Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече!

• 23 718
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря ти, Monika@, ДМ ми е наблизо, след малко ще отида да си взема чайчето и да пробвам. За сведение ако някой го интересува - засега таблетките Емил действат добре, не съм повръщала днес все още, а обядвах преди час и досега трябваше да съм "върнала поръчката"
Да са ни живи и здрави и дечицата и татковците, които ни помагат, отменят ни и ни търпят капризите.

# 466
  • Сандански
Момичета, и аз малко ще ви се оплача, от няколко дни изобщо не мога да пия вода. Като пийна и една глътка и почва да ми се гади, а преди само вода пиех. Вчера една капка не сложих в устата и много се притеснявам да не вредя така на душичката ми. Днес се мъча с някакви сокове, ама и с тях нямам много успех. Някоя от вас имала ли е този проблем Sad

# 467
antonka аз съм също като теб - никаква течност не мога да поема! Но аз и не пия течности и от преди бременността. Каквото - такова.

# 468
Да се отбия и аз по темичката: Едва се храня, сладкото и месото не са ми  по вкуса, някоя препечена филийка и това е. Лошото е, че почнах да повръщам и не мога да се спра. Изписаха ми Емил, не съм ги пила, но чувам, че не помагат много. Вече съвсем незнам как ще се храня.
Относно пола-аз от началото съм ги нарекла да са момче и момиче, макар, че ММ иска две момчета. Вътрешният ми глас ми казва обаче, че поне едно момиченце има със сигурност. А другото-хайде може и някой юнак да е  bowuu
VeryMe на мен Емил много добре ми действат.Направо само докато го измуча и до 5-10 минути нито гадене нито нищо..........

# 469
Момичета, сигурно ли е че можем да го пием този чай? Чета че изсушения джинджифил не се препоръчва, според китайската медицина..
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3414
А за таблетките Емил, тъкмо се навих да си ги взема и видях че съдържат аспартам, а аз към него съм много резервирана.

# 470
Ами аз питах и ми казаха да пия. Пък не знам...

Момичета само искам да споделя с вас , че сутринта в "На кафе" при Гала са говорили именно за ранния скийнинг. Прилагам линк. В началото на предаването е, така че всеки който се интересува може да го гледа. http://play.novatv.bg/play/338719?autostart=true

# 471
И аз да се включа с моите симптоми, които на фона на вашите трудно мога да нарека такива. Постоянното гадене сякаш понамаля и сега е от време на време - по -силно е вечер, а сутрин като се събудя нищо ми няма известно време и като се пораздвижа идва лекото прилошаване. Закусвам и всичко си идва на мястото си Simple Smile Повече имам афинитет към млечни продукти като сирене,кашкавал,кис мляко и хляб . Свинското нещо никак не ме блазни и не ми е вкусно, а преди това много си го хапвах..изобщо готвено като цяло слабо ме влече.
Гърдите ми са понаедрели ама в границите на приличното, болят ме само ако ги докосна, а пък ако се залежа /особено сутрин като стана и усещам гравитацията да им действа и тогава ме понаболяват ..но то е само докато се раздвижа

Казвате,че не ви се яде сладко, но аз си похапвам от време на време шоколад ... уж чета,че не  е проблем ама вие как мислите? newsm78.. може пък и накрая бебо от този линдор да стане още по - сладък   chef hahaha baby_neutral

Според мен недейте да пиете излишно неща - няма нужда - те симптомите каквито и да са ще отминат в един момент, а и като ги има подсказва,че всичко се случва в коремчетата ви. Аз просто се радвам на всеки един момент, в който ми е лошо или пък имам друго неразположение и съм сигурна,че колкото и силно да е то пак няма да посегна към нещо, което да ги притъпи   bouquet

# 472
Здравейте и от мен. Ей че сте изписали за един ден - страшни сте Simple Smile

За пола и аз се чудех кога ще ми го кажат - все се надявах на 16,12 да ми го кажат- тогава съм  на фетална на 4D , но като чета май - няма да ме огрее

Еее никой ли не иска момче бе?! За кого ще женя бъдещата мома.  Laughing  hahaha Кой какво иска - всеки момиче, май само една бъдеща мама написа момче. 
За броя на Юлките - тепърва ще се включват нови мами. Аз в предната отчетна се включих чак в 4тия месец. Имаше и нови попълнения до края и след раждането, така че ще се съберем хубава дружина.  Hug

Аз имам едно момченце и се надявам на ое едно Simple Smile , но да си призная откакто съм бременна имам усещане че е момиче - но каквото и да е живо и здраво както се смеем с мъжа ми няма да го върнем .

