Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 318
  • 818
  •   1
Отговори
# 720
Zlatushi , и аз не знам защо толкова много пих вчера, но беше само за вчера.днес дотук нормално, на 2 коктейла и кафето.
вчера никакъв глад не усещах,но постоянно ми се пиеше и си пих. ама си ми е вкусно даже коктейлчето,дори забелязах, че ми е залипсвал вкуса:)).
миналия път една половинка мадал бал я пих 9 дни ,сега обаче май утре ще поръчам, че няма да ми стигне доникъде.
златушке а като ти е сладък сиропа, слагай повече лимон-по-малко сироп и да стане като свежа лимонадка.какво ще кажеш за идеята?
алекс, злати22, гали-преси, къде сте момичета?
похвалете се, как върви,резултати,,,чакам да ви чета с нетърпение и да се донахъсвам:)

# 721
  • Провинция
Момичета имам оригиналния МадалБал на Гарабитов. Повече от половинта опаковка е. В срок на годност.Ако някоя от вас има интерес да ми пише на ЛС. Аз минах на друг режим и сиропа ми е непотрежен вече за мен.

# 722
  • Варна
Аз съм си тук и все така се ослушвам,защото не ми се хваща пак на хорото (нали вече знам какво ме чака)  Laughing
Днес бях на ябълки и 50гр. сурови ядки-еййй,умрях от глад.Наливам се тука с едни чайове..
Охх,много се дразня на студеното време (мразя зима!!).То е едно велико обличане...

# 723

gali-presi ,не се ослушвай:)не е вярно,че знаеш какво те чака:)дотук съм на ден трети в края, и нищо общо с предния път.пия по две кафета и съм ток и жица, никакви, ама никакви гладове, главоболия, безенергичност и неприятни симптоми. все едно си ям, супер се чувствам.
втория път като с второ дете, мацка, пътеките са отъпкани!:)
а мога да ти кажа, че май без едно мога, с едно не мога.пробвах преди два месеца  уж за поддръжка с едно ядене на ден, демек испанската версия,ама пълен провал.глад, глааааад! а така като съм само на сиропа изобщо нямам проблеми.
няма логика, но факт.
така че ако искаш да си мадама фина по празниците, давай скачай тука с нас!!
как сте, момичетааа?им али тука други сиропуващи?
златуши, кажи как си!
айде успех на всички!

# 724
Здравейте момичета.Тази сутрин неможах да се претегля(успах се:)) ,но се чувствам по-лека,утре кантара ще покаже де.Доста ми се спи,а спах много часове имам леко главоболие ,но то може и от многото сън да е,леко лош дъх в устата иначе съм добре.Огнена диря, днес ще пробвам с повече лимон и ще намаля лъжиците сироп.И аз съм твърдо на мнение че всеки следващ път е по-лесно и някак организма не се чисти толкова от токсините(както първия път на режима) и си настроен че няма да има чувство на глад с сиропа.Затова стискаите зъби и влизайте в редиците на сиропуващите,този път ще ви е по лесно пак и огнена диря е права-празници се задават,то са едни банкети ,коледи ,нова година трябва да изглеждаме добре!

# 725
  • Варна
Аз съм пас до понеделник.Очертава ми се голямо хапване на месце през почивните дни.
Днес съм пак на плодове и чай.
Успех момичета  Peace

# 726
гали-преси, ще те чакаме в понеделник в отбора:))да се подкрепяме и да е по-весело:)
златуши,за лошия дъх гарабитов препоръчва ментов чай, аз лично съм съгласна с него, че има ефект, поне на мен има.
аз пия освен коктейла и ментов и липов чай,подсладени със сиропа.предния път пих други билкови, но тези са ми най-уханни и приятни.
отчет ден четвърти само минус 300 грама.но доколкото помня, и преди вървях така,първите три дни по кило на ден, после три дни отиваха да разкарам един килограм, и ден девети бях минус 5.не мисля,че е лошо, значи съм стигнала до бекона и сланината, и почвам да я изпарявам, а то не става да ги изтрия като с гумичка:))
хайде успех и в този дъждовен ден!и много минусчета утре!

