Да се оплачем...

• 7 459 323
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 62 805
  • София
Всичко ще е наред до 15ти. Скорошно възстановяване на всички болни!!!
Оплаквам се, че ми писна с тоя ремонт. Хубаво, правят стаята  на детето, вярно мъжът ми и брат му я правят , не майстори. Ама връщам се от задачи и гледам в коридора непрогледна пушилка... Моя шкурил и не да отвори прозореца всичката мизерия да излезе... Отворил вратата към коридора. Всичките дрехи- мои, негови, на детето на закачалката, обувки , всичко е побелело. Да не извеждам детето, че въздуха мръсен навън..  то в нас два пъти по-малко мръсно!!! И после..що съм ядосана ?!?!?
Ужас!

# 62 806
  • София
Добре че не живеем в Норвегия.
Синът ми е един шамар живот и бавно пристъпва към големият пердах.

# 62 807
Пийк, какъв ремонт правите?
Детската стая правим... Сега се наканиха да я правят..
Голяма мизерия е.
Знам, че трябва да съм търпелива, но това всичкото много ме напряга.

# 62 808
Защо не отидеш в майка си, докато оправят, то не си е работа с малкия там ...

# 62 809
  • Бургас
Принтера не печата,а ми е спешно.

# 62 810
Дете и ремонт- вие не сте добре. Преди година правих банята. Няма такава мизерия и после чистенето на 56 квадрата отне доста време, за да се махне цялата прах полепнала навсякъде. Детето си го вкарах дни след като свърши ремонта и основното чистене и проветряване.

# 62 811
Принтера не печата,а ми е спешно.
Някой копицентър, работещ наблизо в неделя няма ли?

# 62 812
  • Куциндрел
Сагата с малоумните пайети продължава. Детето излязло на балкона, за да види елхата, ама на прибиране на затворило вратата.
Ние се разходихме до коледния базар и като се прибрахме.... пайети.
Малката Гад - Тивичка съборила елхата, разпиляла пайетите от едната топка и прибрала топката в стаята. Обаче котешкото един пайет няма по себе си.

# 62 813
Аз разбрах че е на детската, ама питах какъв - паркет ли циклите, боядисвате ли....щото ако само мебели се слагат, или се размества нещо...няма мръсотия такава...

# 62 814
  • София
Според мен замазка и шкурене.Такъв фин прах.

# 62 815
  • Ямбол
Можете да добавите рекламен блокер на браузърите си, за да не се появяват реклами и да няма провалени изненади
За мобилните има ли? Аз не съм намирала.

# 62 816
Ранна пролет се боядисва и замазва - да може да се проветри хубаво, да изсъхне добре боята...да не е много жегаво като лятото. Сега се седи на топло само и се пие вино.....пред кондуктора.
Отивам да си хвърля два таса в банята...ама ме е страх да се съблека...

# 62 817
  • София
Тета, а мечките?

# 62 818
Там са....и се множат Flushed

# 62 819
  • Ямбол
В стаята ми е 26 градуса. Да се смята като оплакване и дразнене с Тета. Мъжът ми изпробва нова схема на парното и става по-топло. Лошото е, че се свиква с топлото и после и на 1-2 градуса по-ниска температура ми става студено и мръзна.

Общи условия

Активация на акаунт