годишна жена с инициали М.Г. -  с тежка гръдна травма, тежка фрактура на гръбначен стълб, интубирана, на изкуствена белодробна вентилация;
- 74-годишна жена с инициали К.Т. - с тежка гръдна травма, черепно-мозъчна травма, интубирана, на изкуствена белодробна вентилация;
- 60-годишна жена с инициали С.К. – с гръдна травма с фрактури на ребра, фрактура на гръбначен стълб, фрактура на крайници;
- 71-годишна жена с инициали Д.Д. – с тежка фрактура на долни крайници и таз;
- 52-годишна жена с инициали С.Г. - с черепно-мозъчна и лицево-челюстна травма.

•  УМБАЛ "Света Анна" - шестима пострадали, от които пет жени и един мъж:

- 66-годишна жена с инициали Л.Ф. – хоспитализирана в Хирургична клиника без опасност за живота. Пациентката е в съзнание;
- 62-годишна жена с инициали З.Х. – на апаратна вентилация, в тежко състояния, след операция;
- 57-годишна жена с инициали В.П. – в стабилно състояние без опасност за живота. Пациентката е в съзнание;
- 52-годишна жена с инициали Б.А. – с комоцио, в стабилно състояние без опасност за живота;
- 65-годишна жена с инициали Е.Б. – в стабилно състояние, в съзнание, без опасност за живота;
- 61-годишен мъж с инициали Л.Х. – в съзнание, в стабилно състояние.

• ВМА – двама пострадали:

- 62-годишна жена с инициали С.М. – в стабилно състояние, с множество контузии, без фрактури. Пациентката е контактна;
- 30-годишен мъж с инициали С.В. – в тежко, но стабилно състояние с черепно-мозъчна травма, гръдна и шийна травма, фрактура на рамо и на лумбални прешлени. Пациентът е контактен и е настанен в реанимация.

• УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ“ – един пострадал:

- 59-годишен мъж с инициали Г.Г. - с множество охлузвания и рани в областта на тялото и главата, с комоцио. Пациентът е в съзнание и остава в лечебното заведение за активно наблюдение.

# 51 443
Искам да се оплача от вивакомското приложение за телефон. Днес реших да му направя сефтето. Първо настоява упорито да ми сложи някаква funny call мелодия, иначе не допуска да продължиш. Наложи се да пращам смс-и за отказ. След като все пак успях да се добера до "същността", каква ми беше изненадата да видя, че всичко е написано на шльокавица. Пробвах дори да сменя езика- не, кирилицата е напълно непозната материя. TriumphTriumphTriumph
И това понеже търся каишка на боклука им- Майки. Значи, случайно попаднах в офис на А1, една мила продавачка ми показа тяхното приложение- съвсем разбираемо и най- вече на кирилица, от което можеш да си поръчаш различни аксесоари включително и каишки. Не съм фен на А1, обаче много се разочаровах от виваком. Естествено последните  и каишки нямат.Rage

# 51 444
  • София
Не съм го ползвала приложението. ММ тестваше и ми хакна мелодия, но после я махна.
Мдам, текста е с латински букви.

За часовникът - https://myki.watch/
Аз каишки си взимам от офиса им.

# 51 445
Боли ме ухо. От ноюес съм на натибиотик и капки, но не само че няма подобрение, а ми се струва, че съм по-зле.

# 51 446
Купих си мрежести чорапи, при обуването се скъсаха и двата. Също си купих козметика, от която едва ли имам нужда и без която бих могла да мина. За другата седмица имам планирани 2 пътувания, шопинг и дискотека. Защо съм такава прахосница...
Ако ще те успокои,вчера си поръчах Нти на брой чифт обувки,от които нямам нужда.. Излишно е да казвам колко балсами,маски,олиа и т.н за коса имам.. Всеки си има мания - моята са тези двете неща. Grinning

# 51 447
Сега като се прибера от работа, не ми се готви и не ми се занимава с нищо вкъщи. Просто искам да си стоя на хладно и да гледам някой филм.

# 51 448
Ами гледай. Мажете по една филия и готово...

# 51 449
Втори ден някак си не става, пресушихме хладилника! Sleepy Smiley След мързеливата неделя, неизбежно е Sad
Пък и вече обещах на ММ

Общи условия

Активация на акаунт