Да се оплачем...

• 7 435 953
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 405
  • София - Рим и обратно
Пюър, да се сменим?

Паднах като талпа и усуках коляното. Боли да му се не види! Успокоявам се, че щом ходя, няма скъсан менискус.
Как го усука?
И аз се оперирах след повтарящи се луксации, защото алтернативата беше артроза след десетина години. Следи се и направи ЯМР, за да си спокойна.

# 51 406
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
На риба съм, няма така-
ва досада.  Подлъгах се.

По принцип съм нетърпелив човек, но ми е голям кеф дa си седя крaй някой водоем и с чaсове дa чaкaм помръдвaнето нa плувкaтa Fishing Pole And Fish 

# 51 407
  • Варна
Тоз аутан не действа. Цял флакон изпръсках и дъщерята пак е нахапана цялата.

# 51 408
  • Стара Загора
:Да се оплача че имам 3 мъдреца за вадене Sob

# 51 409
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
то моето е повече за мунската тема...
три пъти чистя екрана на лаптопа, ядосвам се на кърпичките, че сигурно са стари и не чистят, а то какво...
очилата ми били зацапани.
защо все забравям за тях?

# 51 410
Дъщеря ми днес се прибират за Франция.Яко ми е кофти ама стискам зъби.Най ми е криво за малкия.

# 51 411
Може би редовно посещение на площадката, детето ще намери приятелчета. Не знам, не съм попадала в такава ситуация, но наблюдавам често децата да си играят, тъй като ходя с количката и някой път сядам до детските площадки. Даже съм молила деца да пазят тишина, защото бебето спи и са ми казвали "извинете". За пръв път чувам такова нещо. Ако видя агресивно дете, бих дръпнала моето да си тръгнем. Няма смисъл да стават инциденти.

# 51 412
Не би ми хрумнало да моля за тишина на детска площадка.

# 51 413
Явно съм попадала на културни деца, затова се очудвам. 😂

# 51 414
  • София
Абсолютно Или на площадка за 3~12 годишни пъплят едногодишни и м:grinning:Grinningайккте им недоволстват,че големите ги бутат и не ги пазят.

# 51 415
Аз стоях с дребен по площадки, докато спеше като съвсем малък, но дойдат ли деца се махах. Знам, че няма как да ми пазят тишина.
Моя син примира да си играе с деца. Днес 1 час се е забавляваш с един батко.

# 51 416
  • град-държава
Аз съм един от най-върлите противници на площадките, но когато са пълни си е зверилник. 😆Когато има по-малко деца оставям Чудото, защото много се забавлява. Имали сме инциденти, но не очаквам другите да се грижат за хлапето ми.

# 51 417
  • София
Паднах като талпа и усуках коляното. Боли да му се не види! Успокоявам се, че щом ходя, няма скъсан менискус.
На ортопед ходи ли? Аз навремето направих въргал на пистата. Нямах скъсан минискус, ама ме боля много време.
Един възрастен ортопед ми каза, че е трябвало да ме гипсират.

# 51 418
Купих си мрежести чорапи, при обуването се скъсаха и двата. Също си купих козметика, от която едва ли имам нужда и без която бих могла да мина. За другата седмица имам планирани 2 пътувания, шопинг и дискотека. Защо съм такава прахосница...

# 51 419
^^ Няма ли начин чорапите да се оправят с малко прозрачен лак за нокти? Голяма ли е бримката? И на мен ми се е случвало. Гледам фини чорапи, чоропогащи да ги обувам с ръкавици.

Общи условия

Активация на акаунт