Да се оплачем...

• 7 435 914
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 51 555
Скрит текст:
Оплаквам се от Спиди. Изгубили са пратка,която трябваше да получа още в събота. Пристигнала е в междинен склад и вече няма намиране. Triumph
Застрахована ли е пратката? Аз имам горчив опит с тия мизерници от Спийди. Загубиха ми пратка и то много ценни за мен неща. После ми казаха, че щом не е застрахована не могат да ми помогнат и ми теглиха една. 2 години минаха, а още побеснявам като се сетя.
Не знам дали е застрахована, защото става дума за награда от конкурс, в който участва и спечели детето ми. Той знае , че  е спечелил , но самата награда остана в тайна за да го изненадам. Два пъти ходихме до офиса, в който трябваше да е пристигнала и два пъти си тръгваме с празни ръце- аз изнервена, а той безкрайно разочарован. Няма да оставя нещата така и дано бъде намерена. Днес вече звънях 3 пъти за информация, но такава няма. Дамата ме съветва да съм имала още малко търпение , защото работели по случая

# 51 556
Моля ви се, не вменявам вина на никой. Който както го чувства, така да го направи.
Странни са ми разсъжденията- искам  да го помня такъв. Като го изпратиш в последният му път, всички хубави спомени избледняват ли?
Не ми отговаряйте. Разсъждавам си.

# 51 557
Не избледняват, но се прибавя един лош спомен...

# 51 558
Точно. ОСтава ти как той е легнал, блед, безжизнен.. И всички ридаят около теб..
Дори не разбирам как даваше душа на един да снима това, повреме на погребението на дядо ми. Решихме , че е нещо по партийна линия и не сме правили забележка..Но и до ден днешен се чудя, тоя човек гледал ли е този запис/снимки??

# 51 559
Така всеки като си намери причина - кой не вярвал, кой не искал спомени, кой нещо друго - и остава на малцина да организират нещата и да изпратят човека, поемайки цялата тежест.

# 51 560
Съжалявам за загубата ти, Пийкок.
Но и аз не разбирам хората, които казват "искам да го запомня еди как си".
Хубавите спомени не изчезват с магическа пръчица, заменени от един лош спомен. Те остават в нас завинаги.
Но всеки интерпретира нещата по свой си начин, не целя да се заяждам.

Скрит текст:
аз спях в съседната стая, когато майка ми почина. Разбрах го в просъница, докато леля ми въртеше телефони да съобщава. Шокът за мен беше голям, въпреки че го очаквахме. Дори и през ум не ми мина да не бъда до баща ми през цялото време, както и до мама - да я гледам докато още мога. Стоически понесох всички тъжни физиономии, сълзи и съжаления. Никога не бих си простила, ако не бях присъствала.

# 51 561
В случая тежестта /отговорността/ за изпращането НЕ е на Пийкок, а на семейството на покойника...божее...

Мира, мисля е ясно, че за майка е съвсем друга работата..поне аз правя разлика...

# 51 562
Много ясно, че не е. Просто се бие с постовете, които публикува.

# 51 563
Тета, аз имах предвид по принцип, а не конкретно само за Пийкок. По-назад някой спомена, че не е ходил на погребението на баща си.

# 51 564
Добре, че лично на мен не ми дреме във форума кой какво ще ми каже. Ама има хора, които ще се впечатлят, та за това апелирах да не набивате вина, а вие ГО правите...подтекста на постовете ви е : Пийкок, ти си грешна, защото няма да отидеш.
Гадост просто...

# 51 565
Не мога да разбера, когато изпреварваш камион примерно и тоя зад теб присветва нервно с фарове, какво аджеба се очаква да направиш? Да се изпариш? Да влезеш под камиона? Баси глупаците сме дето не сме тръгнали с бързата кола по магистралата.
Мъжа ми като е с камиона ги оправя такива бързаци!

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 16:39 от Анонимен

# 51 566
Да, темата вече става много грозна. Да я приключим.
Всеки има някакъв емоционален праг, нека си го следва.
Жалко за младият човек. В тоя свят трябва всеки да си ходи по реда си, но за съжаление оня отгоре не е на това мнение.

# 51 567
  • град-държава
Добре, че лично на мен не ми дреме във форума кой какво ще ми каже. Ама има хора, които ще се впечатлят, та за това апелирах да не набивате вина, а вие ГО правите...подтекста на постовете ви е : Пийкок, ти си грешна, защото няма да отидеш.
Гадост просто...
+100 и още веднъж гадост.
Оплаквам се, че пак не върви на добре и аман. Просто аман. Кашлям като магаре.

# 51 568
Не мога да разбера, когато изпреварваш камион примерно и тоя зад теб присветва нервно с фарове, какво аджеба се очаква да направиш? Да се изпариш? Да влезеш под камиона? Баси глупаците сме дето не сме тръгнали с бързата кола по магистралата.
Мъжа ми като е камиона ги оправя такива бързаци!
И не само ти това се питаш. За тъпи изцепки по пътищата цяла книга мога да напиша. Любимо ми е даването на газ когато видят, че ги задминава жена, а ти си вече успоредно на малоумника.

# 51 569
Пийкок, съжалявам за загубата ти! Не се терзай, постъпила си така, както си намерила за добре. Животът е за живите, а ти не си в най- близкия кръг на човека, наистина не си длъжна. Не всеки човек издържа да вижда подобни неща. Това не значи, не държим на хората. На моята майка и се случи това с приятелка, после се обвиняваше месеци наред, докато един ден и казах, че не е била длъжна и няма за какво да се чувства виновна. Явно и олекна. Това бе един от малкото пъти, в които ме е послушала за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт