Да се оплачем...

• 7 435 978
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 345
  • София
Оплаквам се от лошите новини. Защо живота е толкова ужасен.
Кошмарна катастрофа, толкова много загинали😢

Може би е наивно, но съм вярващ човек и не мога да си обясня защо е станало като са пътували към манастир. Имаше преди години друга катастрофа пак, отново пътували за манастир. Като си вярващ, се чудиш защо стават такива неща и още повече с деца.
Жалко за загиналите и техните семейства.Бог да ги прости !

# 51 346
Ужасно е, наистина. Реших да пропусна новините тази вечер, но с малката се прибрахме точно за да го чуя. След това и чичо Гугъл реши да ме информира. Наистина, броят на жертвите се увеличава. Бог да ги прости хората. Cry

# 51 347
Teta75 в тази диета има много логика и мисля,че ще има ефект,но трябва да я направи правилно,дано я вразумя.Мисля,че и тя е прочела,че няма нужда да броиш калории и да ядеш на корем,и е решила,че това значи да хапнеш два залъка и си готов.
Spiderwoman забелязала съм,че добрите хора си отиват по-рано и понякога започвам да размишлявам защо...отговор не намирам,но откривам надежда в следния въпрос..."като отидеш в градината първо от кои цветя ще си откъснеш?"

# 51 348
Кошмар
За майката с МС- може би диетата е добро решение, но обсъдете как да се проведе, може и с лекар, ако е склонен да  даде мнение. Наистина някои хора споделят за ползи точно при МС. Но дявола е в детайлите- помогни й да стигнете до консенсус за храната. Тета е дала добър съвет.

# 51 349
Повечето лекари,не ти дават много варианти при тази коварна болест и много малко от тях препоръчват някакво лечение в толкова напреднал стадии.Решихме да продадем една къща,и сега чакаме.Като се продаде мислим да се консултираме лично с Таня Бейрииска и нейния екип и да се направи график специално за нея и нейната болест,какви добавки да пие и подобни.Хубавото е,че работи с лекари и ще може да се вземат адекватни мерки,за всяка следваща стъпка.Дано се получат нещата и да има ефект,крайния резултат е най-важен,пък караниците и нервите докато постигнем желания ефект не са важни.Напрежението си казва думата.Благодаря,че ме изслушахте,само като споделих се поуспокоих,ще преговарям и ще настоявам,но си мисля,че ще е най-добре да прочете в интернет последиците от гладуването...та може и да се вразуми така.

# 51 350
  • В един копнеж!
В потрес съм.Disappointed На мой познат, част от семейството му е било в автобуса. Не знаят какво се случва, не ги пускат да влязат в Пирогов. Нищо не им казват.

# 51 351
Милата. Сигурно е съсипана от болестта
Оплаквам се, че изчистих банята с меглио с белина, и сега огледалата ми са съсипани. Целите на петна. Утре ще търкам и пробвам да видя какво ще мога да направя
Aivelin, ужас. Дано всичко е наред.

# 51 352
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В потрес съм.Disappointed На мой познат, част от семейството му е било в автобуса. Не знаят какво се случва, не ги пускат да влязат в Пирогов. Нищо не им казват.

02 982 50 39
https://trud.bg/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D1%8A … 0%B4%D0%B0%D0%BB/

# 51 353
  • София
Ужасна новина. Съболезнования на семействата.

# 51 354
  • В един копнеж!

02 982 50 39
https://trud.bg/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D1%8A … 0%B4%D0%B0%D0%BB/

Предадох. Благодаря ти.
Надяваме се да не е най-добрият лошото.

# 51 355
  • София-Младост
От къде са хората, аз така и не разбрах.
Просто ми е мъчно за близките, поминалита да почиват в мир.
После що ме тресе при всвка дртска екскурзия😠
Happy, дано съм лош пророк,  но след белина почти нищо не можеш да направиш. Как издържаш миризмата ине знам.

# 51 356
  • В един копнеж!
От Световрачене, Софийско.

# 51 357
Сега от вас чувам за катастрофата. Мир на душите на загиналите.
Преди по-малко от година загубихме в катастрофа дете, което ми беше като роден син, а майка му едва оцеля. И днес си спомнихме за него и със сина ми говорихме, но дъщеря ми все още отказва да разговаря за това. Израснаха заедно, станаха "гаджета" още на тригодишна възраст, а на 4 години той ѝ предложи брак Grinning душички, толкова сладки бяха. Имам снимки от последния рожден ден на сина ми, малко преди катастрофата, и не събирам сили да ги отворя. Отказвам да повярвам, че единият от синовете ми вече го няма.

# 51 358
Ужасна трагедия..Там завоите наистина са ужасни и бурята е допринесла..
Мир на праха на хората...

# 51 359
02 982 50 39 - горещ телефон за близки на пътуващите, пострадали и загинали. Там да звъннат, за да питат.

0882 88 20 27 пък е горещият телефон в Божурище.

Общи условия

Активация на акаунт