Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 299
  • 818
  •   1
Отговори
# 735
здрасти на всички.
aniram, аз пия много чай, направо си правя коктейла в чай.няма проблем за ефекта.не ползвам пипер, джинжифил,нито английска сол.
сега обаче да ви кажа моите наблюдения- или как можете да прецакате едноседмично сиропуване!
изкарах чинно 7 дни на сиропа, прегрешения-само кафе сутрин.(и една глътка вино по инерция)8-ми ден захраних с ориза, вечерта пийнах малко бульон от постна супа.
и видях заветните 55 кила на кантара, което закръгли на 5 кила сиропуването ми. НОООООО
два дни имах проблеми сериозни в къщи, спрях сиропа и стриктното захранване и БАМ!3 кила се върнаха за два дни!направо не мога да повярвам.пък колко ме е яд,,,,,ясно ви е!!!!но има логика!
така че,мили дами,,
моят съвет е-приемете захранването като по-важната част!!спазвайте я стриктно.НЕ СПИРАЙТЕ сиропа докато захранвате.за по-лесно и по-скоро приемете,че захранването е част от сиропуването, само че включвате разни храни-като на бебешко захранване.тоест не сиропа ви е допълнителен или по желание по време на захранването, а храната!и ето така има ефект.
сигурна съм, че ако бях направила три дни на сиропа и 10 сериозно и бавно захранване щях да сваля тези 5 кг,и щеше да ми е мн по-лесно.а аз за седмица сироп и 4 дни захранване прецаках половината резултат.ама криво тръгна това сиропуване-от глътката вино, от което ми прилоша...тук писах, че ще захраня с ориз още тогава, но не го направих, и килата си вървяха надолу,но пустото захранване!!и имайте предвид, че тия днва дни просто се храних нормално, не съм се хвърлила да се тъпча,не съм яла месо и мляко.но 3 кила,,,,останаха пак  да ги  сборя!

успех на всички и не правете моята грешка.
дано съм била полезна.

# 736
Здравейте, момичета! Искам да попитам нещо - аз съм пила сиропа като родих два пъти по 5 дни и бях много доволно. След това съм пробвала преди 2-3 месеца пак да издържа и не успявам, защото имам адско главоболие от него! Според вас дали, ако го почна пак ще имам същото главоболие? Ако го съчетая с пауър плейт тренировки дали ще има ефект?

# 737
  • София
Главоболието не е от сиропа! За да няма главоболие трябва да пиете много вода, чай..много течности. Според мен всяко сиропуване е различно, но най-важна е мотивацията и нагласата. Ако започнете с мисълта, че ще ви е дискомфортно, трудно, главоболно... е точно такова ще е! Винаги започвайте сиропуването, с позитивна нагласа.
Успех на всички!

# 738
Има ли момичета, които спортуват докато пият сиропа? Ако да - може ли да кажете как се отразява това?

# 739
  • София
Винаги съм спортувала когато съм на сироп. Точното е, че не съм си променям режима на живот, докато съм на сироп. Действително, понякога съм се чувствала с доста изцедени сили, но след кратка почивка продължавам и правя пълна тренировка.
От гледна точка дали активното натоварване в условието на режима не вреди по някакъв начин?.? Незнам... склонна съм да се съглася, че тренировките не трябва да са прекалено интезивни и натоварващи, но и не мисля, че трябва да се спре да се тренира.

# 740
  • Велико Търново
Здравейте момичета днес ми е 3 ден и съм 2 кг надолу (77кг) ,дано да успея повече време .Почти всички пишете че имате главоболие при ме го нямма но сутрин пия кафе незнам дали е правилно но без него немога една глътка може да е но трябва да го има при вас как е пиете ли кафе ? За първи път съм на сиропа  newsm78

# 741
главоболието е защото спирате кафето, тъй като не приемате дневната си доза кофеин. не е хубаво да се пие кафе,но пък така няма главоболие.това няма нищо ибщо с нагласата ти, за жалост:)
след трети ден може да има главоболие и защото токсините излизат в кръвта.
относно тренировките- гарабитов препоръчва спирането им или леки такива, защото токсините се всмукват обратно при натоварването.
аз лично не знам как някой може да тренира докато е  на сиропа, е то и всеки различно разбира какво е тренировка де. но аз като ходя на зумба яко натоварване ми е и нямам сили след трета песен,така че не тренирам докато сиропувам, защото ми е немощно.
успех на всички

# 742

Здравейте,

днес си поръчах 2 литра от сиропа Madal Bal и искам да попитам има ли някой, който ще го започва тези дни? Надявам се утре да донесат моя. Simple Smile

