Да се оплачем...

• 7 435 726
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 570
Не мога да разбера, когато изпреварваш камион примерно и тоя зад теб присветва нервно с фарове, какво аджеба се очаква да направиш? Да се изпариш? Да влезеш под камиона? Баси глупаците сме дето не сме тръгнали с бързата кола по магистралата.
Мъжа ми като е камиона ги оправя такива бързаци!
И не само ти това се питаш. За тъпи изцепки по пътищата цяла книга мога да напиша. Любимо ми е даването на газ когато видят, че ги задминава жена, а ти си вече успоредно на малоумника.

Преди две нощи се чу ужасен трясък. Разбра се, че някой яко се е натресъл. Спирачки не се чуха преди удара.
Сутринта видяхме на правия участък от пътя две BMV-та нацелили се челно едно в друго. Само лекичко бяха преместили едното, да не е съвсем затапен пътя. При условие, че е завой след завоя и това е вече в началото на населеното място, точно на 30 метра след табелата за ограничение 40 км да се блъснеш челно, чудя се, на колко алкохол са били, или колко линийки са минали, преди да седнат зад волана.

# 51 571
За кашлица босилек с мед много помага. Обаче е гадно. 1 с. л с босилек се залива с 400 мл вряща вода. Кисне 10 мин, прецежда се и се пие на 3 пъти през деня. Аз се лекувам редовно с това като закашлям. Ама наистина е гадно. Подслажда се с мед, когато е охладен чая до 30-37 градуса, не по-топъл.

# 51 572
Гади ми се и ми е лошо на корема...
Вчера колега си тръгна на обед с оплаквания/от ентеровирусен тип/, та или е от него, или е от ребърцата, които ядох на обед навън...Head Band

Цял ден бях репичка, прибрах се и реших да полегна за Мнайсетина минути и противно на всякаква логика...ми стана зле, вместо добре Rolling Eyes

# 51 573
  • ново
Тето, не е честно, твоите болежки ме застигат и мен. Преди обед имах малко стомашно неразположение, но сега ми е лошо. Вечерята я пропуснах, че от вида на мръвка още повече ми се гади.
Сипах си мартини, дано ми се размине.

# 51 574
Да не чувам такива неща, че инфекциозна болница скоро я посетих. Да се стягате бързо! Никакви такива ентеро истории!
Оплаквам се от отвратителен мъж. От всички отвратителни мъже, моят е най-отвратителния.

# 51 575
Кой ме е проклел..да си признава Joy кръстосала съм си показалеца с безименния пръст, да не ме хваща...прокобата..

Много ми е лошаво, бера душа...бляк.
Оня дрисльо само да ми е хвърлел некой бацил...Bowtie

# 51 576
  • София
Повръщане му е майката - след като не спах цяла нощ от болки в стомаха и гадене, бръкнах си в гърлото и ми просветна. Иначе, бях на парцал.

# 51 577
  • София
Мен цял ден ме боли глава. Пак смотаната невралгия.
Имам Невробекс, 150 таблетки. И кат го купих се смях, че няма да ги изпия до октомври... ми то почти празна кутийката вече.

# 51 578
  • Sofia
Оплаквам се,че това за което се молих,надявах и мечтаех ,пак се провали ...

# 51 579
От ММ и аз да се оплача. Правиха му операция на зъб. Супичка да съм му сготвила или пюре, ме помоли, направих супа. Набива от един час мезета?!? с бира, не помириса супата. Чудя се да я ливна ли демонстративно в мивката сега?

Взех го от работа, да не се ядосва в таксита, накрая поиска да го сваля преди вкъщи, че му пречило, че се сърди бебето. И преди малко ми каза, че ме обича, въпреки че го ядосвам?!? Не тиган, гьостерица ми трябва, само да си вдигне малко омърлушения нос.

# 51 580
  • София
Оплаквам се,че това за което се молих,надявах и мечтаех ,пак се провали ...
Не се знае дали няма да е за добро, нали знаеш - когато се затвори врата, се отваря прозорец. А и както писаха тук преди няколко дни "И това ще мине, няма да е все така!". Когато му дойде времето, ще стане.

wild poppy,  и ти си тръгнала на тоз супа да му правиш?! Я му счупи някое зъбче с тиганЯ, ще те разиграва...

# 51 581
  • Бургас
Уиш в действие!
Това е формулата при тях!

Оплавам се,че в мой съсед стана пожар....
Няма жертив,но е кофти!
Нищожни сме на таз земя....

# 51 582
Такъв ПМС ме е тръшнал. Изгорях на плажа преди 3 дни и в момента явно заздравява, та ме сърби всичко. Крива съм на поразия. Нервна. Ядосана. Не се диша край мен. И приятелят ми ме ядоса, извадиха му зъб. Трябвало да яде супа и кремчета. Направих и аз супа. Тръшка се вчера, днес съм крива и искам да поговоря с някого, а той излезе. Иначе в болничен за зъба. Не се сърдя, че е вън с приятели. Обичам да прекратявам време и сама вкъщи. Просто съм крива, крива, крива. Да ми идва и да се приключва.

Освен това мисля, че имам гъбички.

# 51 583
Ние днес се скарахме заради солетите на детето... И после отиде цялата вечер....
Всяко семейно излизане е някакво чудо.. за това вече вечер ги оставям да излизат двамата. Така интернет доволни, и аз доволна

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 23:42 от PeacockLove

# 51 584
poppy, сипи му супата във врата. Както ни заплашваха в детската градина. Брех тези мъжове! Между другото аз на моя му простих, размина му се убийството😆 Първо призна, че е сгрешил, че е поканил непознатия колега, после ми купи подарък за рождения ден на детето и нали съм мека Мара 😆

И да се оплача от себе си. След като критичната ми майка не одобри роклята ми взех, че си поръчах нова. Ако не ми хареса как ми стои ще остана от двата стола на земята.

Общи условия

Активация на акаунт