...
по-скоро да се разбере причината и да не ти дадат направление за дерматолог отивай - според мен колко по-скоро толкова по-добре / ако не се лъжа от около 2 месеца пишеш, че е така, тая лекарка акъл има ли? ако беше нейното дете нямаше да изчака и два дни и щеше да си е пуснала направение, моята лич. лекарка е така - от всичко разбира затова сме така
/
- те - кожата на синът ми / като изключим тази на дупето и лицето / не знае какво е беб. олио, мляко и т.н. мазана е само с дом. свинска мас и продължаваме да го мажем 2 пъти в седмицата, смятам като стане на 9м. да сложа край на св. мас -
нямам идея с какво да започна да го мажа, затова приемам предложения
- ти да сте всички ... 
, понякога и в 20.30 е заспала.
. До към 20ч слагам Вико и после 2-ри номер, но пък след това ние: пей сърце
или по-скоро
.
- те - кожата на синът ми / като изключим тази на дупето и лицето / не знае какво е беб. олио, мляко и т.н. мазана е само с дом. свинска мас и продължаваме да го мажем 2 пъти в седмицата, смятам като стане на 9м. да сложа край на св. мас -
нямам идея с какво да започна да го мажа, затова приемам предложения
. май ще е нощна птица като мен. Преди 24 рядко заспивам. Но сутрин преди 8 съм много неадекватна първите 30 мин
Няма Т. уж. Дадох му панадол, и се успокои. В момента се унася в количката докато го люлея с крака, пък да видим какво ще стане. Ще постоя да се уверя че е спокоен и си спи и тогава ще лягам. Погледнах му венците и ми се струва че мястото на кучешките зъбчета е по надуто и стои като пъпчица. Но нямам идея възможно ли е да пробият преди предните горни!?!
Ама аз съм си паника де!
Препоръчани теми