Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 276
  • 818
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте момичета, просто се отбих, за да се похваля, че днес ми е 7ден от захранването и до момента съм качила 0,4кг (претеглих се преди малко след като си хапнах обяда)  от края на сиропуването (когато приключих бях 42,6 кг.). Този път съм много доволна от постигнатите резултати и се надявам да се задържа на тези килограми. Спазвам захранването, което е посочено в сайта на Гарабитов, но искам да си призная, че прегреших с 2 шоколадови бонбона иии с 5-6 солетки на няколко пъти Embarassed ooooh! Whistling Имам още 5 дни до края на захранването,тогава също ще ви драсна, за да отчета окончателния резултат от сиропуване+захранване Peace Успех на всички сиропуващи мацки и много минусчета  bouquet

# 766
  • Варна
sugababe_6 колко си висока?Направо ме заинтригова с тези кг-ми Crazy
АЗ си пия първата доза за днес,мноого късно и умирам от глад.Бяхме в движение и не можах да се организирам по-рано ooooh! Иначе пих два чая и кафе.

# 767
sugababe_6 колко си висока?Направо ме заинтригова с тези кг-ми Crazy
АЗ си пия първата доза за днес,мноого късно и умирам от глад.Бяхме в движение и не можах да се организирам по-рано ooooh! Иначе пих два чая и кафе.
хехе аз съм нисичка 160-162см. не знам с точност Blush

# 768
  • Варна
Освен нисичка си и много фина явно (имам предвид и като костна структура)  Hug
Аз вчера вечерта умрях от глад!Мога цял ден да не ям,но вечер става стрАшнО CrazyВ тази връзка реших,че изкарвам днешния 3-ти ден и от там,колкото мога все е добре (1-2 дена).После започвам захранване.
Успех на другите гладуващи мадами,че тези почивни дни са още по-голяма мъка!

# 769
Освен нисичка си и много фина явно (имам предвид и като костна структура)  Hug
Аз вчера вечерта умрях от глад!Мога цял ден да не ям,но вечер става стрАшнО CrazyВ тази връзка реших,че изкарвам днешния 3-ти ден и от там,колкото мога все е добре (1-2 дена).После започвам захранване.
Успех на другите гладуващи мадами,че тези почивни дни са още по-голяма мъка!
Първите 3,4 дни са по-тежки след това всичко става много лесно, аз съм сигурна, че след 4тия ден ще можеш да издържиш и още няколко дни-казвам го от опит  Peace Леко сиропуване  bouquet

# 770
  • Варна
Мерси!Успех в захранването  Hands Thumbsup

# 771
 Peace
http://fitfortwo.tv/2010/11/08/natural-detox-to-balance-your-body-episode-106
унагледено ;
0
но пише че захранването е 2 дни само с портокалов сок
3 ти ден е портокалов сок; един плод на обед и ; зеленчукова салата за вечеря
и от 4 ти ден можеш да се храниш нормално
How to end the Detox:

FIRST and SECOND day after the detox:

Consume several 8 oz. glasses of natural orange juice throughout the day. This prepares the digestive system for whole food.

THIRD day after:

Orange juice in the morning. Raw fruit for lunch. Vegetable salad at night. You are now ready to eat normally.

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 16:07 от pinko

# 772
Здравейте,

днес и утре са поредните ми два "седмични дни" на сиропа Madal Bal. Засега задържам 55-те си килограма и много се радвам, защото искам свалянето на кг. да става плавно. Дано за тези два дни сваля макар и половин кг. още. Simple Smile
Да си кажа, че не сиропуването ми е толкова тежко, колкото сервиране  и отсервиране всяка вечер на две непослушни деца, които си оставят половината чиния пълна. Хвърлям всеки път сума ти храна! Знам, че е много вредно човек все да дояжда нещо, но сърцето ме боли, като хвърлям презрели банани, печена тиква и какво ли още не - все вкусни и полезни неща, които никой освен мен явно не иска да хапне вкъщи... Вчера беше останала буквално половин купичка пилешка супа, която никой не се прежали да дояде и трябваше да изхвърля. Ако не бяха тези неща, всичко си е ок. Simple Smile

# 773
  • Варна

--------------
започнах от миналата седмица, като изкарах два пълни дни на сиропа и на третия до вечерта, когато подхапнах някаква салата. Тази седмица още почти три дни, пак съчетани с нещо плодово-зеленчуково на вечерта на третия ден. През другата част от седмицата се храня горе-долу нормално, като избягвам сладки и тестени храни, но и не правя специално захранване, понеже нямам време да готвя специални супи и рецепти, та просто внимавам какво слагам в устата....
А да те попитам,овкусяваш ли зеленчуците (предполагам са на салата) със сол,оцет и зехтин/олио?
Днес ми е 5-ти ден,но трябва да започна захранването,защото в петък се очертава хапване на месо (ще ходя при нашите,а ми е омръзнало да ме гледат укорително,че пак съм на диета  ooooh!).
Иначе си сиропувам без много проблеми.И мен обаче ме мори това готвене,сервиране.Добре че моите поне си изяждат всичко.Аз обаче стоя и ги гледам в устите като някое улично куче  Laughing Embarassed

