Да се оплачем...

• 7 436 001
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 360
  • София
След последната голяма катастрофа с автобус се заговори за колани. Ми аз колани не видях. Вярно е, че не пътувам с междуградски автобуси нон стоп...

# 51 361
  • София
В междуградски автобуси съм виждала колани, но хората нямат създаден навик да слагат.

# 51 362
Криво и кофти ми е пак,и заради това,че лятото пак свърши,а нищо съществено не правих,не излизах почти...Мъчно ми е и ми се реве.
Не мога да повярвам колко бързо се изниза лятото,честно!И есента си има чар,разбира се,това ме утешава,че поне остава още септември и ноември,хубаво време,дано...

# 51 363
Направо не знам къде отиде това лято. Като гледам снимки на детето разбирам къде е отишло, но не му се насладих. Цяло лято чаках почивката. Тя мина и сега... Лятото свърши.

# 51 364
  • Sofia
Съболезнования на семействата на загиналите,много тъжно Flowers RoseFlowers Rose
   Изпитвам ужас от всякакви превозни средства,затова и почти никъде не пътувам...много скучен живот водя Unamused

# 51 365
Завоя на който стана катастрофата е много лош. Постоянно стават катастрофи тук, имаше и жертви миналата година.
Но сега е истински кошмар! Cry

# 51 366
Преди два месеца от АПИ бяха тук и установиха , че настилката е далеч от изискванията за безопасност, постоянно се подават сигнали за състоянието на този път, но уви, никой нищо не направи! Ето го резултата!

# 51 367
Много висока цена!! Много!!!
Когато човешкият живот струва пари..които са влезли в грешния джоб.
Ужасно е!

# 51 368
Дебела съм! Мразя се.
И мразя факта, че никога не се научих да обичам себе си и тялото си..
И тук да се обадя... и аз съм така Simple Smile

Я пъ тия...алоу ...че кво ни е бре?(тука се слагам и аз към пухкавите)
Има един много як филм:Чувтвам се красива.
Гледайте го!!

# 51 369
Много висока цена!! Много!!!
Когато човешкият живот струва пари..които са влезли в грешния джоб.
Ужасно е!
Касапница! Горките хора и техните близки.

# 51 370
Има колани в междуградските автобуси. Наскоро ми се наложи да пътувам два пъти и си ги сложих. А в единия автобус дори шофьора помоли всички да си ги закопчеят преди потегляне.

Ужасна трагедия, ужасна...

# 51 371
Мир на душата им! Снощи отворих фейса и веднага разбрах за новината. Тъжно ми е. Аз също мразя да пътувам, правя го при необходимост. Жалко за погубените жовоти. Не разбирам какво трябва да се стори да намалят тези трагедии. Все мине време и нещо става. 😓
Лятото също изтече като пясък между пръстите ми. В майчинство една въртележка, еднообразно такова, хем съм щастлива от времето прекарано с детето, хем ми е тягостно. Искам малко положителни емоции.

# 51 372
Изобщо не страдам, че лятото си отива. За мен това е период на безсънни топли нощи и дни в които не мога да дишам от задушаване, косата ми постоянно е мръсна от потта, излизат ми пъпки от жегата. И мога да изброявам още и още. 😆 Обичам есента, обичам да шляпам в локвите по центъра и с часове да зяпам витрините. Ако можеше вечно да е есен щях да съм най-щастливата.

Оплаквам се от ММ. За толкова години заедно още не е научил, че не съм социална като него. Подхвърлил на негов колега да дойдели с жена си с нас на почивка. 😳 Аз отказвам покани дори на приятелски семейства да почиваме заедно, а за непознати и дума да не става. Дори не мога да си го предствавя да седя седмица с хора и да любезнича на сила.

# 51 373
Те да си говорят. Ти си вземи книжка и опъвай тармъците на шезлонга...

# 51 374
  • град-държава
И двете с детето сме болни, аман. Толкова болезнена и отвратителна хрема, като пребито куче съм, детето не спира да циври... ако я боли носоглъдката като мен, то и на мен ми се циври. Сега по лекари и простотии, отново. Аман! #нимоаповече

Общи условия

Активация на акаунт