Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече!

• 23 718
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Мина фон В. не се тревожи,всичко ще бъде наред,ще видиш  Hug Hug Hug

raika честит празник !!! Да ви е жива и здрава и много да ви радва  Wink

1905vv ,yulianka- честити сърчица  Wink

mmmoni радвам се,че всичко е минало добре,почивай си и скоро ще чакаме добри новини от теб  Hug Hug Hug

# 571
благодаря момичета  Hug   bouquet
ААААма ,че съм и аз...ох нямам търпение за прегледа ми в понеделник и за БХС и ФМ на 08.01. доки каза че на ФМ със сигурност ще се види пола  newsm44,така,че мамите,които първи минат на ФМ да се похвалят...

# 572
  • София
Честит празник на детенцето на Райка и от мен Simple Smile  nbirthday безгрижно детство пожелавам

mmmoni, много се радвам, че нещата са минали добре  Hug

MaMa Eva S, Mar_bella, благодаря ви Hug

1905vv, честито сърчице и от мен Simple Smile

# 573
mmmoni  Hug радвам се,че всичко е минало добре,ще те чакаме сега с добри новини  Hug
намерих нещо интересно,все още го проучвам                                                                         http://www.ladypill.com/calendar.php,но нещо не става

Страхотно е - винаги съм искала да надникна в "кръгчето" на АГ то ми  Peace Лесно е - нагласяш си червената стрелка върху датата на последната М ,а синята част на седмица !1 върху тази дата и ти показва коя седмица си, кой месец - юхууу много яко  Laughing

немога да разберааааа.... Banghead
при мен има само една стрелка - в кое кръгче да я сложа и какво следва??? ooooh!

там, където пише "първи ден на последна менструация" го въртиш докато не пасне на нужният ден, а червената стрелка слагаш на днешната дата - ще ти покаже срокът ти в седмици

Ей това много готино- ама добре че го обяснихте че и аз на пръв поглед не се справих.

Честит празник на мъничето на  Райка нека щастливо и безгрижно малко хлапе

mmmoni радвам се че нещата са минали о.к. - сега смело напред и скоро пак в отчетните

юлианка , 1905vv честити ви  тупкащи сърца  bouquet  bouquet  bouquet

# 574
Честит празник на детенцето на Райка и от мен, да е живо и здраво Simple Smile  newsm59 Аз съм в неделя на третия си преглед надявам се отново да видя едно тупкащо сърчице. Още не съм се разбрала с АГ кога ще ми прави ФМ и БХС.
Моите симптоми се смениха - преди сутрин много ми се гадеше, а сега сутрин почти нищо нямам, но вечер е много зле, гади ми се почти по едно и също време.

# 575
И аз да кажа своите оплаквания...В началото не ми се гадеше, но в последно време имам чувството,че ще умра...Постоянно ми се гади и ми е много лошо....Пада ми много кръвното и постоянно се чувствам изморена.....И да подчертая,че съм от активно работещите и това ми създава голям дискомфорт на работата.....

# 576
И аз тия дни нали се оплаквах от много повдигане, главоболие,влачех се като парцал....Е,намерих си лек- кафе  Coffee Не бях пила повече от седмица- просто не се сещах за него, но отидох при майка ми на гости(по-скоро се завлачих) и тя по инерция сложи кафеварката...Пийнах и  Shocked newsm68 направо ми се изясни пред погледа,живнах..явно ми е било мнооого ниско кръвното.Сега тия дни си пийвам по няколко глътки и излизам навън на въздух колкото може повече...май съм по-добре  Hug

# 577
С кръвното е много неприятно....Аз не съм спирала кафето и въпреки всичко ми пада кръвното...Незнам на какво се дълги и на всичкото отгоре съм бяла като платно....

# 578
  • София
И на мене започна да ми се гади, не е силно, но е неприятно - все едно ми прилошава от глад. Хапвам висквити и ми минава. Иначе не ми пречи на апетита.
Кафе не съм пила от много време, но днес пийнах половин чаша черен чай (преди много го пиех) и веднага усетих кофеина, та отметнах доста работа предиобед Simple Smile

# 579
  • Пловдив
Добро утро!!!
юлианка , 1905vv честити ви  тупкащи сърца  Heart Eyes

Вчера бяхме на преглед и бебо е добре. Отговаря си на седмиците, но не успяха да го измерят. Шийката ми е 5,5 см Simple Smile. Записаха ме на ЖК. За двата месеца съм качила 0,8 кг. Вие как сте?

