Да се оплачем...

• 7 459 834
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 745
Не  искам да го видя до другия Никулден! 😩

# 62 746
Имам да стягам още багаж. Трябва да изгладя дрехите за 4 човека за 10-дневно пътуване. Как, по дяволите, се сгъват ризи, та да не ги извадя на хармоника от куфара...
Някъде из ютуб гледах клип - гладиш и слагаш всичко едно върху друго /десет бройки например/. После всичко навиваш на едно голямо руло и слагаш в куфара. Синът ми често събира куфари и виждам, че има ефект.
Аз мъкна винаги туристическа ютия.

# 62 747
  • Mediterraneo
Изгладих и прибрах всичко! Много съм сръчна,бе. Ризите като най- леки ги наредих най- отгоре. А нося ризи и малко по- официални дрехи,( не само тениски и бански), защото ще ни се наложи да ги слагаме, нищо, че сме на почивка.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 09:12 от Тарталета

# 62 748
Загубих си зарядното за телефона , ще се разплача , ново е 80лв 😞😞😞
Съжалявам , че ще питам тук , но ако имате втора ръка , зарядно за IPhone ,което ви е непотребно , моля пишете ми .
Още преди година си прецаках зарядното. Ползвам каквото падне или директно в разклонител с място за кабел. Кабели си купувам за по 7-8 лв. На мен кабелите са ми проблем, че постоянно го ползвам включен на зарядното и ги пречупвам.

# 62 749
  • София
Писна ми почивните дни да се събуждам рано.

# 62 750
  • Страната на чудесата
На тиймбилдинг сме още, колежката, с която съм в стая, има навита аларма в 6.30🙄
Явно остава от седмицата, мислех, че днес ще бъде изключена, ама тц🤐
Ей на такива места разбираш, че по-хубаво от дома няма😋

# 62 751
Не стига, че бях кисела на рождения си ден и не празнувах, ами и на имения си ден съм крива, понеже ММ се постара много онзи ден да ми скапе настроението и още не сме си проговорили.
Организирах едно излизане утре вечер с приятели, днес ще се почерпим със свекървата, не ми се занимава грам, ама няма заради Негово кралско височество аз да си скапвам деня още повече. Ай сиктир от лигавщини, мъж на 31...

# 62 752
  • Mediterraneo
Писна ми почивните дни да се събуждам рано.

И на мен! Спя безкрайно леко, а ММ винаги става много рано. В редки случаи успявам да заспя отново като стане той. Ето, тази сутрин сме кукнали в 7!

А оплаках ли се, че ще ми дойде на почивката?! Да си на екзотична екскурзия и да си в цикъл, прекрасно! На дъщеря ми също ще й дойде баш на кораба.

# 62 753
Това си е класика
Аз нещо не знам овладявам ли цистита. Пия всякакви билки и антибиотик и нещо...

# 62 754
  • Куциндрел
Вчера окрасявахме елхата. Детето реши да замери котката с една топка с пайети вътре. Имаше пайети къде ли не и още има....

# 62 755
Аз не смея още да вадя елхата, заради котката

# 62 756
Това си е класика
Аз нещо не знам овладявам ли цистита. Пия всякакви билки и антибиотик и нещо...

Моят цистит май е хроничен, започнах да пия "Уростим", имуностимулатор е и се пие 2-3 месеца, че ми писна вече.

# 62 757
Бактериалните инфекции от типа на цистита, обикновено нямат връзка с имунната система, а с функционални и механични особености, както и с начин на живот.

# 62 758
  • Варна
Не знам каква е тая черна серия дето ме е налегнала. Една мизерна изгоряла крушка на стопа на колата ме изправи на нокти две седмици и ме накара да обикалям по майстори, които вдигаха рамене, за да си оправя накрая проблема сама! Ама нервите ми заминаха. Таман реших тоя проблем, започнаха други. Миялната не ще да вкарва вода за да мие, сушилнята обратно - излива водата на пода. Ще викам майстор тия дни. Газовия котлон се прецака с все бутилката, купувах нов с нова бутилка. За капак днес установих, че камерата на хладилника не замразява и хвърлих една торба храна. Което става все още, ще го наготвя и поне няма да замине в контейнера.

Отивам да зяпам сушилни и хладилници, то се е видяло.

Поне преглед на колата минах вчера и чак проверяващият беше впечатлен. Колата е бетон, никакви забележки няма, а я гледа много обстойно. Един преди мен, с някакъв минимален теч на масло от двигателя, го разкатаха. Чак ми е жал сега да я продавам...

# 62 759
  • Куциндрел
Нашата елха е на единия балкон, където котки не ходят. Трябва още играчки да купя, но вчера изпълнението беше един път. Колко метене и тупане хвърлихме.... После аз разсипах лопатата със събраните пайети и пак отначало. Пода току присветва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт