Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 284
  • 818
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, днес ми е втори ден, но се чувствам добре. Аз също мисля, че захранването е най-важната част, на която трябва да се обърне особено внимание /дано да стигна и аз до там/! Sugababe_6 може ли да споделиш за постигнатите резултати? Моята идея за зеленчукова супа е морковена крем супа или крем супа от тиквички. Сварявам зеленчуците, към тях прибавям и кромид лук, пасирам ги и слагам подправки- пресен копър, много малко сол и зехтин.

# 751
Orchid 8
също  и карфиол;броколи; магданоз'копър;зелен боб;спанак !
Всичко под налягане в тенджарата после с пасатора и .....

# 752
Здравейте, днес ми е втори ден, но се чувствам добре. Аз също мисля, че захранването е най-важната част, на която трябва да се обърне особено внимание /дано да стигна и аз до там/! Sugababe_6 може ли да споделиш за постигнатите резултати? Моята идея за зеленчукова супа е морковена крем супа или крем супа от тиквички. Сварявам зеленчуците, към тях прибавям и кромид лук, пасирам ги и слагам подправки- пресен копър, много малко сол и зехтин.

Днес ми е 13ти ден и съм 42.6 кг. Не знам колко точно съм смъкнала т.к. преди старта се мерих на доста стар кантар и му нямам доверие-показа че съм 49-50кг, а аз никога не съм била 50кг до момента newsm78  Мисля да приключа до тук със сиропуването понеже последните дни се чувствам доста зле, повръщах няколко пъти и си мисля, че просто сиропа вече не ми понася. Предишните сиропувания имаха що годе задоволителен резултат, но за мое съжаление не особено траен, понеже съкращавах доста захранването и малко прекалявах със сладките изделия, та този път съм решила да направя много СТРОГО захранване, дано да издържа Praynig  В предишните теми бях чела, че тези зеленчукови супи са просто варени зеленчуци с много малко сол и олио, а в крем супите до колкото знам се слага мляко, масло и пр. Thinking Мислила съм и за готовите супи на Маги (понеже съм студентка и нямам мн време и желание за готвене), но т.к знам, че имат оцветители и пр. не знам дали са особено подходящ вариант за захранване Blush

# 753

Днес ми е 13ти ден и съм 42.6 кг. Не знам колко точно съм смъкнала т.к. преди старта се мерих на доста стар кантар и му нямам доверие-показа че съм 49-50кг, а аз никога не съм била 50кг до момента newsm78  Мисля да приключа до тук със сиропуването понеже последните дни се чувствам доста зле, повръщах няколко пъти и си мисля, че просто сиропа вече не ми понася. Предишните сиропувания имаха що годе задоволителен резултат, но за мое съжаление не особено траен, понеже съкращавах доста захранването и малко прекалявах със сладките изделия, та този път съм решила да направя много СТРОГО захранване, дано да издържа Praynig  В предишните теми бях чела, че тези зеленчукови супи са просто варени зеленчуци с много малко сол и олио, а в крем супите до колкото знам се слага мляко, масло и пр. Thinking Мислила съм и за готовите супи на Маги (понеже съм студентка и нямам мн време и желание за готвене), но т.к знам, че имат оцветители и пр. не знам дали са особено подходящ вариант за захранване Blush
Здравей, отлични резултати, поздравления! Трябва да имаш воля, да си постоянна, в това се убедих, иначе нищо не става. Щом си се справила дотук, ще се справиш и със захранването. Не говоря за традиционните рецепти за крем супи, по скоро става въпрос за варени и пасирани зеленчуци, опитай, може пък да ти харесат. В тенджерата под налягане стават мигновено, ако пък не ти е вкусно така, не ги пасирай. Не мисля, че е добра идея за супите Маги, затова по-добре си вари зеленчуци. Моите прегрешения също бяха със сладкото и затова напълнях, липсата на време да се храня пълноценно, да си почивам, многото ангажименти и постоянният стрес, всичко това даде своя резултат. Депресиращо е да не ми стават дрехите, но хайде да не се самосъжалявам, все пак предприех решителна стъпка и се надявам на добър резултат. След като приключа програмата, няма да се откажа от сладкото, но ще се замисля за количеството, иначе рискувам пак да се докарам до това положение. Успех ти желая със супите!

