Да се оплачем...

• 7 459 666
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 62 760
Хай, не бързай да зяпаш за сушилни, сигурна маркучът, който отвежда водата в контейнерчето се е измъкнал, при мен го имаше това нещо.

# 62 761
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не мога да си представя как се 'прецаква" газов котлон със все бутилката.
и да се налага купуване и на двете.

някой май те е хвърлил на черешата.

# 62 762
Аз имам цистит за пръв път в живота си, и вероятно провокиран от спад в имунитета следствие на ваксината и 4 антибиотици, които изпих по различни поводи последните няколко месеца- все се налагаше. Обостриха ми се хронични проблеми и се появи този нов. Ще го боря, но нямам опит, а и много много боли. Отвратително е. Във форума получих доста съвети, май някои помагат. Уростим май не става за хора с автоимунни, но ще проверя след като мине острата инфекция

# 62 763
Аз имам цистит за пръв път в живота си, и вероятно провокиран от спад в имунитета следствие на ваксината и 4 антибиотици, които изпих по различни поводи последните няколко месеца- все се налагаше. Обостриха ми се хронични проблеми и се появи този нов. Ще го боря, но нямам опит, а и много много боли. Отвратително е. Във форума получих доста съвети, май някои помагат. Уростим май не става за хора с автоимунни, но ще проверя след като мине острата инфекция
Д-маноза помага

# 62 764
  • Ямбол
Хай, наистина е възможно да е от маркучето за водата. На нашата сушилня се вижда отзад и може да се оправи ръчно, без да се сваля задния капак. Погледни при теб да не би да е това.

# 62 765
Хепи, нещо за обезболяване може да вземеш...докато АБ подейства и изчисти инфекцията. Нали знаеш - поне на третия ден от прием на АБ може да има облекчаване на симптомите...

Оф, на лягане и на ставане слушам за оня прословут влак на лего с дистанционно...и сега пат ме пита кога щял да дойде НЕГОВИЯТ влак....божке...дай ми сили. Или пари в краен случай......

# 62 766
Хепи, трябва яко промиване. В такъв момент бях спряла да пия вода, да не се налага да ходя до тоалетна. Но трябва да се прави точно обратното - пиеш повече от 3 л. и така не се усеща болката, а и бързо минава.

# 62 767
Да, пия. Сега ще се влача с детето на едно детско парти, наляла съм шише с мечо грозде и царевична коса да си пийвам там, докато другите пият винце. Наоблякла съм всички възможни дрехи, да не мръзна, пия вода...абе просто бетер бабичка. Ама няма как, егати ужаса е. Пия обезболяващи, то иначе човек му иде да се гръмне. Мале, явно съм много страхлива и не нося хич на болки, ама просто е отвратително.

# 62 768
Гръб ли е, бъбреци ли са, кръст ли е... цяла седмица болки, а мажа гелове и пия хапчета. Аман!

# 62 769
О, много съчувствам. А какво пиеш? То за различните май различни обезболяват. Вчера цял ден пих ношпа, накрая глътнах едно оки- от Италия носих за баба ми, и то взе че ми отпусна. За бъбреците ме почукваха по гърба. Това е показателно май.

# 62 770
Изписаха ми най-обикновени обезболяващи, но не минава, та пих един диклак, дано до утре ме отпусне, че ми свърши и болничния.

# 62 771
  • ВАРНА
 Наложи се половинката да хване пътеките извън Варна ,за да търси шишарки.Детето има проект по биология-да правят кошници от шишарки,като определят,коя е мъжка и коя женска.Ако не влезе в предпочитаната гимназия(7-ми клас е),поне да се прехранва,като кошничар.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 13:16 от иланг-иланг

# 62 772
Научих, че шишарките са мъжки и женски. Денят ми не е минал напразно.

пс - замислих се колко много неща от ученото в средното образование са забравени веднага след контролното, изпита, теста или каквото е било тогава.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 12:32 от EmmaT

# 62 773
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ЖДНБ!
интересно как ще разпознават женски и мъжки шишарки? какви са признаците?
без да съм капацитет по въпроса, ми се струва, че това, което мъжът ти може да намери сега са само женски Wink
мъжките би трябвало да са малките шишаркоподобни неща, на връхчетата на иглилистните, които пролетта само пускат полени и после падат. нещо като ресата на орехите Simple Smile

# 62 774
  • София
ЖДНБ!
интересно как ще разпознават женски и мъжки шишарки? какви са признаците?
без да съм капацитет по въпроса, ми се струва, че това, което мъжът ти може да намери сега са само женски Wink
мъжките би трябвало да са малките шишаркоподобни неща, на връхчетата на иглилистните, които пролетта само пускат полени и после падат. нещо като ресата на орехите Simple Smile

JoyJoyJoy
Добри, чудя се в песимизъм ли да те обвиня, в реализъм ли...

Майтапя се, разбрах за какво говориш, но така си го написала, че... Simple Smile

И аз чувам за пръв път, че имало мъжки и женски шишарки.

Общи условия

Активация на акаунт