Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да облекча болките в кръста и корема по време на бременност?
Какво представлява синдромът на изчезващия близнак?
Какви са най-честите симптоми на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да облекча болките в кръста и корема по време на бременност?
Болките в кръста и корема по време на бременност са често срещани. За да ги облекчите, уверете се, че имате правилна позиция за сядане и лежане, правете умерени упражнения, обмислете масаж или прилагане на топли компреси. Важно е да се консултирате с лекар за подходящи методи за облекчаване на болката, тъй като те могат да бъдат индикация и за други проблеми.
-
Какво представлява синдромът на изчезващия близнак?
-
Какви са най-честите симптоми на бременността?
-
Какви са препоръките за физическа активност и упражнения по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на болките в кръста по време на бременност?
тази сутрин е по малко едно кафяво

и по тази причина много дълго чакам докато си изпразня мехура. Като напъна малко, започвам малко по-бързо да тече, но не е онова, което беше преди, когато не бях бременна. Като се замисля, това започна още малко преди да разбера, че съм бременна (но трябва да съм била бременна вече) - спомням си, че бях в една обществена тоалетна (аз на такива не сядам, а някак вися над тях в поза пикиращ самолет
Хем се радвам, хем ми е гузно, че той се притеснява, хем ми се струва, че той не се радва колкото аз и от това ми става много криво. Освен всичко, го гледам че се отрупва, чак барикадира с работа, само и само да избяга от мен и бебешката тема. Подпитах го и не отрече. Уж обсъдихме темата, разбрахме се за финансовата част, че няма да се разпускаме, и накрая ми се стори пак същия
Като слушам мои приятелки,май доста мъже имат такива притеснения,но все пак си мисля,че това не значи,че не го искат,просто се плашат от отговорността,която им предстои,но съм сигурна,че в момента,в който си гушнат бебчетата,всичко ще си дойде на мястото!
. Какви ще са такива страхливци.