# 774
Да, овкусявам ги точно както каза - малко зехтин, сол и оцет /оцетът е полезен за отслабване, доколкото знам, така че не го пестя/. Понякога си купувам чери доматки и ги хапвам малко посолени или в комбинация с някое по-леко сирене или катък. Досега не ми е било тежко на корема след това захранване, но ти трябва да внимаваш с количеството след 5 дена със сиропа. Simple Smile

# 775
  • Варна
Благодаря Peace

# 776
Девойки, тази сутрин - 54 кг.! Хем се радвам, хем не мога да свикна със щръкналите кокали по тялото си и се чудя дали така повече се харесвам.

Гали-Преси, кажи колко свали за тези 5 дена със сиропа? Чудя се не е ли доста стресиращо за организма това бързо сваляне на кг.? Аз от 58-59 кг. към свалила досега поне 4 кг. със сигурност - за три седмици. Чела съм, че повече от 4 кг. на месец не трябва да се свалят.
Другото ми питане е добре ли спите нощем? Не знам, но от три седмици сънят ми стана доста неспокоен, будя се нощем и се въртя. Не че чувствам глад или нещо подобно, но някакво общо неспокойствие ме е обхванало...А мъжът ми твърди, че съм станала много зла напоследък. Simple Smile Всички тези промени свързвам със сиропуването, ама де да знам - може и да си внушавам.
Кажете при Вас как е.

# 777
Девойки, тази сутрин - 54 кг.! Хем се радвам, хем не мога да свикна със щръкналите кокали по тялото си и се чудя дали така повече се харесвам.

Гали-Преси, кажи колко свали за тези 5 дена със сиропа? Чудя се не е ли доста стресиращо за организма това бързо сваляне на кг.? Аз от 58-59 кг. към свалила досега поне 4 кг. със сигурност - за три седмици. Чела съм, че повече от 4 кг. на месец не трябва да се свалят.
Другото ми питане е добре ли спите нощем? Не знам, но от три седмици сънят ми стана доста неспокоен, будя се нощем и се въртя. Не че чувствам глад или нещо подобно, но някакво общо неспокойствие ме е обхванало...А мъжът ми твърди, че съм станала много зла напоследък. Simple Smile Всички тези промени свързвам със сиропуването, ама де да знам - може и да си внушавам.
Кажете при Вас как е.

Мили дами, здравейте! Това, което ще Ви напиша, нека не Ви стряска. Но... недейте да си играете с килограмите, че можете да си навлечете големи бели: например да Ви изчезне Цикъла и не само....

За това, че сте раздразнени си има обяснение: този сироп прочиства организма от разни неща. Как се казват те, АЗ ЛИЧНО не искам да казвам. Мога да го кажа с едно изречение, но не искам да ставам лоша. Истината ще намерите в "Бялата книга на живота". Там е обяснено защо при прочистване човекът е раздразенен. Е, вярно, ще трябва да се понапънете, за да прочетете точно ПРИЧИНАТА, но си струва - ще разберете и за много други неща. Пък може някоя от Вас завинаги да се отърве от някоя друга болест с помощта на тази книга, а и не само: може да спрете да пиете и хапчетата. Отвлякох се, извинявам се.

Исках да кажа - бъдете внимателни с това сваляне на килограмите и Ви го казвам с добро сърце!  Heart Eyes

С уважение,
Марина

# 778
  • Варна
IMK не зная какви кг-ми съм свалила.Нямам кантар от известно време и съответно не съм се мерила.Така като се гледам в огледалото,са около 2кг.Мерих сантиметри на бедро,те са намаляли с 2см.Определено не съм се стопила  LaughingС теб сме с едни кг-ми,аз също започнах от около 59кг.,а целта ми е 55-56кг.Днес вече,ще си взема батерия за кантара и ще го прибера от студената терса,където беше наказан за лошо държание Mr. GreenДано не е предал Богу дух.
Спя идЕално.Доста съм раздразнителна,обичайно за мен,когато съм гладна afЗа съжаление съм и леко болна.
Днес смятам да направя няколко фреша от ябълка.

# 779
Ще стискам палци да са повече от 2 кг., но и два да са - много добре са си отишли. Simple Smile
Аз лично фрешове избягвам да пия или ги разреждам много - доста по-калорични са от самите плодове, ако се консумират сурови, а не дават някакво задоволително чувство за ситост. Според мен най-добре си е директно плода, и заради целулозата, която промива червата, пък и калориите са доста по-малко.
Поздрави и леко захранване. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт