Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече!

• 23 718
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
За секса - този път правим,но по-рядко (2 пъти седмично) и внимателно.Много ни се иска и просто не можем да се стърпим  Embarassed Ама се чувствам добре по  принцип и след това, та затова си правим..Миналия път обаче си ми беше болезнено,даже след това прокървявах... Няма нищо срамно да се пита доктора,даже е задължително  Peace

# 316
leaaa : Моите ги взех от h&m , но такива модели има и на много други места. Те са си класически. Ето такъв тип са :
Скрит текст:
Имаше и едни с тесен ластик ( а не така, да обхваща целия корем), но на мен лично си ми стягаха и се отказах).  Общо взето влязох в пробната с всички модели по 2 номера( защото не знаех кой ще съм) и излязох наструпах вътре общо към 20 чифта, защото само врънках мъжа ми да ми носи още и още  Laughing В крайна сметка си взех с един номер по-голям, отколкото нося по принцип. И моя си ми ставаше, но не посмях. Все пак тепърва ще ги изпълвам  Rolling Eyes

Nina : Моят доки каза, че ако всичко е наред (няма кървене) може да се прави, но много леко и внимателно. И все пак препоръчва по-скоро след 3 месец.

Мерси много трябва и аз да се разходя до H&M предполагам трябва да търся секцията за бременни  Joy Дано някоя позната не ме види,че не всички още знаят  Joy

# 317
  • plovdiv
Здравейте,аз тотално се обърках.На 29.11-бях на преглед.Гледаха ме с вагинален ехограф.Не се видя нищо конкретно.Само предположения.И една киста.Извика ме на 09.12.На 02.12 отидох при друг лекар.Гледа ме с коремен ехограф.Видя плоден сак 7мм.По ехограф 5г.и 3д.Изписа ми утрогестан 3 по 1.Днес ходих при първия лекар.Гледа ме пак с вагинален.Видя плоден сак 12мм.И каза че това било 4 седмица.Очаквах вече да се вижда ембрион.Утре пак съм на лекар при втория.По принцип цикъла ми е 28-29 дена.На 3-4 ден от закъснението теста все още беше отрицателен.Та затова се надявам да съм забременяла по-късно.

# 318
Здравейте,аз тотално се обърках.На 29.11-бях на преглед.Гледаха ме с вагинален ехограф.Не се видя нищо конкретно.Само предположения.И една киста.Извика ме на 09.12.На 02.12 отидох при друг лекар.Гледа ме с коремен ехограф.Видя плоден сак 7мм.По ехограф 5г.и 3д.Изписа ми утрогестан 3 по 1.Днес ходих при първия лекар.Гледа ме пак с вагинален.Видя плоден сак 12мм.И каза че това било 4 седмица.Очаквах вече да се вижда ембрион.Утре пак съм на лекар при втория.По принцип цикъла ми е 28-29 дена.На 3-4 ден от закъснението теста все още беше отрицателен.Та затова се надявам да съм забременяла по-късно.

Как 4-та ??Май този първият трябва да го отсвириш Simple SmileСтискам палци всичко да е наред  Praynig

# 319
Защо е това бързане? Защо ходиш при различни доктори?Някакви притеснения ли имаш? Нека да мине достатъчно време,че да се види и ембрион ,и сърчице  Peace Аз вече стигнах до заключението за себе си де,че няма смисъл да се ходи преди 8г.с. Дори и да стане нещо лошо - докторите не могат да предприемат нищо особено.Както каза моят доктор- сега стоим и чакаме да мине време,не можем да се месим  в природата, във връзката  между детето и майката...Само съвет ти давам да не си трошиш нервите и парите  Hug

# 320
leaaa : Моите ги взех от h&m , но такива модели има и на много други места. Те са си класически. Ето такъв тип са :
Скрит текст:
Имаше и едни с тесен ластик ( а не така, да обхваща целия корем), но на мен лично си ми стягаха и се отказах).  Общо взето влязох в пробната с всички модели по 2 номера( защото не знаех кой ще съм) и излязох наструпах вътре общо към 20 чифта, защото само врънках мъжа ми да ми носи още и още  Laughing В крайна сметка си взех с един номер по-голям, отколкото нося по принцип. И моя си ми ставаше, но не посмях. Все пак тепърва ще ги изпълвам  Rolling Eyes

Nina : Моят доки каза, че ако всичко е наред (няма кървене) може да се прави, но много  леко и внимателно. И все пак препоръчва по-скоро след 3 месец.