Ох аз пък съм умряла от глад:-) по цял ден Simple Smile

# 473
Привет и от мен. Казвам се Ина от Разград съм, първа бременност. Терминът ми е на 07.07.2014г, като гледам на първа страница май това е най-голямата група от юлските майки.
Преди две седмици чухме сърчице, утре пак съм на преглед, дано всичко е наред, че все се вкарвам в разни филми, въпреки че няма причина.
За пола не се вълнуваме още, най-важното е да са ни живи и здрави бебенцата, а дотогава - безпроблемна бременност. Желая го най-искрено на всяка от вас.
И аз като много от вас съм с постоянно гадене, не мога да се храня нормално, да не кажа изобщо, гади ми се от всичко, ужас.
Толкова за сега, че съм на работа и трябва да свърша това онова.

# 474
титанка аз сега видях че си от димитровград,аз съм ти съгражданка дано лятото да бутаме заедно колички 1stroller

# 475
титанка аз сега видях че си от димитровград,аз съм ти съгражданка дано лятото да бутаме заедно колички 1stroller
Дано много ще се радвам  Hug

# 476
  • Варна
Ами аз питах и ми казаха да пия. Пък не знам...

Момичета само искам да споделя с вас , че сутринта в "На кафе" при Гала са говорили именно за ранния скийнинг. Прилагам линк. В началото на предаването е, така че всеки който се интересува може да го гледа. http://play.novatv.bg/play/338719?autostart=true

Много благодаря! Това беше наистина полезно. За интересуващите се открих, че цената на теста е 2500 лв.  Shocked и пак има 100 "ако" и трябва да се направят всички други изследвания. Ако пък има проблем, пак препоръчват амниоцентеза..
Какъв е смисъла да се дадат тези 2500 лв. в такъв случай?

# 477
При миналата бременност в 12 седмица, на феталната морфология, ми познаха пола на бебето, но с уговорката, че вероятността е 70 %. Много се надявам и този път да разбера от рано, на 18.12 съм на преглед.  Иска ми се отново да е момиченце, а на таткото му е все тая.

Относно гаденето при мен положението не е никак розово, почти постоянно ми се гади, дори и нощем се будя да повръщам. Мога да ям само солети, бисквити и подобни сухи неща, а така ми се хапват плодове. Хубавото е, че съм си в къщи и мога да си почивам.

# 478
Привет и от мен. Казвам се Ина от Разград съм, първа бременност. Терминът ми е на 07.07.2014г, като гледам на първа страница май това е най-голямата група от юлските майки.
Преди две седмици чухме сърчице, утре пак съм на преглед, дано всичко е наред, че все се вкарвам в разни филми, въпреки че няма причина.
За пола не се вълнуваме още, най-важното е да са ни живи и здрави бебенцата, а дотогава - безпроблемна бременност. Желая го най-искрено на всяка от вас.
И аз като много от вас съм с постоянно гадене, не мога да се храня нормално, да не кажа изобщо, гади ми се от всичко, ужас.
Толкова за сега, че съм на работа и трябва да свърша това онова.

Еха най-после още някой от Разград, че и термина ни е еднакъв  Hug искаш ли да те включа на 1 страница?

# 479
  • гр. Варна
Здравейте и от мен.Днес бях на лекар и взех и бъдещия батко с мен,който е на 6 год.Доктора казва,че всичко е наред,бебето е вече 27-28 мм и пак вървим 2 седмици назад.А синът ми е малко разочарован от прегледа,и че видял бебето само на половина Laughing
Надявам се на момиченце този път,но важното е да е живо и здраво.Следващият ми преглед е фм на 28.12  и ще съм при друг лекар да чуя и неговото мнение за размера на бебо и предполагаемия термин

Общи условия

Активация на акаунт