Колко често оставяте децата си на бабите?

• 54 710
  • 634
  •   1
Отговори
# 180
Моята майка непрекъснато повтаря, че е забравила!
Свекърва се чуди как да си легне!
На такива баби дете не оставям.

# 181
  • Пловдив
Е, в този случай и аз няма да си поверя най-скъпото на тях. За щастие моите и двете стават за гелдане на дете все още.

# 182
Има някои, които не стават. На мен ми предстои именно това - да го оставя на бащата на баща му Laughing и то само да го вземе от градина и да ми го доведе.
Имам сериозни опасения, терзания и през главата ми се въртят ужасни сценарии. Реших, че ще опитам, тъй като детето е голямо и ако не стане, ще търся жена за тази дейност.

# 183
  • Пловдив
Sourcherry, надявам се притесненията ти да се окажат напразни. Стискам палци!  Praynig

# 184
Мерси, Стасита! Оглеждам сайтовете за подобен род услуги, гледах и тук в раздела "Гледане на деца". То е само вземане на детето и довеждане с 2 спирки с метрото до мен, ама пуста тревожност Crazy.
Не е див, възпитан, послушен, ама е дете и има моменти, в които реакциите трябва да са бързи. И ей тва направо ме задушава. Ама ще опитам, дано от опит глава да не боли Praynig.

# 185
Мерси, Стасита! Оглеждам сайтовете за подобен род услуги, гледах и тук в раздела "Гледане на деца". То е само вземане на детето и довеждане с 2 спирки с метрото до мен, ама пуста тревожност Crazy.
Не е див, възпитан, послушен, ама е дете и има моменти, в които реакциите трябва да са бързи. И ей тва направо ме задушава. Ама ще опитам, дано от опит глава да не боли Praynig.

Според мен ще се справи, не е малко детето, не се безпокой стискаме палци на дядото!  Hug

# 186
Късметче, на детето стискай Wink Crazy. И на майка му, че е откачила Embarassed.

# 187
Късметче, на детето стискай Wink Crazy. И на майка му, че е откачила Embarassed.
Не бой се в такива ситуации, детето се грижи за възрастния  hahaha Аз самата така съм поръчвала на голямата ми дъщеря - ""Маме, внимавай за ..." или "Грижи се за ..." и детето като отговорно същественце се справя перфектно  Naughty

# 188
Чудна идея ми даде, благодаря ти Hug! Наистина не бях се сетила.
Той и без това е майчица за бебета и животинки, сега и за старци ще стане.

# 189
  • Пловдив
Sourcherry, наистина децата са много отговорни. Моето е само на 2 г., но като му кажа нещо важно, го изпълнява. Да не говорим, че наблюдавам, че навън е много предпазлив.
А щом твоето момче е отговорно, имай му доверие!

# 190
Отговорните и безотговорните хора ги преценявам много бързо.  Peace

# 191

Хах, да ти го пусна да го прецениш Wink? Детето имам предвид, че срядата наближава Confused.
Аз джобни ще му гласувам, както и мобилен. Направо му рекох "Порастваш моето момче. Имаш джоб-пара вече, както и телефон. Бъди отговорен и се грижи за себе си и вещите си.". Ще видя де.

# 192

Хах, да ти го пусна да го прецениш Wink? Детето имам предвид, че срядата наближава Confused.
Аз джобни ще му гласувам, както и мобилен. Направо му рекох "Порастваш моето момче. Имаш джоб-пара вече, както и телефон. Бъди отговорен и се грижи за себе си и вещите си.". Ще видя де.

Отлично, може и ключе на вратлето да му закачиш! Да знае колко е важен!

# 193
Да, бутафорен ключ на връзка за обувки, като едно време Laughing.

# 194
аз май никога  Mr. Green Едната е далече, другата е вечно заета. Да са живи и здрави пенсионираните жени из квартала, че и по-рентабилно ми излиза, без нерви, без стрес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт