Да се оплачем...

• 7 459 923
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 62 730
  • София
Тете, не помня. Може и да моминското да беше. Тогава си спомням, че се тръшках пак за роклАта, ама за това, че беше евтинджоска, а пък бяхме скъпарски бар. 😒

Значи последно къде ще е сватбата? Да се подготвя от рано, да няма пак като горните проблеми 😆
Арийче, в ритуалната на Красно село, живот и здраве през август.

# 62 731
Бе к'ъв е тоя легендарен гардероб Тетин. От колко теми все за него чета. Искам и аз там Stuck Out Tongue Winking Eye
За убост и тенка снага.

# 62 732
Имало някво смешно поверие, някой го спомена от друга тема......ама го забравих за какво точно беше Joy..та от там тръгна за гардероба.....Joy

# 62 733
Тете, права си! Лекьосана ми е била роклята за моминското. А предвидената за сватбата след това се оказа, че ми е умаляла рязко. 😆 Много нерви потроших тогава. 😆

# 62 734
  • Варна
Аз имам официални дънки!
Ти като във филма "Дъщерите на Маклауд"  hahaha hahaha hahaha  Сестрите бяха фермерки и по-голямата се носеше все по работни дрехи, та тя като беше канена на една сватба беше казала нещо от рода, че за нея официалното облекло било изпрани дънки Joy Joy

# 62 735
Толкова ми е свинско. Все едно съм втори ден от цикъла, а има още седмица до събитието. И ме чака командировка в Софето другата седмица, точно когато ще е най-скапаното време. И днес откарах пред таблета сума време, че не можах да свърша през седмицата. И още има, май ще продължа и утре.

# 62 736
На Никулден не ядох риба и понеже обожавам пържен шаран, днес си купих и изпържих две огромни парчета....Направо щях да пукна, толкова тежко ми стана. На вечеря ще мина само с една мандарина...То бива лакомия, ама чак пък толкова....😓

# 62 737
Втори пореден път бившият ми мъж се държи по телефона нормално и дори приятелски. Това ме плаши, не знам какво е замислил.

Питай го. 
Покрай Коледа стават чудеса. Grinning

# 62 738
  • София
Загубих си зарядното за телефона , ще се разплача , ново е 80лв 😞😞😞
Съжалявам , че ще питам тук , но ако имате втора ръка , зарядно за IPhone ,което ви е непотребно , моля пишете ми .

# 62 739
  • До морето
На Никулден не ядох риба и понеже обожавам пържен шаран, днес си купих и изпържих две огромни парчета....Направо щях да пукна, толкова тежко ми стана. На вечеря ще мина само с една мандарина...То бива лакомия, ама чак пък толкова....😓

Е, как с ЕДНА мандарина? Аз без една мога, ама с една не мога!!!!

# 62 740
Ами стига толкова освинване.  Искам нещо свежо.🙄

# 62 741
Гостите ни дойдоха с газова бутилка, едно приспособление като котлон с диаметър около половин метър и тиган със същия размер и пет килограма изчистен и нарязан шаран, единият от компанията има рибарник.
Ще пукна от преяждане. Ох, ще пукна. Ох

# 62 742
Ох, как те разбирам. ..Г*з глава затрива, както се казва. ......😂

# 62 743
КажИ, че и съдовете после са си измили  Mr. Green

# 62 744
Съдомиялната ще ги измие, не ги мисля тях. Ама си мисля... имам ли място за още едно парче риба Joy както от две седмици не съм яла нормална храна. Онзи ден ядох пъстърва гурме билки ала-бала, но баш за плебейския пържен шаран си мечтаех.

Общи условия

Активация на акаунт