Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да облекча болките в кръста и корема по време на бременност?
Какво представлява синдромът на изчезващия близнак?
Какви са най-честите симптоми на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да облекча болките в кръста и корема по време на бременност?
Болките в кръста и корема по време на бременност са често срещани. За да ги облекчите, уверете се, че имате правилна позиция за сядане и лежане, правете умерени упражнения, обмислете масаж или прилагане на топли компреси. Важно е да се консултирате с лекар за подходящи методи за облекчаване на болката, тъй като те могат да бъдат индикация и за други проблеми.
-
Какво представлява синдромът на изчезващия близнак?
-
Какви са най-честите симптоми на бременността?
-
Какви са препоръките за физическа активност и упражнения по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на болките в кръста по време на бременност?
и аз в темата!
само хубави нивини и емоции да ни носи.
като стане 16 часа.. ииии сърцето ми заспива, а тогава имам най-много работа. Момичета вие къде сте на консултация, аз се насочих към Щерев! Моя позната скоро роди там и е много доволна...
.
ето ме и мен 
в крайна сметк 2-3 глътки ме освестиха, но не си е работа хем да го пиеш като лекарство, хем да се чувстваш виновен. аз като се прибрах и вечерях си измерих кръвното и беше 80:60...
Да я пълним само с хубави новини и положителни емоции.
Хубаво е да си поговорите, но без да го притискаш, така изтънко да го подпиташ и завъртиш разговор в тази посока.