# 754

Здравей, отлични резултати, поздравления! Трябва да имаш воля, да си постоянна, в това се убедих, иначе нищо не става. Щом си се справила дотук, ще се справиш и със захранването. Не говоря за традиционните рецепти за крем супи, по скоро става въпрос за варени и пасирани зеленчуци, опитай, може пък да ти харесат. В тенджерата под налягане стават мигновено, ако пък не ти е вкусно така, не ги пасирай. Не мисля, че е добра идея за супите Маги, затова по-добре си вари зеленчуци. Моите прегрешения също бяха със сладкото и затова напълнях, липсата на време да се храня пълноценно, да си почивам, многото ангажименти и постоянният стрес, всичко това даде своя резултат. Депресиращо е да не ми стават дрехите, но хайде да не се самосъжалявам, все пак предприех решителна стъпка и се надявам на добър резултат. След като приключа програмата, няма да се откажа от сладкото, но ще се замисля за количеството, иначе рискувам пак да се докарам до това положение. Успех ти желая със супите!

Благодаря много  bouquet Поздравявам те, че си проявила достатъчно кураж и воля и си започнала диетата. Сигурна съм, че резултатите ще бъдат забележителни и с повечко воля и правилно хранене няма да ни се налага да гладуваме отново Party  Леко сиропуване на всички дами Peace

# 755
  • Варна
Здравейте,

Първо ще си призная, че не изчетох тази, както и предишните теми, за което се извинявам.
Утре ми е последният, 10ти ден от сиропуването. По принцип имам голям "дебит" и мога да изям доста  Blush. Не очаквах да издържа, но истината е, че се чувствах добре през цялото време. Нямах нито един епизод на освирепяване от глад, замайване, немощност или раздразнителност. Оказа се, че коктейлът наистина ми е достатъчен. Освен това ми е приятен на вкус. За съжаление нямам кантар и не успях да засека, колко съм отслабната, но е факт, че влизам в дрехи, в които преди не можех. Допускам, че поне 7-8кг са си отишли.

Сега ми възникнаха някои въпроси, ако можете да ми отговорите ще съм благодарна.
1. Каква е идеята на междинния ден?
2. И другото, което по-силно ме притеснява - нямам сокоизтисквачка, как да се справя със зеленчуковите сокове и мога ли да ги заменя с нещо?
3. А каква е тази супа с овесени ядки, може ли рецепта?
4. И накрая - как стоят нещата с подправките в супите по време на захранването?

Още веднъж се извинявам, ако е дискутирано. Благодаря предварително и успех на всички!   bouquet

# 756
Здравейте, момичета! И аз реших да се включа. Искам да попитам дали ще отслабна много newsm78, ако започна с 5 дневен курс с цел - ПРОЧИСТВАНЕ, а не отслабване? Страхувам се, че ще отслабна много Sad, и без това се съм много слабичка - около 56-58 кг. не знам с точност, но вятър да ме духне, падам. Освен това страшно много обичам да си похапвам и се съмнявам, че ще издържа само на сиропчето. Ако някой слаб го е правил за пречистване, моля да ми сподели опита си. Пречистването го правя заради Розацеята.

Ще чакам с нетърпение да прочетя за Вашия опит с Madal Bal.
С увжение,
Марина

# 757
Здравейте, момичета! И аз реших да се включа. Искам да попитам дали ще отслабна много newsm78, ако започна с 5 дневен курс с цел - ПРОЧИСТВАНЕ, а не отслабване? Страхувам се, че ще отслабна много Sad, и без това се съм много слабичка - около 56-58 кг. не знам с точност, но вятър да ме духне, падам. Освен това страшно много обичам да си похапвам и се съмнявам, че ще издържа само на сиропчето. Ако някой слаб го е правил за пречистване, моля да ми сподели опита си. Пречистването го правя заради Розацеята.

