Звездни компромати - 192 част

• 56 271
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Като оставим джуките й настрана, Мария е много красиво миньонче.

# 556
На мен във връзката Гущеров-Мария, тя ми е по-противната. Той ми е симпатичен и ми изглежда добряк.

# 557
  • София
П.П. Аз пък не смятам, че гаджето на Мария - Гущеров е толкова ужасен. Просто е пълен, но ако отслабне малко, дори би бил симпатичен.
Peace
Видяхте ли вчера баща му при Кулезич къв е мускетар.  Joy
гледах, гледах  Mr. Green
на мен този екземпляр ми е доста противен -
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/29/article-0-021A8FAB0000 … 8-579_468x554.jpg

ама колко манекенки мина...

# 558
П.П. Аз пък не смятам, че гаджето на Мария - Гущеров е толкова ужасен. Просто е пълен, но ако отслабне малко, дори би бил симпатичен.
Peace
Видяхте ли вчера баща му при Кулезич къв е мускетар.  Joy
гледах, гледах  Mr. Green
на мен този екземпляр ми е доста противен -
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/29/article-0-021A8FAB0000 … 8-579_468x554.jpg

ама колко манекенки мина...

Това бащата на Хриси ли е? Да е жив и здрав човекът, че се радва на млади моми, ама и Кавали пасти да яде пред него.  Embarassed

# 559
  • София
Това бащата на Хриси ли е? Да е жив и здрав човекът, че се радва на млади моми, ама и Кавали пасти да яде пред него.  Embarassed
Неее, това е Флавио Бреаторе.  Peace
Таткото на Хриси е един мускетар:
http://-spam082-/uploads/gallery/1409/main/00003394618.jpg

# 560
Това бащата на Хриси ли е? Да е жив и здрав човекът, че се радва на млади моми, ама и Кавали пасти да яде пред него.  Embarassed
Неее, това е Флавио Бреаторе.  Peace
Таткото на Хриси е един мускетар:
http://---/uploads/gallery/1409/main/00003394618.jpg

Хахах, ама и аз чела недочела.... Embarassed

Тонка, верно си е баш мускетар.

# 561
# 562
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хехе, мерси Grinning. От сутринта му се радвам колко е прекрасен, и на Шарлот на роклята (нищо, че и седи зле Laughing)

# 563
# 564
  • Варна
С течение на времето свикнах с връзката Мария - Гущеров, но гледайки снимки на Мария по - назад, където беше с майка си и сестра си, се запитах, как ли Хриси изтърпява родата й?

Имам чувството, че там се е събрала лиготия и превземки на куб, съдейки по лиготенето на Мария на интервюта.

# 565
# 566
  • Бургас
С течение на времето свикнах с връзката Мария - Гущеров, но гледайки снимки на Мария по - назад, където беше с майка си и сестра си, се запитах, как ли Хриси изтърпява родата й?

Имам чувството, че там се е събрала лиготия и превземки на куб, съдейки по лиготенето на Мария на интервюта.

Никога не подценявайте способността на някои жени да въртят мъжете на малкия си пръст и да получават винаги това, което искат и то без тръшкане, въртене на очи и заплахи. Психология му е майката  Peace

П.П. Имам позната, която е пълна съсипня  - неподдържана, проста, безинтересна, смотана във всички отношения, не работи, стои си в къщи и не прави абсолютно нищо. За сметка на това мъжа й е хубав, работи и печели добре, като се върне от работа започва да чисти и готви /щото жена му не можела/. Да прибавя към всичко това, че жена му звъни през пет минути докато е на работа и го занимава с тотални тъпотии и все го юрка за нещо................Ама той стои с нея. Всички му се чудят как я търпи, ама явно има нещо, с което го държи. Че Марчето ли няма да го омайва Гущера  Laughing

# 567

Много хубава снимка! Дали са си викнали фотограф или са ползвали "самоснимачката"?
Кефи ме, че Божинов е по домашни чехли!  Laughing

# 568
  • о`майна лунна нощ е

Роберто Кавали .... плаж .... умът ми инстинктивно направи асоциацията маркуч в банския.

# 569
  • София
Роберто Кавали .... плаж .... умът ми инстинктивно направи асоциацията маркуч в банския.
Тази гледка, за жалост, ще остане завинаги запечатана в съзнанието ми.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт