Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече!

• 23 718
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро,момичета!Това със съня явно е съвсем нормално,както и аз бях споделила в по-предните страници,че сънувам много драматични сънища.Отдавам го на това,че може би сме по-чувствителни в момента.Аз да не казвам голяма дума,но засега съм добре и почти не се чувствам като бременна,само ми се догажда от време на време и се бях притеснила дали нещо не е наред,но преди два дена бях на лекар и бебчето си расте и се развива нормално,дано и занапред е така Praynig явно всеки организъм реагира по различен начин.

# 421
оххх и аз нямам търпение да дойде петък че са си видя мъничето...просто толкова бавно минава времето имам чувството че има векове до петък #Crazy #Crazy

# 422
  • София
 Добро утро и от мен Coffee
Да се включа и аз към оплакванията - от началото на 7ма седмица при мен положението е почти непоносимо - гади ми се от сутрин до вечер, повръщам доста често и не мога нищо да хапна и дори течности приемам трудно. Пробвах деган, натриев цитрат, капки вомитусхил - ефект нулев. Днес ще пробвам таблетки Емил и се надявам те да облекчат малко положението, защото вече съм много изтощена и уморена от това да ми е лошо. Освен това гърдите ме болят през нощта доста неприятно, но това се търпи. Знам, че всичко това значи, че бебчо е добре, но ми се иска да намеря начин да облекча малко симптомите и да не ми е толкова лошо през цялото време...

# 423
  • Варна
Добро утро и от мен. За гаденето открих, че мандарините вършат чудеса. Дори, когато ми е много лошо и не мога да ям, първо хапвам 1-2 мандарини и така след това успявам да ям и нормална храна. Четох някъде, че мандариновото масло съдържало някакво вещество и го дават точно за гадене и повръщане.

За съня, спя горе-долу добре. Снощи сънувах малко страхотии, но го отдавам на това, че преди да заспя четох книга са сериен убиец и изнасилвач и после директно се вкарах "във филма".

# 424
Добро утро момичета, сънят ми що годе е добре ,нооо само ми се гади , мандарините ми помагаха за да не ми се гади но до към 6 седмица.Сега общо взето мисля само за хапване . Учудващо не ми понасят супи , меса и всички месни неща . При вас има ли храни които спряхте

# 425
На мен ми се ядат предимно тестени неща,кисело зеле и люти чушки Laughing От готвените ми се гади,сладко също не ми се яде,нещо и от цитрусовите плодове ми се догажда в последно време.

# 426
и аз не понасям меса ( като пържоли, кюфтета и темподобни)  Sick
честно казано най ми се яде намазана филийка с масло и шпек салам  Crazy

Да напиша и тук вече сме 78  preggo и чакаме 81 stork-boy  stork-girl  newsm44

# 427
  • София
Момичета, колко от вас знаят пола на бебето вече и кога ви го казаха? Аз съм на лекар другата седмица и се надявам, че вече ще може да се види...

# 428
Момичета, колко от вас знаят пола на бебето вече и кога ви го казаха? Аз съм на лекар другата седмица и се надявам, че вече ще може да се види...
smile3532 де да го знаехме, пола може да се разбере около 18 седмица

# 429
На мен ми казаха към 14 г.с. пък ще видим Simple Smile

# 430
Здравейте, момичета...вижте от миналогодишните Юлки.....за какво става въпрос:

"До момента сме 203 preggo и очакваме 214 newsm32, като имаме единадесет двойки twin_neutral

Дотук са се показали 59  stork-girl и 90  stork-boy Останалите са изненадка  newsm32"

това го копнах от първата им страничка....бая са де...

А на josi_josi искам да кажа...мила относно пола на бебето....поне от това, което четох разбрах, че преди 12 г.с няма как да се определи изобщо....т.е външните полови органи още не са се развили...общо взето около 14-15-16 г.с може да се определи пола на бебчето....поправете ме ако не съм разбрала правилно...За сега можем само да гадаем и да си мечтаем Simple Smile

Относно храненията....може би при мен не са толкова зле нещата както при вас.....единствено ми ства лошо, ако е нещо много, ама много мазно...ама то от това и по принцип би си ми станало противно....общо вазето по-сухи неща ми се хапват...
За сега нямам някакви особени неразположения...само болка в гърдите, която се надявам да не изчезне скоро, защото си ми е само тя като симптомче, и също от време на време някакви спазми на матката и придърпвания...което също си е нормално...а понякога я усещам тежка и леко ме понаболява, но в такъв момент гледам да полегна и ми минава....но това се случва обикновено след обеда или вечерта, когато вече съм свършила работа....

# 431
Еха много ще се радвам тогава още тази година да разберем пола  Mr. Green
макар че аз сякаш си мисля че ще е момиче, като си мечтая във времето все си представям момиченце
Nelita_Lolita  newsm09 направо ме срази с тази бройка и аз мислех да видя колко са били, но погледнах юнките 2014 са 93 и между другото вече има някои момичета които знаят пола, така че josi_josi може да си имаме подарък за Нова Година

# 432
  • София
Като ходих миналата седмица на преглед ми казаха, че на следващия, който е на 18.12. евентуално ще се види и пола, затова питам. Аз доколкото знам би трябвало вече да са оформени външните полови органи, друг е въпроса, че може и да не се различават добре и да не може да се каже категорично...

# 433
Сега  smile3512 пиша този пост защото:
виждам че има доста майки които ни гледат от балкончето а не се включват .......моля ви се пишете няма нищо страшно хайде трябва да сме колкото се може повече. Имаме няколко дати от юли които изобщо нямат майки.........а така не можееееее

няма да им се дадем на Юнските майки 2014!  smile3508

# 434
И аз искам много момиченце,но предчувствието ми е,че ще е момче,не знам защо,след последния преглед придобих такова усещане,но важното е да е живо и здраво Hug

Общи условия

Активация на акаунт