# 743
Аз си поръчах сиропчето, очаквам утре да пристигне и мисля в сряда да започвам!

# 744
Моят сироп дойде и мисля на първо време да направя два дни от него - утре и другиден. На мен проблемът ми е, че събота спортувам активно и прочетох, че при сериозни физически натоварвания не се препоръчва. Затова мисля, като падне сняг и се позастоя вкъщи, да направя седмица, а иначе текущо всяка седмица мога да си правя 2-3 дни или да заменям някое хранене със сиропа.
За статистиката - висока съм 168 см., тежа 58 кг.
Целта ми е 53-54 кг.  Simple Smile

# 745
Здравейте момичета,днес ми е първия ден,от първия в живота ми прием на сиропа.направих си 4 дози  като замених лютия червен пипер със сладък.вкуса не ми харесва,но ще дам всичко от себеси. Висока съм 170 см и тежа цели 94 кг.сутринта пих 1 кафенце и мисля да не го спирам и за напред.друго нещо което искам да споделя е че смятам всеки ден да си меря кръвното и захарта за да проверя дали сиропа влияе на тези два показателя. И така днес сутринта моето красно налягане беше 125 на 85 , захарта ми беше 5.7.ще се премеря и със сантиметър да видим какво се случва с обиколките ми.

# 746
Здравейте момичета,днес ми е първия ден,от първия в живота ми прием на сиропа.направих си 4 дози  като замених лютия червен пипер със сладък.вкуса не ми харесва,но ще дам всичко от себеси. Висока съм 170 см и тежа цели 94 кг.сутринта пих 1 кафенце и мисля да не го спирам и за напред.друго нещо което искам да споделя е че смятам всеки ден да си меря кръвното и захарта за да проверя дали сиропа влияе на тези два показателя. И така днес сутринта моето красно налягане беше 125 на 85 , захарта ми беше 5.7.ще се премеря и със сантиметър да видим какво се случва с обиколките ми.
мацка, като не те кефи с пипера, не го слагай или го замени с джинджифил.целта е не пипера, а лютото,
лютото пораздвижва метаболизма,и щом няма да го ползваш така, не  слагай, и без никакув пипер пак си има ефект, но вкусът е съвсем различен.
идеята ти да си следиш кръвното и захарта много ми хареса, супер е че си се сетила, кажи резултатите като свършиш.
успешно сиропуване на всички!

# 747
Привет!

На мен пиперът не ми пречи особено, с лимони съм свикнала, и вкусът на напитката намирам за напълно приличен. Това за кръвното е супер идея, въпреки че аз и без апарат усещам, че ми е много ниско /по принцип ми е такова, а сега явно и повече/. Затова пия по 2 кафета на ден - без тях не мога. Вчера изкарах на 3 дози от сиропа, а вечерта си направих и чай от корен на джинджифил. Обожавам го! Днес се чувствам напълно нормално и дори не ме боли главата. Кантарът отчете тази сутрин - 0,5 кг.
Успех на всички "сиропуващи /гладуващи/. Simple Smile

# 748
Здравейте, днес ми е първият ден! Липсваше ми воля да започна по-рано, все си казвах: " от утре, от понеделник" и не започвах, затова реших, че ще ми бъде по-лесно, ако се включа при вас. Ще се опитам да бъда стриктна, единствено не се отказвам от кафето сутрин, но аз го пия чисто.  Като първи ден не чувствам никакъв глад. Висока съм 160 см и винаги съм била 48 кг. Чувствам се перфектно с тези килограми и затова целта ми е да си ги върна. В момента съм 55,100 и не изглеждам добре за моята височина, а пък и да не говорим, че не ми стават дрехите. Напълнях от стрес и нездравословно хранене. Надявам се да влезна във форма с тази програма, ще пиша какви резултати съм постигнала. Успех на всички!

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 16:27 от Orchid 8

# 749
главоболието е защото спирате кафето, тъй като не приемате дневната си доза кофеин. не е хубаво да се пие кафе,но пък така няма главоболие.това няма нищо ибщо с нагласата ти, за жалост:)
след трети ден може да има главоболие и защото токсините излизат в кръвта.
относно тренировките- гарабитов препоръчва спирането им или леки такива, защото токсините се всмукват обратно при натоварването.
аз лично не знам как някой може да тренира докато е  на сиропа, е то и всеки различно разбира какво е тренировка де. но аз като ходя на зумба яко натоварване ми е и нямам сили след трета песен,така че не тренирам докато сиропувам, защото ми е немощно.
успех на всички

Здравейте сиропуващи дами, аз утре започвам захранването и имам въпрос свързан с него. По принцип всеки път пропускам междинният ден с ориза, този път също мисля, да го пропусна. Много ме мъчат зеленчуковите супички, вие какви си правите, какво слагате вътре, тъй като аз в момента се сещам единствено за зелева супа от зеленчуковите освен картофената, която знам че е забранена newsm78 Въпросът ми е по-специално към ognena_dirq тъй като прочетох поста с неправилното захранването и връщането на килограмите Sad

Общи условия

Активация на акаунт