# 727
момичета, къде сте?
отчет днес ден шести общо минус 4 кг
снощи имахме гости, с тристепенно меню, не се изкуших и грам, но бях си наляла една чаша вино за наздраве , и по инерция изпих една глътка. вечерта ми стана лошо. не знам дали от виното, но вероятно. уффф,че съм голяма бяла птица.то поне да ми се пиеше,нямаше да ме е яд, а то по навик отпих. днес за" махмурлука" си изцедих един портокал:) и днес не ми е съвсем спокоен стомаха, дори сутринта кафето ми беше гадно...ужас, алкохола не прощава:)))
исках да направя поне 7 дни , но тази грешна глътка прецака работата,
така че мисля малко да променя схемата. днес официално ще се захраня, вече пих малко фреш, и ще си сваря малко ориз, утре пак фреш и ориз, и после ще захранвам на захранване 10 дни.- да удължа откъм захранване, като не стана от сиропиране.
 вие как сте, еи!златуши, де зачезна?
и честит хелоуин на всички!довечера ще правим с децата хелоуинско парти, и значи щастливо ще хапвам ориз със сироп:)

# 728
ей няма кой да ме подкрепи...
но и сам войнът е войн!
завърших успешно седми ден, днес почвам захранване.видимо си личи, че съм отслабнала.поне една приятелка се смая, като ме видя, каза "какъв резултат за шест дни!", коремчето ми падна драстично.
килограмите са 4, но и аз нямам много да свалям, по-скоро чистя малко сланинка около талията.предполагам до края на захранването ще падне още един килограм, и повече нямам нужда.
няма ли кой да ми удари едно рамо тука?Simple Smile

# 729
  • Димитровград
Записвам се в темата. Сиропът е купен и чакам да мине 8.11. (че имаме семеен празник) и започвам. С намерение съм за 14 дни. За пръв път ще ми е. Иначе съм плодувала няколко пъти продължително.

# 730
Правила съм 2 пъти по 5 дни, много добре се чувствах.
Мисля утре да направя нови 5 или 7 дни.

# 731
Здравейте, момичета Simple Smile Отдавна го отлагах и ето че от днес и аз съм една от вас. Започнах програмата със сиропа, имам 1л. от него и смятам да изкарам поне 6 дни с него. Днес, честно казано глад не усещах, защото пиех много вода, но от към 15ч. такова главоболие ме тряска, че не е истина. Ще се въздърждам да пия хапчета, защото по мненията, които съм прочитала това е нормално. Имам за сваляне 20кг. далеч съм от мисълта, че за тези 6 дни ще ги сваля, но края на седмицата, ще пиша какъв е резултата, искрено се надявам поне по 1кг на ден... Хубава вечер от мен и много сили и усмивки на всички Simple Smile

# 732
  • Велико Търново
Здравейте момичета и аз се записвам днес ми е първи ден 05.11 стартирам на 79 кг и имам да свалям около 20 кг незнам колко ще издържа но си мисля като за първи път да е 5 дни.Успех на всички  Grinning

# 733
Здравейте на всички. Преди доста време, сигурно има 4 години, бях за 10 дни на сиропа. Бях го съчетала с тичане всеки ден и резултатът наистина бе много добър. Бях много доволна. Това лято обаче бях на морето да работя и качих 5 кг. Поръчах си сиропа миналата седмица, с цел да си върна предишната форма, но уви ... Издържах два дни и днес си хапнах. Просто се почувствах много отпаднала - не зная дали защото всеки ден ходя на зумба и хабя страаашно много енергия, не знам дали защото просто не съм се все още нагласила психически за 10 дни без храна ... Но просто прекъснах днес ... От една страна съжалявам, защото цял живот съм била човек със страшна воля, но от друга ... Просто предпочитам да наблегна на зумбата и ограничението от храна.
От сиропът съм ползвала около 8-10 лъжички, така че ако все пак някой се интересува на драго сърце ще му го дам на смешна цена - по-добре да е у човек на когото му трябва, а не да стои в хладилника.
Колкото до всички слабеещи - продължавайте да упорствате и успех!!!

# 734
Този път го направих по-малко по-различен начин. Изкарах 3 дни, колебая се дали днес да се захраня с ориз, или да продължа, но сиропа ми свърши/ беше ми останал от предишно сиропуване/.
Някой беше споменал за чайчета в предишни постове, сега го пиех така: мурсалски чай+ сиропа+лимон, не съм слагала джинджифил или пипер, така ми беше много вкусно, дори имаше разхлабващ ефект.
За 3 дни почти 3кг, не съм се теглила тази сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт