Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече!

• 23 718
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Мамчета вижте какъв сайт намерих http://your-embryo.blogspot.com/
изчислява ембриона по дни с картинка, но само не разбрах коя дата се посочва май се пише първи ден от последен цикъл (или поне така ми излиза най-близко)

# 376
изчислява ембриона по дни с картинка, но само не разбрах коя дата се посочва май се пише първи ден от последен цикъл (или поне така ми излиза най-близко)
Аз съм си сложила на телефона едно приложение Pregnancy се казва, което ти показва коя седмица си и как се развива бебето:) цък

# 377

Ами, то всъщност пише да се въведе датата на зачеване, т.е около две седмици след първия ден от последната менструация.
Малко смешно изглежда....едно нарисувано...и малко постно...почти нищо няма....Simple Smile

# 378

СУПЕР Е . Но аз доколкото прочетох искат предполагаем ден на оплождане , което те определят като " около 2 седмици след първият ден на последната ви цикъл"

А за приложение и аз си сложих - казва се I'м EXPECTING- PREGNANCY - пробвах много и това ми хареса защото има всичко и за майката и за бебето - как се развива нейното тяло, болежки, колко да наддаваме и за бебето как изглежда, как се развива, има календар и всичко. Вчера се бях амбицирала и инсталирах и деинсталирах около 10 приложения докато намеря това - в андроид маркет - безплатни са.

# 379
Да обаче като сложа дата на овулация демек  Mr. Green ми излиза че бебето е на 51 дни, а не е то сега е на 71 дена което ми излиза като сложа първи ден на цикъла  newsm78
а и аз имам приложения на телефона ама нещо са ми много постни ...

# 380
  • София
Привет на всички! Да се запиша и аз при вас, очаквам бебчо живот и здраве през юли Simple Smile

# 381
Мони,съжалявам за случилото се  Tired Вече все повече жени преживяват по един аборт.Това обаче не пречи да имат по няколко живи и здрави деца след време..Ето ме мен - след миседа в 13 г.с. август месец ,пак съм бременна и всичко е много различно от предния път...знам си,че всичко ще е наред сега.Не изпадай в тежки състояния,не се отчайвай....ние жените сме силни  Naughty Гушкам те  Hug

# 382
Ейй много готин сайт. Моето ембрионче си има ръчички и краченца и носле даже  Simple Smile
Иначе и аз съм си свалила приложение, но моето се казва Pregly Pregnancy. Доста е подробно. Има информация за бебето, за майката, дори и за бащата  Laughing

Мина фон В.  : единственият, който ми досажда е мъжът ми Laughing Яж, спи, почивай си, пий вода, пи ли си хапчетата? НО го приемам като нещо сладко и с чувство за хумор. Иначе на приятелите не сме казали още.  Мисля да изчакам да мине ранния скрийнинг.

# 383
  • Варна
Мене точно това ме обърква - има 3 пъти ФМ и 2 пъти скрининг. Кога е по-добре да се ходи? По-рано или по-късно?

Аз с предната бременност БХС не съм правила. Не намерих смисъл в това статистическо изследване.. Сега ще видя какъв акъл ще ми дойде. За ФМ предния път правих само в 20г.с., този път категорично ще направя и в 12-13г.с(тук всъщност е важно измерването на нухалната транслуценция, пък аз се надявам да ми кажат и пола  Mr. Green Blush) и в 20г.с. , само за третата се замислям.  Thinking

Звъняха ми през ден да ме питат как съм, понеже на мен ми е първа бременност и донякъде ги разбирам.
Да видиш като наближиш термин какво звънене настава. И аха да не си си чула телефона, всички изпадат в паника..  Crazy И само питат - добре ли си, къде си, как си? Пък колко пъти съм чувала - "айде няма ли да раждаш вече" и в деня в който раждах дори и тогава заявих "ще раждам , днес е денят" и ти да видиш приятелката ми шок и ужас!  hahaha Иначе не съм била особено голям обект на глезене, но определено от рано започнаха намеците да спирам с шофирането и накрая бяха супер настоятелни, но аз си карах дори в деня преди да родя.

mi_ivanova честит ти рожденик! Да бъде много щастлив и безгрижен! Винаги да ви радва!   bouquet

Добре дошли на новите мами!  welcome

# 384
  • София
Аз също съм с приложение на телефона BabyBump, и аз като mama_sancho, инсталирах и деинсталирах много. Но и това, което leaaa е показала ме кефи и ще го пробвам паралелно и него.

josi_josi, добре дошла Hug лека бременност и пухкаво бебе на финала ти желая Simple Smile

# 385
Ейй много готин сайт. Моето ембрионче си има ръчички и краченца и носле даже  Simple Smile
Иначе и аз съм си свалила приложение, но моето се казва Pregly Pregnancy. Доста е подробно. Има информация за бебето, за майката, дори и за бащата  Laughing

Мина фон В.  : единственият, който ми досажда е мъжът ми Laughing Яж, спи, почивай си, пий вода, пи ли си хапчетата? НО го приемам като нещо сладко и с чувство за хумор. Иначе на приятелите не сме казали още.  Мисля да изчакам да мине ранния скрийнинг.
и ние чакаме ранния скрийнинг и вдигам плаката  preggo

# 386
  • София
Благодаря ви, успешна и лека бременност на всички!

p.s. как да си сложа и аз такава лента  в подписа?

# 387
  • Варна

p.s. как да си сложа и аз такава лента  в подписа?

http://www.bg-mamma.com/?action=lenti

# 388
  • София

Мисля, че се справих   bouquet

# 389
  • Телиш/Плевен
Добре дошли на новите майчета, приятни мигове в темичката и лека бременност! Hug

*Lilac*, стискам палци за консултацията. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

mi_ivanova, да ти е жив и здрав рожденикът и много да ви радва цялото семейство. bdbaloni Tada

Общи условия

Активация на акаунт