Колко често оставяте децата си на бабите?

• 54 722
  • 634
  •   1
Отговори
# 195
аз май никога  Mr. Green Едната е далече, другата е вечно заета. Да са живи и здрави пенсионираните жени из квартала, че и по-рентабилно ми излиза, без нерви, без стрес  Peace
И аз мечтая за това.В предния град където живеехме бяхме така.Ех спомени.Тука където сме сега  няма такива.

# 196
Първото го гледахме заедно със свекърва ми.
Така че не го броя за "оставяне", ако го оставя за няколко часа и се върна.

И аз така   Peace

# 197
  • Някъде на път....
..... Да са живи и здрави пенсионираните жени из квартала, че и по-рентабилно ми излиза, без нерви, без стрес  Peace
Колко плащаш, ако не е тайна?

# 198
..... Да са живи и здрави пенсионираните жени из квартала, че и по-рентабилно ми излиза, без нерви, без стрес  Peace
Колко плащаш, ако не е тайна?
Обикновено се плаща на час от 3-5 лева, поне при нас е така.

# 199
Момичета моето е на 1 г и 8 месеца.от първия ден го къпя и извеждам сама,свекърва ми дойде да ми помогне 4 дни и то помощ.....силно казано,майка горката по  помага но и тя 1 на два месеца за 1 ден.....Но искам да питам друго,че нещо не се оправаих как да създам нова тема!Случвало ли ви се е на площадката някоя баба и майка,да сръвнят тяхното с вашето дете,и един вид да ви намекнат,че тяхното  е гений и те са несръвними родители,а вашето не става за нищо и вие сте кофти родител??????

# 200
Ооо, Мира, не им обръщай внимание, пълно е с такива кукумявки.
Отиваш в "Нашите деца", горе дясно има "Нова тема", кликваш и излиза менюто - заглавие, тема и пр.

# 201
Да.Ама моето е най-хубаво.Ти като гледаш в твоята количка
и тяхната как ти се струва.Simple Smile.Кажи им че си най-хубавия
кофти родител за твоето дете.
Пускай темата ей сега идваме.

# 202
Аз пък н емога да разбера защо като се създават деца и после трябва да се оставят на бабите?! newsm78
Значиии, имам много познати, всичките до една вечно се оплакват колко са уморени, колко не знам си кво, как им е писнало, а децата им все са при бабите. Минат хвърлят детето след градината, пълнят торбите и заминават. И си говорим за баби, които все още също рабтят. Имам познати, които като разбраха, че ще имат деца се върнаха да живеят при майките си, записаха си децата на ясла в градовете на майки те си и така. И чудя се аз дкога, бе майки ще създавате деца, които ще се очаква да бъдат гледани от бабите?! Не всички, само тези, които го очакват.
Ся, знам че ще скочите да се оправдавате как изобщо не го искате, ама така ви се налага, или нещо дуго, НО!Оправданието е като задника всеки го има Simple Smile
Лека вечер.
Не си оставям детето на баби и съм си ок Simple Smile

# 203
Аз пък н емога да разбера защо като се създават деца и после трябва да се оставят на бабите?! newsm78
Значиии, имам много познати, всичките до една вечно се оплакват колко са уморени, колко не знам си кво, как им е писнало, а децата им все са при бабите. Минат хвърлят детето след градината, пълнят торбите и заминават. И си говорим за баби, които все още също рабтят. Имам познати, които като разбраха, че ще имат деца се върнаха да живеят при майките си, записаха си децата на ясла в градовете на майки те си и така. И чудя се аз дкога, бе майки ще създавате деца, които ще се очаква да бъдат гледани от бабите?! Не всички, само тези, които го очакват.
Ся, знам че ще скочите да се оправдавате как изобщо не го искате, ама така ви се налага, или нещо дуго, НО!Оправданието е като задника всеки го има Simple Smile
Лека вечер.
Не си оставям детето на баби и съм си ок Simple Smile
Е как защо. Защото който има внуци, трябва да си ги гледа.  Laughing Laughing

# 204
Това звучи като фразата :

" На бабите и дядовците никой не е длъжен да им гледа внучетата "  Laughing

# 205

Аз в кръга на шегата го писах, разбира се.  Wink

# 206

Аз в кръга на шегата го писах, разбира се.  Wink

Аз също. : )
Моето мнение е , че децата трябва да се гледат от родителите.

# 207
И аз съм на мнение че децата трябва да се отглеждат от родителите си, но те имат нужда от контакти и с бабите и дядовците, както и с другите роднини от семейството. Не виждам нищо лошо децата да ходят при баба и дядо през ваканцията или в почивните дни - родителите си почиват; децата променят обстановката и имат нови и интересни занимания; бабите и дядовците са щастливи!

# 208
В никакъв случай не казвам , че мама и татко трябва да се затворят вкъщи с детето и да не пускат никой да припари до него. Разбира се , че детето има нужда да среща и други хора , както и родителите да излязат да изпият по едно кафе на спокойствие. Казвам , че за мен не е правилно да родиш и да оставиш детето си изцяло на грижите на баби , лели и т.н .

# 209
И аз не приемам съботно-неделното родителство.

Общи условия

Активация на акаунт