Да се оплачем...

• 7 460 156
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 62 910
Ееее, гледала съм Сикстинската капела, ама на място е съвсем друго...красота, благоговение пред човешкия дух, постигнал тази красота...абе то всъщност има музеи, и музеи Simple Smile

# 62 911
  • София
Аз искам една седмица само на Петра. Ача за целта трябват повечко пари за частна екскурзия.
Ъ, е кво ще правиш чак пък седмица? Simple Smile

# 62 912
Абе не знам, за мен беше доста впечатляващо да видя възстановени и сглобени Портата на Ищар и фриза от Бергама. Съкровищата на древния свят е хубаво да се видят наживо - самото усещане да си в присъствието на предмет на хиляди години, да му гледаш отблизо изработката...от друга страна не мога да гледам залите с мумии...

# 62 913
Не обичам пренаселени дестинации и аз, в Италия особено - такива навалици от туристи... Дай ми на мен Малдиви, Мавриций, таквиз дестинации обичам, спокойни Mr. Green

# 62 914
  • София
А, Тарт беше обещала как ще дразни Stuck Out Tongue Winking Eye

Приятна почивка и да се поплацикаш и за тези, дет кукат на студено Simple Smile

# 62 915
Ан Мари, сподели за мъжкия наследник, че ме заинтригува Wink
Моят му растат мустаци, има пъпки и косми на неподходящи места. Върви в комплект с вечна контра, а е 7ми клас. Оплаквам сееее!

# 62 916
Музеите не само картини. Има толкова много интересни музеи, в които не усещаш как са отлетели няколко часа.

# 62 917
  • София
А, аз се любувам на природата от прозореца и двора, защото съм се посадила у сред Балкана, а се оплаквам, че съм на път да си изтърва културното мероприятие, ако и днес не ми намерят фар за колата. Не ми се ходи с маршрутката. Стискайте палци да стане. Simple Smile

# 62 918
  • София
Моят му растат мустаци, има пъпки и косми на неподходящи места. Върви в комплект с вечна контра, а е 7ми клас. Оплаквам сееее!
Скролнах, че не помня за какво съм се оплаквала Simple Smile
Та... учило детето, ама не помнело какво и по какво Simple Smile И най-вече учил от невидим учебник. Така и не открихме учебника Simple Smile
Хванах го и го залепих пред чичо Гугъл. Разказвахме си за планети, спътници, звезди, Слънчевата система.
Отрекох божата намеса в създаването на планетите Simple Smile

# 62 919
Съседите ми се върнаха от почивка в Куба преди около месец. Жената ми каза - ако можеш да се абстрахираш от мизерията и начина на живот който водят местните и да видиш само хубавото ще си доволна, но ако не можеш-не е твоето място. След разказа им вече не ми се ходи там.
Миналата година кубинец идва у нас да ми прави миялната. Каза, че изобщо не е толкова пинтуреско колкото си го представяме европейците. Ако Тарталета ходи в Куба и не и е проблем може да занесе дребни неща като паста и четка за зъби, дамски превръзки, аспирин, .... неща от първа необходимост. Хората молят туристите и са им наистина благодарни на такива подаръци.
Детето има рожден ден скоро и от месец е запитало къде ще ходим. Нямаме нищо организирано. А подаръците които си е харесало са 200+€

# 62 920
  • Куциндрел
Аз искам една седмица само на Петра. Ача за целта трябват повечко пари за частна екскурзия.
Ъ, е кво ще правиш чак пък седмица? Simple Smile
Ще обикалям Петра, тя е доста голяма и си трябва време. А и на малката Петра ще отида, че и тя има бая за разглеждане.
Може и 1-2 дена да скокна до Мъртво Море. Sunglasses

# 62 921
Ан Мари, спомени му, че Земята изминава пълна обиколка около слънцето за 365 дни и 6 часа. Шесте часа са особено важни, защото това е верният отговор в теста от нашата система (от едно и също издателство са), нищо, че в учебника само за 365 дни пише. А от това, че високосната година е 366 дни, децата от обща култура и вродена любознателност трябва да се усетят, че един ден има 24 часа и т.н., докато стигнат до верния отговор.

Оплаквам се, че голямата се оказа с ларингитотрахеит. Бая се посмяхме, като в един от първите Гугъл резултати прочетох, че е болест по младите кокошки (така им казвам и на двете щерки понякога).

# 62 922
  • София

Ще обикалям Петра, тя е доста голяма и си трябва време. А и на малката Петра ще отида, че и тя има бая за разглеждане.
Може и 1-2 дена да скокна до Мъртво Море. Sunglasses
Трябва ден. Вижда се всичко, което си струва. Е, ако се кланяш на секо камъче, може и повече да откараш. Simple Smile

Ей ти една Петра и едно Мъртво море. Стига ти толкоз. Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

# 62 923
  • София
Скарахме се с мъжа ми заради тортата на малкото ми дете. Той без да иска размаза плочката с надписа и аз се развиках. Вижда се, но е грозничко.

# 62 924
Скролнах, че не помня за какво съм се оплаквала Simple Smile
Та... учило детето, ама не помнело какво и по какво Simple Smile И най-вече учил от невидим учебник. Така и не открихме учебника Simple Smile
"Решавах задачи" Къде са, питам аз. "На листове" Къде са листовете, питам аз "Ами изхвърлих ги".
Де сопа, де.
За съсипана от деца вещи не се карам. Над тия неща съм Wink

Общи условия

Активация на акаунт