Да се оплачем...

• 7 435 471
  • 65 224
  •   4
Отговори
# 51 660
  • град-държава
И двете Цеце, и двете.😆
Оплаквам се е от жегата, има ли нещо по-гадно от това да си болен през август - със сигурност да, но и това не е по-долу.😂

# 51 661
  • София - Рим и обратно
Ceco, на бас, че от мноо чудене, накрая ше си гушнеш котаците и ше захъркаш в 9.

# 51 662
  • Куциндрел
Ceco, на бас, че от мноо чудене, накрая ше си гушнеш котаците и ше захъркаш в 9.
Нещо такоз, днес мисля да подедя на детето гардороба. newsm78 Mr. Green

# 51 663
  • София - Рим и обратно

Нещо такоз, днес мисля да подедя на детето гардороба. newsm78 Mr. Green
Мале, същата овца съм.

# 51 664
Мале да не си посмяла! Аз ако съм на твое място ще си взема чипс, шоколад и бира и залягам пред телевизора 😆

# 51 665
Подреди гардероПа и после напръскай с биокил-а.....

# 51 666
Май е пийнала вече, ако се съди по правописа. Stuck Out Tongue

Оплаквам се от мравки и аз. Ама пък мравчената киселина била полезна. Simple Smile

# 51 667
  • Куциндрел
Ние с друго пръскаме против гадинки.

Fifiana, цъ, моят правопис е такъв и преди да пия. Още съм на работа. Mr. Green

# 51 668
Оплаквам се, че няколко дни нямах време да пиша, и сега влизам - и бам, 42 съобщения за теми с нови отговори, някои с по 300-400 нови поста. Направо се изморих само като погледнах цифрата, няма начин да прочета всичко.

# 51 669
Мравки имахме от край време, обаче водех умерена борба с тях. Чувала съм, че унищожават яйцата на хлебарките и където има мравки, няма хлебарки. Та не ги изтрепвах до крак. И наистина нямаше хлебарки. Мравките обаче изчезнаха и веднага се появиха хлебарки. С тях вече ще се бием на живот и смърт.

Фронтлайн, да. Избяга ми името.

В нас има и двете.....и то хлебарки отскоро, преди нямаше. Иначе мравки откакто се помня. Баба ми в къщата преди имаше големи проблеми с хлебарките, толкова се страхуваше от тях, че не можеше да спи. Беше чела в някаква книга да се се слагат обелки от краставици в ъглите на стаите и това ги гонело....иначе тя си купи някви машинки от Кауфланд и уж вече няма, но аз не вярвам много много на такива машинки, най-вече ако са от Кауфланд. Confused

# 51 670
бнд пуснал днес сутринта детето самО до занималнята. Една улица има да пресече, обачеее, няма и 8 години още.
Още повече побеснях, след като отидох да го взема от занималнята. Госпожицата ми вика- аз, доколкото разбрах, друг ще го вземе. Кой, питам аз. Оная чупи ръце и мълчи като партизанин. Взех аз детето и се оказа, че приятелката на баща му минала през занималнята, и казала на г- цата, че ще мине да го вземе след час / на своя глава минала/. Звъня аз на бнд, оня хабер си няма. Върнах се аз и я питам г- цата- аз или баща му да сме Ви звъннали да давате детето на трети човек? Не. Ами като е НЕ, откъде накъде ще го давате на някой, дошъл да го " взима". Ей, още не ми е минало. То утре някой познат, който ми има зъб, а детето познава, ще отиде да го вземе, и...Оффф.

# 51 671
Оооо..не може така. Да пуснеш писмуна молба до директора ли, в която изрично да упоменеш, че САМО ти и бащата могат да го вземат. Като има входирано писмено, по-внимават ми се струва...и с дечко говори.

# 51 672
  • Оптимист по принуда
Абсолютно недопустимо!

# 51 673
То малко остана там, ама може ли да е толкова малоумна тая служителка. В уч- ще, дори да сме предупредили, че някой друг ще го взема, винаги звънят пак да питат.
Говорихме днес, а и преди, за непознати и т. н. и се мъча да прокарам идеята за "парола", ако някой му каже, че мама или тате са пратили някого да го взема, този някой да каже паролата, но не схваща още идеята и не може да ме разбере.

# 51 674
  • София - Рим и обратно
Много внимавайте. В училището на голямата ми щерка преди много години имаше случай на отвлечено по тоя начин дете. Непознат дошъл и се представил за колега на баща му. Никой повече не го видял.

Общи условия

Активация на акаунт