Мерси много трябва и аз да се разходя до H&M предполагам трябва да търся секцията за бременни  Joy Дано някоя позната не ме види,че не всички още знаят  Joy
Аз си накупих хубави работи за бременни и от LC Waikiki -погледни и там   Peace

# 321
Момичета, знаете ли дали при ранна бременност 6 седмица е нормално да имаш 37,5 температура. Пих парацетамол, но не спада. Благодаря предварително! Hug

# 322
didi, аз в 6 г.с. имах температура между 37.1 и 37.3 в продължение на седмица. Все си мисля, че е възможно. Няма смисъл да се тъпчеш с парацетамол, освен ако не качиш висока Т, към 38 например.

# 323
  • София
Здравейте момичета, много благодаря за милите думи. С много болка ще ви кажа, че тежката диагноза за мен се потвърди - мисед. Няма да навлизам в подробности. В четвъртък ми насрочиха час за кюретаж. Поне се надявам това да мине нормално.  Доктора каза да не се обвинявам. Случвали  се такива неща. Може би не било сега времето. Все пак не беше планувано. Следващият път ще съм много по-подготвена. Дано това не повлияе зле на отношенията с половинката, защото много си го обичам.
Прегръщам ви всички и ви желая само хубави моменти от тук нататък и много хубави и здрави бебчета накрая. Ще влизам да хвърлям по някой поглед, а след време живот и здраве може пак да се засечем с някои от вас със следваща бременност.

# 324
# 325
Здравейте момичета, много благодаря за милите думи. С много болка ще ви кажа, че тежката диагноза за мен се потвърди - мисед. Няма да навлизам в подробности. В четвъртък ми насрочиха час за кюретаж. Поне се надявам това да мине нормално.  Доктора каза да не се обвинявам. Случвали  се такива неща. Може би не било сега времето. Все пак не беше планувано. Следващият път ще съм много по-подготвена. Дано това не повлияе зле на отношенията с половинката, защото много си го обичам.
Прегръщам ви всички и ви желая само хубави моменти от тук нататък и много хубави и здрави бебчета накрая. Ще влизам да хвърлям по някой поглед, а след време живот и здраве може пак да се засечем с някои от вас със следваща бременност.

Много съжалявам! Изписа ми , че има ново мнение , но не очаквах това.  Не се отчайвай. Стискам палци да те видя отново в редиците.

# 326
  • София

Много съжалявам, Мони, сигурна съм, че следващия път всичко ще е наред. Мисля си, че това би ви направило по-задружни с половинката ти. Дано имаш сили да забравиш бързо този неприятен момент.

# 327
mmmmoni, голямо гуш и от мен и док е прав, няма място за обвинения.  Hug

# 328
Може би не е времето да питам , но какви са симптомите. Имаше ли притеснения или стана неочаквано. Знам , че и други мами имат опит , да споделят и те ако не е твърде болезнено. Аз честно казано се притеснявам, защото забелязвам , че това е често срещано , а аз засега съм ходила един път на преглед. Уж чух сърцето , но да не се окаже друго накрая  Sad  В 9 седмица би трябвало и вие да сте го чули. Може ли след това да се случи ... изобщо мн въпроси....

# 329
  • Пловдив
mmmoni, съжалявам и силно  Hug. Ти не си виновна.

Общи условия

Активация на акаунт