Да се оплачем...

• 7 459 458
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 820
  • Варна
Намалял фреона в климатика и за топло не стига, звъня на майстора, той праща друг, казва си присъдата, звъня на кумеца, той казва невъзможно е и ме препраща при друг майстор, негов, бивш колега. Каза, че фреона е малко, взе външното тяло и така 10 дни. Не вдига телефона, не отговаря във вайбър, направо се чудя кво да правя.

# 62 821
  • София
Там са....и се множат Flushed
Никаква полова култура нямат, значи.

# 62 822
Пускай кондуктора....

В стаите е топло и при мен. Ама в коридора притичвам, и в банята е ледена епоха...уха, имам лилав спирт, ся ако не пална цялото шише....пък на....

# 62 823
  • Варна
Ако се обръщаш към мен,Тета, в нас също е топло, ама не е там работата. Искам си външното тяло, аз ще се обадя на първия майстор, ама как да си го взема?

# 62 824
  • Бургас
Принтера не печата,а ми е спешно.
Някой копицентър, работещ наблизо в неделя няма ли?
Не.Ще се справя.Всичко си има,но печата празни листи.Не вярвам да е невидимо мастило.

# 62 825
Аз разбрах че е на детската, ама питах какъв - паркет ли циклите, боядисвате ли....щото ако само мебели се слагат, или се размества нещо...няма мръсотия такава...
Всичко. Таван окачен правиха.. там пак шкурене и мазане няколко пъти. Пак същата мизерия. Онзи ден пода правиха, сега стените ама баща му прави разни форми, които също днес шкури. Тепърва почва мазане шкурене и правене на стените, защото ги изолират, после врата, ламинат, боядисване, мебели. Абе, от до. То тая стая от моето детство не е пипана. Беше склад.

# 62 826
И детето диша тоя прахоляк? 

# 62 827
Ако се обръщаш към мен,Тета, в нас също е топло, ама не е там работата. Искам си външното тяло, аз ще се обадя на първия майстор, ама как да си го взема?

Обаждаш се на твоя приятел, който е приятел на майстора. И си вземаш климатика.

Аз съм питала в сервиз за фреон - казаха че няма нужда. Ще дойдем, ако искате-казаха, ама е излишно...

# 62 828
Днес имах откровение някакво... Гледах една жена и буквално успях без да искам да надникна в душата ѝ. Тя по някакъв инстинктивен начин го усети и аз знам, че тя никога не ме е харесвала особено, но предполагам вече съвсем ще ме намрази.
Дълги години е била семейна приятелка на моя любим. Днес вече видях истината - въпреки че е омъжена, тя мисли за него не съвсем по приятелски или по-точно съвсем не по приятелски.
Жалко, харесвах я и още я харесвам, а съдбата ѝ не е никак лека. Жалко. Дано се справи с чувствата си.

# 62 829
  • Варна
Опитах, не го знаел къде живее, били просто колеги, ама сега заслужава да го изчакам, да  сложи тялото и да не му платя, тъпанар. Какво можеш да направиш само с външното тяло?
Честно, не съм предполагала, че може да ми се случи.

# 62 830
Естелка за резервни части.

# 62 831
Какво значи просто колеги...ти познаваш ли добре този твой приятел, който ти го е препоръчал...щом не вдига, е някакъв несериозник явно.
Звънни на твоя приятел и пак и пак - той да го търси.

Не бих платила също нищо - вземам си тялото и му казвам какво мисля за него. Насред зима да се мота толкова, че и телефона зает да вдигне...тц..тц...тц...

# 62 832
  • Варна
Естелка за резервни части.

Има смисъл, да. Стар модел "Медея ".
Тъпанар. Варна е малка, ще го намеря аз, имам познат в "икономическа ", комшия полицай. Оф, пак набрах.

# 62 833
Я му дай телефона тук...да го прозвъним...

# 62 834
  • ново
Следобед ме споходи зверско разтройство. Спонтанно. От тогава лежа и се наливам с вода и лимон. Не разбрах от какво стана, ама ми разказа играта. Това беше преди 2 часа някъде. Сега се чудя да пия ли нещо или да изчакам.

Общи условия

Активация на акаунт