Аз съм с ниско кръвно и си пия всеки ден по едно кафе.

# 580
Добро утро и от мен.
 нещо се събудих в 6:30 и не мога да заспя та реших да ви навестя, докато малкият калпазан не се е събудил Simple Smile
Аз за мой ужас съм качила около 1,5 кг - и то последните 2 седмици - но при мен и лежането и вечната почивка предполагам помага - дано забавя темповете че незнам.
Иначе днес поне за сега съм о.к. и нямам търпение за понеделник за ФМ и БХС и всички други изследвания - дано всичко е о.к.
В чуденка съм  сега мисля да разровя гардероба - на 19.12 съм на служебното парти на мъжа ми, но той не иска да казваме на тях поне до януари края, а на мен доста ми личи - 6,5 см е праснало напред коремчето и понеже иначе съм слабичка и от всичките ми дрехи си личи и незнам какво да сложа та да го скрия - имам ли въобще такава дреха че аз иначе имам по вталени дрехи или пък са късички - дано открия ако не ще трябва да купувам ама и а се чудя какво точно

Пивал радвам се че при теб всичко е о.к. Simple Smile
Отивам да пийна едно безкофеиново кафенце хубав ден на всички Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 08:45 от mama_sancho

# 581
  • Бургас
Добро утро, момичета!
Децата са разпеделени по училища и градини, а за мен днес е почивен ден.Довечера съм на първото коледно събиране от школата за народни танци, пиша първото, защото следват още две до края на годината. Mr. Green
mama_sancho, аз съм също слаба и ми личи коремчето, нося си все още дрехите, но ми теснеят в талията.До момента съм +1кг.Предните две бременности качих 16 и 12кг, ще се постарая и този път живот и здраве да е така.
Пивал, чудесно за хубавите новини, юлианка , 1905vv честити Ви  тупкащи сърца,mmmoni пожелавам ти скоро да се похвалиш с две чертички.
Стискам палчета на мамите, които им предстои преглед.

# 582
Добро утроооо!
Аз съм +2 кг. Sad с предната бременност качих 25кг. Crazy,сега искренно се надявам да не са повече от 15кг.  Rolling Eyes,макар че за моите 160см. маи и тива са много... Embarassed
Ей,момичета днес е петък 13 - да се пазите и да внимавате много  Hug
А, и за малко да забравя   party023   food010 да ви почерпя с по едно кафенце с усмивка и тортичка,че днес с ММ имаме дървена сватба  Laughing
Да ви попитам понеже и аз започнах с проблемите с ходенето до тоалетна,може ли да си хапвам сутрин по една активиика (доста добре ми влияе)?
Питам защото миналия път някой ми се беше скарал,че незнам какво си съдържала,била вредна като цяло камо ли пък за бременни  newsm78

# 583
Ехо, добро утро и от мен...то вече добър ден стана..Simple Smile
Вижте какво намерих: http://content.thebump.com/sitelets/chinese-gender-chart/
Горе в падащите менюта само посочвате навършени години и месец, когато сте забременяли и показвало с над 90% точност какъв ще бъде пола на бебо....това било по някаква Китайска древна таблица ... може да е измишльотина, ама някои от момичетата скоро ще кажат дали има доза истина...Simple Smile
Мен ме е срам да казвам колко съм напълняла...чета, че Pival е качила само 0.8 кг, mama_sancho- 1.5кг, за това аз ще замълча....Браво момичета!
Честита дървена сватба на mama@cvety! Да стигнете и задминете златна и диамантена сватба даже! хихи Бъдете истински щастливи заедно и се обичайте все по-силно с годините!   bouquet
Много хубав петък 13ти на всички...дано ни донесе само хубави емоции и интересни приятни моменти!  Praynig Hug

# 584
Добро утро момичета  Simple Smile

mama@cvety честита ви годишнина!   bouquetПожелавам ви мноооооого любов  Heart Eyes

Аз за сега съм качила около половин кг. , за ходенето до wc си пийвам сутрин топло мляко с какао. За активията не знам, защо не да се консумира.

Малко ми е гузно....снощи си пийнах една биричка  Sad мислите ли, че може да навреди на бебо, че малко се притесних.....

Общи условия

Активация на акаунт