Да се оплачем...

• 7 435 978
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 420
^^ Няма ли начин чорапите да се оправят с малко прозрачен лак за нокти? Голяма ли е бримката? И на мен ми се е случвало. Гледам фини чорапи, чоропогащи да ги обувам с ръкавици.

Огромна е. Ядосах се и ги изхвърлих..

# 51 421
  • тук и там
Онзи ден и моят син пострада малко на площадката.Но и той имаше вина.Имаше навалица на пързалката и той пререди едно дете.Другото се опита да го изблъска и удари моето.Стори ми се че без да иска,в опита да изблъска -удари моето.Моето ревна.Оказа се обаче че го е ударило със юмрук-иначе не мога да си обясня насинената буза.На другата вечер пак там.Забелязах че другото дете си е просто буйно ,казах на моето да не играе със него за да не пострада пак.Моят пак се тика..В детската градина явно редовно се случват такива неща ,кой  бутнал,кой кого ритнал-щом моят отива пак да играе със това дете и намира за нормално след бой, ритник и др . похвати да са пак "приятели" ..Както и да е-аз съм от правещите забележка майки.И на чуждите деца.
Иначе моят е със синя буза, разбита брадичка(падна ,докато тича по мокрият под до басейна-три пъти,въпреки стократно дуднене от моя страна-че е хлъзгаво,да внимава и да върви бавно!!!Без да тича!!),подут  и син крак  и огромна  пъпка от комар,точно в десятката,между очите...Направо се чудя,как ще го опазя това човече да не се претрепе..

# 51 422
Явно не ходите често на различни площадки, щом не сте попадали на майки, които се правят, че не забелязват какви ги вършат децата им. Аз бая съм обиколила и съм се нагледала на всичко. Разбира се повечето родители са адекватни, но си има и уникални екземпляри.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 09:43 от Анонимен

# 51 423
Много сме разстроени с мъжът ми.
Тази сутрин ни съобщиха, че наш много добър приятел е починал. Толкова е нелепо, че пак не вярвам.
Онзи ден бяхме в тях и пихме и се смяхме до сутринта...
Днес и двамата не сме обелили една дума. Разхождаме детето и ...нямаме посока.
Едва вечерта събрах сили да изкажа съболезнования на приятелката му ..а сме близки приятелки. Просто не вярвах, че е истина и не знаех какво да кажа.

# 51 424
Живея на първи етаж и под едната тераса се е превърнало в обществена тоалетна и миризмата не се понася. Отвратително е!

# 51 425
Много сме разстроени с мъжът ми.
Тази сутрин ни съобщиха, че наш много добър приятел е починал. Толкова е нелепо, че пак не вярвам.
Онзи ден бяхме в тях и пихме и се смяхме до сутринта...
Днес и двамата не сме обелили една дума. Разхождаме детето и ...нямаме посока.
Едва вечерта събрах сили да изкажа съболезнования на приятелката му ..а сме близки приятелки. Просто не вярвах, че е истина и не знаех какво да кажа.

Божа работа, никой не знае, защо, кога, как? Така е било писано. Да вметна, че днес ще бъде ден на национален траур в памет на загиналите край Своге. Признавам много се разстройвам от това, много зачестиха тези случаи. 😢

# 51 426
Имам 57 ухапвания от вчера само,като ходехме да караме колела с малката.
Вчера пръсках с райд в нас и на терасата.
Писна ми от паяци и комари.

# 51 427
Паднах като талпа и усуках коляното. Боли да му се не види! Успокоявам се, че щом ходя, няма скъсан менискус.
На ортопед ходи ли? Аз навремето направих въргал на пистата. Нямах скъсан минискус, ама ме боля много време.
Един възрастен ортопед ми каза, че е трябвало да ме гипсират.
Не съм, то стана вчера. Ако днес не ми мине, ще ходя. То само това ми липсва, да ми срежат коляното. Бившият ми мъж го мина това и знам какво е, куцане месеци наред.

Живея на първи етаж и под едната тераса се е превърнало в обществена тоалетна и миризмата не се понася. Отвратително е!
Сложете лампа с фотоклетка и фалшива камера (има ги по десетина лева)

# 51 428
Това с комарите е чудовищно. Аз за пет ухапвания пия фенистил, не мога да търпя да ме сърби. Аз и много се подувам. Като цяло комарите са ми болна тема, пръскам се, все ме хапят. На детето слагам стикери на количката против ухапване. Пак го хапят.
Оплаквам се не можахме да спим, дребчо викаше през час. Явно е от зъбите. Нищо не помага.

# 51 429
Цялата ми дясна страна  на на гърба е схваната. Забравих да помоля ММ да ме намаже преди да излезе, сега се мъча като грешен дявол.

Момичета, черпя ви виртуално 🤗  Днес моята по-добра половина става на 5
Скрит текст:

# 51 430
А, защо фалшива камера? Направо истинска да сложат. И един екран да върти записите с пикльовците постоянно.

# 51 431
Ариа,
Честита ти рожденичка. Да расте здрава, смела и щура! Heart

# 51 432
Честита ти рожденичка, Ариа! Щастливо детство да има! Sparkling Heart

# 51 433
Честит рожден Ден, на сладурчето! Желая прекрасно детство! 🎂🍬🍭🍫

# 51 434
  • град-държава
ARIA*, честита рожденничка! Здрава и щастлива да расте!🎂❤
Оплаквам се, че съм изцедена. Не спахме цяла нощ. Пак едни температури, ревове и двете сме с ужасяваща хрема, запушен нос и като бушонирани. Ако съдя по това мен как ме боли фронтално, хлапето и то се мъчи. Най-скапаната година!

Общи условия

Активация на акаунт