Да се оплачем...

• 7 460 045
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 685
Спиди отдавна не пращат СМС с точен час, а пишат съобщения по вайбъра. Аз поръчвам с тях най-редовно, но на работа, където така или иначе си вися по цял ден и досега не са ме изнервяли, точни са си хората. А в офисите им няма опашки като при Еконт. А това, че може да се плаща с карта ме е спасявало много пъти, докато си бях вкъщи е децата. Сигурно си е до служител, както навсякъде.

# 62 686
  • sf
А аз веднъж , прибирайки се вкъщи , гушнала бутилка вино, бях посрещната с вик от междублоковото пространство : "Мамооо, пиячка ли си си купила?"🤣
Това в час-пик, минавайки покрай  сладкарница и кафене, опитах се да мина незабелязано, но се чу отново вик : "Мамооо, не се прави, че не ме познаваш!" 🤣
И по темата- вместо 15, вече имам за сваляне 25 кг 😣

# 62 687
Втори пореден път бившият ми мъж се държи по телефона нормално и дори приятелски. Това ме плаши, не знам какво е замислил.

# 62 688
Е не 😆 Донсита, представих си го!  И аз имах преди време подобен скеч с голямата. Пазаруваме сутринта в Лидл и тя изведнъж се изцепва “Мамо, и да не забравиш да си вземеш винце” 😆

# 62 689
Втори пореден път бившият ми мъж се държи по телефона нормално и дори приятелски. Това ме плаши, не знам какво е замислил.
Ти пък, може да му е дошъл акъла.

# 62 690
Момичета, и кварталните кучета ви знаят, че сте...пиянки, и децата...що се криете, се чудя ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62 691
Имах в предвид, че може да се е осъзнал, в предвид премеждието, през които премина Ева и от това, че още не се е възстановила. Има време да си покаже пак рогата. Явно осъзнава, че не бива да е точно сега.

# 62 692
Е на, и във форума сега ще ми излезе име...а после иди се обяснявай...

# 62 693
… че нямаш сестра Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62 694
Имах в предвид, че може да се е осъзнал, в предвид премеждието, през които премина Ева и от това, че още не се е възстановила. Има време да си покаже пак рогата. Явно осъзнава, че не бива да е точно сега.
Ох, не вярвам. Преди седмица така ми крещя по телефона... заяви, че   няма пари за половината екскурзия до Германия, на която иска да отиде дъщеря ми с класа си, отново отказа да им извадим паспорти(щяла съм да ги изведа в чужбина и да остана там...) , и ме информира, че знае, че учебниците на дъщеря ни не били 200 лева, както съм му казала, а само 160 - тоест прекарала съм го с 20 лева (той даде 100). Другите неща ще ви ги спестя, че са доста грозни Joy
 Нещо е намислил сега, убедена съм. Или е направил някоя тъпотия и е гузен.

# 62 695
Eva, определено не ти е лесно. Дано е за добро промененото държание.

Най-близкия приятел на ММ е предожил брак на жена си, хубаво, ама мен ме тресе мисълта дали няма да ни поканят за кумове. ММ няма откаже, ама мен мисълта хич не ме блазни.

# 62 696
Най-близкия приятел на ММ е предожил брак на жена си, хубаво, ама мен ме тресе мисълта дали няма да ни поканят за кумове. ММ няма откаже, ама мен мисълта хич не ме блазни.
Спокойно, той кума е важен. Ти можеш да минеш по-незабелязано.

И аз имам подозрения, че едни приятели ще ни викат за кумове. А сме били веднъж и знам какво финансово приключение е 😁

# 62 697
  • София/Испания
Много ми е криво днес,нямам никакво настроение.Нямам желание за нищо.

# 62 698
Кумството може да е "и за 2 , и за 200".  Зависи как ще се споразумеете с младоженците . Най- поносимо финансово  е  без размяна на подаръци, а само задължителните неща от страна на кумовете -   чашите, букета, бонбоните  сладките в ритуалната и нищо друго. Може и някакъв  скромен подарък за спомен.

# 62 699
  • Варна
Е, то и те не са "задължителни". Даже ми е по-разбираемо да си разменят подаръци, отколкото кумовете задължително да купуват нещо си.

Общи условия

Активация на акаунт