Да се оплачем...

• 7 435 978
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 390
Не си мислете,че не съм се опитвала да сменя площадката или че пък изобщо не ходя по такива.Напротив,но ги избягвам когато децата са над 10 на брой и точно тогава се случват разправии с родителите,които не контролират изблиците на децата си и  не ми е до скандали с подобен тип"родители" ,а от цялата ситуация детето ми страда.Не съм и предубена,има и други случки с мой познати и приятели и не само в нашият град.Болшинството от майки,нехаещи за отрочетата си и ги оставят да се разхождат из площадките като самотни електрони и да правят каквото си искат не мога да го толерирам.Позволявам си единственно сутрин да водя синът си на площадката когато или няма никой или има само 2-3 дечица,с които се заиграват.
slavka70 защо да съм се нахъсала и озлобила ? Ако бях нахъсана или озлобена,нямаше да си тръгна от площадката.

# 51 391
Малката е цялата нахапана от паяк може ли да ми кажеткажете какво да купя против комари и паяци

# 51 392
  • Ямбол
Ти носиш отговорност за твоето дете. Като виждаш какво се случва, защо изобщо го пускаш? Или чакаш да стане инцидент, та да покажеш на простите майки до какво води това. Те са прости и ще продължат да се изживяват като важни.

# 51 393
  • Countryside
Малката е цялата нахапана от паяк може ли да ми кажеткажете какво да купя против комари и паяци
Аутан, ето този:

Относно детските площадки аз лично нямам такива наблюдения. Но ако на въпросната площадка се събират агресивни и невъзпитани деца, с нехаещи родители, просто не бих си водила детето. Няма оправия с подобни деца, ако родителите нехаят.

# 51 394
За жалост площадките са умален отрязък и на реалния живот...
Аз се надявам и се моля в училище на есен да попаднем на добри деца, но знам, че шансовете не са много големи...ама знам ли, може да се изненадам в добрия смисъл...☺

# 51 395
  • Ямбол
В училище поне донякъде средата е контролирана или може да се изисква контрол от персонала на училището. Докато на площадката е законът на джунглата/селото - по-простият оцелява.

# 51 396
  • До морето
И аз за това се моля- да случи на хубава група със свестни деца и възпитани родители. Толкова е важна средата, че няма накъде.

По площадки не обичам да ходя, направо ми гръмва главата от писъци и крясъци. След един такъв час, главата ми е камбана, ама жертвам се от време на време.

# 51 397
  • София
Хубаво, че казвате. Да си знам от сега, да не ходя по площадки. Почти съм сигурна, че ще агресирам, а съм миролюбив човек.
Оплаквам се от трафика по магистралата. Пфу

# 51 398
  • София - Рим и обратно
За след ухапване от комари и паяци, чист амоняк. Действа за няколко минути и няма следа от ухапаното. Всякакви други мазила, фенистили и прочие боклуци са само маркетинг.

# 51 399
И аз наскоро имах сблъсък с изключително проста майка, чийто син всекидневно проявява агресия спрямо други деца-налита с юмруци, бие им шамари без причина и т.н.  Ситуацията е следната: Видях дъщеря ми да тича, а въпросното дете да бяга след нея и да се опитва да я блъсне в гърба. Понеже бяха далече извиках, за да ме чуе да не я бута. Леле, онази махленка като скочи и като се развика как така викам на детето и....Явно трябваше да чакам да я бутне и да се потроши и тогава много ще ме греят извиненията и.
С прости хора е абсурд да се разбереш!

# 51 400
  • Сф
На риба съм, няма така-
ва досада.  Подлъгах се.

# 51 401
А аз си мечтая да ида на риба Simple Smile Въздух и тишина, природа, вода, въздух, книжка...релакс

# 51 402
Пюър, да се сменим?

Паднах като талпа и усуках коляното. Боли да му се не види! Успокоявам се, че щом ходя, няма скъсан менискус.

# 51 403
  • Бургас
По площадките ,пътищата,офисите,ресторантите с простащината и агресията няма оправия.

Свекървата ми вдигна кръвното.Няма такъв крив човек!Да дойде специално да направи фасон и да вдигне скандал!Изпокара се с всичките си приятелки и роднини.Явно е дошъл нашия ред! Close

# 51 404
Пюър, да се сменим?

Паднах като талпа и усуках коляното. Боли да му се не види! Успокоявам се, че щом ходя, няма скъсан менискус.
Да не те плаша ама не е баш така. Нямаш скъсани кръстни връзки, което е супер, но менискус може да скъсаш и да си куцукаш спокойно след това...е спокойно, спокойно, колко да е спокойно, с болка ще е.
Аз с моите две операции на коляното станах половин ортопед 😎

Общи условия

Активация на акаунт