С увжение,
Марина
Здравей, пробвай с три дни, единственото, което ще повлияе на килограмите ти ще е изхвърлянето на задържаната вода. Peace

# 758

С увжение,
Марина
Здравей, пробвай с три дни, единственото, което ще повлияе на килограмите ти ще е изхвърлянето на задържаната вода. Peace

Много благодаря за отговора! Мисля, че ще мога да издържа 3 дни  Heart Eyes

# 759

Здравейте, момичета,

от 58 кг. се добрах до 55 кг., като карам на сиропа 2-3 дни в седмицата. Ще продължа и следващите 2-3 седмици по този начин, като целта ми е евентуално 53 кг. Чудя се обаче как ще изкараме после всички ние на празниците??? Коледа, Нова година... много е трудно да се контролира човек на трапеза. Отсега съм се закахърила по въпроса и ми е криво. Яд ще ме е с толкова мъка да топя килограми, а после да ги наваксам за една седмица ...Sad

# 760
Здравейте!
Аз опитах, изкарах половин ден  Laughing и до там. Но, както казах, исках да го направя заради пречистване, а не сваляне на килограми, затова не се кахъря. Между другото - миналата година в Новогодишната нощ всички ядоха кебапчета и кюфтета до сутринта, само аз си хапнах манджа в 18:00ч.  и след това - абсолютно нищо, освен вода. Затова пък ми беше много леко на следващата сутрин, много съм доволна. За алкохола не споменавам, защото не употребявам такъв.
Сигурна съм, че няма да се претоварвам и тази година Simple Smile

Вече  съм сигурна, че  не ще мога да изкарам цял ден на сироп, но пожелавам на останалите успех!
С уважение,
Марина

# 761
  • Варна
Днес си взех сирпче от dm.Техните марки бяха намалени и вече нямаше накъде да бягам  Laughing
Почвам мъките,ще видим до къде,ще я докарам Crazy
IMK кажи моля те по-подробно,как се храниш през другата част от седмицата .За колко време свали тези кг-ми?

# 762
Здравей, Гали-Преси,

започнах от миналата седмица, като изкарах два пълни дни на сиропа и на третия до вечерта, когато подхапнах някаква салата. Тази седмица още почти три дни, пак съчетани с нещо плодово-зеленчуково на вечерта на третия ден. През другата част от седмицата се храня горе-долу нормално, като избягвам сладки и тестени храни, но и не правя специално захранване, понеже нямам време да готвя специални супи и рецепти, та просто внимавам какво слагам в устата. Примерно за закуска банан, за обяд някаква супа /около работата/, за вечеря салата и нещо постно. Месо и пържени неща - не.

Много искам да стопя и последните 2-3 кг., но от опит знам, че лесно се свалят, но трудно се задържат новите килограми... Трябва човек да задържи поне 6 м.-1 година да не напълнее, за да свикне организма и да се приспособи. Не трябва и много рязко да се свалят килограмите. Аз затова не исках да започвам пълната програма-13-10 или 7 дена на сиропа, за да не отслабна рязко, и после набързо пак да кача килограмите. Така ако може на седмица 1-2 кг. да свалям за 2-3 дни, ще съм на седмото небе. Simple Smile Даже ми се иска да сваля малко повече, та да имам аванс, ако после почна пак да качвам...  Embarassed

# 763
: IMK
звучи ми много йо-йо
да споделиш след седмица ,две как са кг.
Ако не си дигнала на кг. като спреш да ползваш сиропа.. ще е супер

# 764
  • Варна
Здравей и от мен  Grinning Благодаря за подробните обяснения.Вижда ми се добър вариант за плавно и по-продължително сваляне.
Успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт