Да се оплачем...

• 7 460 053
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 715
Нашите кумуве се бръкнаха само за тоалетите си. И пак не им бяха много скъпи, защото майката на луната е шивачка, а кума хвана някаква добра оферта за костюм. Подаръци не сме разменяли. Нищо по нашата сватба не са плащали те. Само за букета ми не съм сигурна дали не го плати кумата ама той не е бил голяма секира

# 62 716
Ще взема и един кондуктор...мой да е хладно в ритуалната...

# 62 717
  • София
Без кондуктор да не те виждам в залата, че няма да мога да се разпиша на свидетелството, резко ще ми се от омъжва!

# 62 718
Тогаз и Диана-та ще взема...

# 62 719
И гардероба земи.Да се мушна за един час преди сватбата, та белким вляза в официалните дънки.
Нали няма и да ядем ...тамън

# 62 720
Малии 😆 Верно, че имах драма с лекьосана рокля. Ама тя за кръщенка май ми беше. Тия за сватбите си ги пазя повече.😜

Блонди, не я слушай Хепи, че не ядем и не пием. Ясно е, че сме видни пиянки всички тука. И за яденето е ясно, всички сме на опашката за гардероба.😆

# 62 721
Бе я да изместим сватбата у тета, викам аз
Топло, гардероба да ползваме най- после...

# 62 722
Кой каза, че не пием и не ядем? Аз не пия, ама пък ям. Поради тази причина ще ми е трудно да си намеря рокля.

# 62 723
За гардероба бях първа да се знае.
Че иначе ще се наложи да съм с анцуг на сватбата и те ти глиган в анцуг.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 19:40 от djoleva

# 62 724
Арче..на моминско парти не беше ли..тогаз.

Елате...ма няма рЪна...да знайте. И пиячка няма...имах една дамаджана с ракия от баба, оня ден разбрах, че е празна..тиквеникът я изцуцуркал - той па мислел че на него баба му я дала.

# 62 725
  • София
Ааа, у ритуалната ще ви чакам, че Тета много гости не обича, ша вземе на средата резко да и се дополегне😂 А за пиене и ядене, грижи няма. 2 последните дни цели две килца си лепнах и от ядене и пиене. Как ще чистя, незнам, незнам

# 62 726
Бе к'ъв е тоя легендарен гардероб Тетин. От колко теми все за него чета. Искам и аз там Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62 727
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз имам официални дънки!

щом не е анцуНг за сватба не се хвали Trollface

след малък бейлис изобщо не отразявам строежа.
и не ми пречи, че малкия индианец не си пише домашните, а пералнята май втори час върти...

# 62 728
Тете, не помня. Може и да моминското да беше. Тогава си спомням, че се тръшках пак за роклАта, ама за това, че беше евтинджоска, а пък бяхме скъпарски бар. 😒

Значи последно къде ще е сватбата? Да се подготвя от рано, да няма пак като горните проблеми 😆

# 62 729
  • Euskal Herria
Бе к'ъв е тоя легендарен гардероб Тетин. От колко теми все за него чета. Искам и аз там Stuck Out Tongue Winking Eye
Искаш, ма Тета не дава. Wink  Само тя ще е красотна.

Общи условия

Активация на акаунт