Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 270
  • 818
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Приемате ли новобранци Simple Smile
Правила съм диетата веднъж през пролетта за 7 дни, сега се надявам да изкарам 10. Първи ден мина ужасяващо, дано утре е по-добре. Не ми се яде, но ми е малко лошо

# 781
Добре дошла!  Simple Smile

Винаги първия ден е кошмарен, пък и следващите 2-3 дни според мен не са по-добри, но аз ти пожелавам късмет и да не се отказваш! И аз ще съм на сиропа - традиционните вече 2-3 работни дни от тази седмица, така че ще сиропуваме заедно, поне до четвъртък. Simple Smile

# 782
  • София
Йес Grinning
Тъкмо си мислех, че ще си остана гладна и сама. Трети ден минава по план, готвя за мъжа, храня малко дете, че и коледни меденки св захванах да правя. И всичко това е, за да си вдигам самочувствието, че нищо не може да ме бутне и изкуши.
Иначе вече ми втръсна вкуса, направо не ми се пие, от сутринта една чаша съм изпила и втората ме чака, но не ща да я гледам даже.

# 783
Даааа ..., голяма е мъката да сме заровени в купища крана и само да гледаме. Simple Smile И за мое нещастие днес една колежка черпи за сватба и е заринала офиса с тиквена баница, кексчета, шоколадови бонбони и какви ли не още вкуснотии... потече ми лигата на обяд, но удържах фронта. Сега вечерта, като започна да готвя и аз, се очертава втора серия на филма "Изкушения"... Simple Smile Крепи ме само надеждата за малко радост утре сутрин на кантара ...

# 784
Здравейте. От доста време не съм писала. ДИетата има резултат и при хора с проблеми. Пробвала съ, дпста диети и спорт,но никакъв резултат. Имам сериозни здравословни проблеми ( поликистозни яйчници + хипотироидизъм  и резултат от двете за 1 месец 10кг отгоре из  аоще 2 години още 20кг) Пробвала съм много неща, но  съм сваляла само 2 кг с много труд , глад и спорт и после съм ги връщала. Просто с тези здравословни проблеми отслабването е много трудно. За тези които незнаят, ако здрав човек сваля за месец примерно 6 кила, то човек с тези проблеми може да  не свали нищо или макс 2- 3 кила. Не винаги , но в повечето слуичай е така и наистина е много трудно. Без проблем  бях 10 дни на този режим и свалих 4кг.  После спрях, не поднових поради липса на финанси. Но не съм качила повече от кг от тогава насам. Тоест от Юли месец, сега сме декември. Та щом при мен имаше ефект действайте смело. Смятам скоро да започна отново с режима. Искам обаче да питам има ли хора с тези проблеми като мен и най-важното  примери за хора които са свалили килограми , но да са почнали от 100кг-90кг-80 кг - 70кг. Много е важно, защото от 50-60 кг е ясно. Пишете . Благодаря ви. Успех на всички

# 785
  • София
Аз не мога да ти отговоря конкретно, защото нямам тези заболявания. Иначе предния път, когато правих режима, свалих 6 килограма и паднах малко под 70, върнах си 1, но като цяло, над 70 не съм ставала отново. Днес кантарът отново ми показа любов и съм 64.200. Пети ден ми е, добре че ме мотивира отслабването, иначе се чувствам отпаднала и нямам търпение да се захранвам.

# 786
  • София
Ей, сама ли ме оставихте?
Днес пак съм с главоболие, но може би е заради това, че не спах добре. Малкото се буди 100 пъти с рев тази нощ. Нямам търпение да й излязат зъбите вече, но ще има да си почакам. Половината ми режим мина, много се радвам, но искам вече да идва понеделник, за да знам, че ми е последен ден и да дойде илюзията за скорошното хранене хаха.

# 787
Здравей absolutpartystar,
Не си сама. И аз днес започнах гладуването с кленов сироп. Simple Smile Бързо мина деня - на работа, малко спорт и сауна. Така е по-добре, че иначе само за глада си мисли човек.
Ти как си? До 10 дни ли си решила да издържиш?

# 788
Здравейте!

Absolutpartystar, ти си направо герой в сравнение с мен. Аз гледам да правя диетата 2-3 дни седмично и едвам издържам, а накрая се чувствам направо изцедена, а ти си вече на 6-ти-7-ми ден! Не знам дали бих била в състояние да издържа толкова. Но дори и с моя режим съм свалила за 4 седмици 5,5-6 кг. и онзи ден кантарът показа 52,5 кг. Мисля, че за мен това е предостатъчно. Според близките ми съм придобила зловещ анорексичен вид  Simple Smile а като екстра - нетърпим характер. Embarassed
Днес мисля също да карам на сиропа, но ако много прегладнея, ще си позволя 1-2 ябълки. Събота и неделя ще карам премерено, а другата седмица ще продължа със сиропа още ден-два, но не с цел отслабване, а с цел задържане на теглото, понеже след захранване компенсаторният механизъм на организма е много силен и се качват кг. от въздуха.

Apple, а ти колко време ще правиш сиропуването?

Пожелавам успех на всички. Simple Smile

# 789
Здравейте! Simple Smile
Включвам се в темата и аз. Вчера закупих от офиса на Гарабитов сиропчето, от утре почвам 5 дневна програма.

Поздрави!

# 790
  • София
Седми ден ми е, да Simple Smile
Грам не съм гладна, но ми прилошава от време на време. Аз за кратки срокове пък нямам нерви. То и без това трудно се наканвам, а това да се каня всяка седмица ми е мисия невъзможна. След захранването ще се опитам да задържа повечето свалени килограми, а след празниците мисля да почвам Дюкан и да се върна във фитнеса, защото от няколко месеца не съм стъпвала. Целта ми не са определени килограми, а изчистване на мазнини, но по груба сметка, мисля, че с физическо натоварване ще ми е идеално да съм 52-5. Мъжът ми днес забеляза, че съм отслабнала, нали всеки ден ме вижда и му е трудна преценката, но ме похвали и каза, че имам уникален инат хахаха
Успех и на вас, момичета, не е толкова трудно. Къде-къде по-дебели и преяждащи хора се справят, то пък и техния стимул е по-голям, но се свиква

# 791
  • Варна
absolutpartystar поздрави и много внимавай със захранването  PeaceКакто назад някой каза-то само така се казва,а иначе си е пак глад  Laughing
IMK мога да споделя същото,като много момичета-след 3-4-ти ден става мноого по-лесно PeaceТи вече нямаш нужда де,но аз да кажа.За поддържане на постигнатото,може да пробваш вечеря с кленов сироп ("Испанската версия" ли беше ).
Аз днес смятам да си направя един ден на сиропчето.
Успех на всички сиропуващи!

# 792
gali-presi,

мисля след празниците - живот и здраве, и като паднес сняг, да направя поне 5 дена със сиропа - не толкова за отслабване, колкото за пречистване на организма след преяждането. Simple Smile Знам, че след 3-тия ден е по-лесно, но сега не мога да си позволя, тъй като събота спортувам активно /карам колело/, а четох в брошурката, че не се препоръчват сериозни физически натоварвания в периода на сиропуването заради отделянето на токсини. Затова я измислих тази схема със два-три дни сиропуване в началото на всяка седмица, за да мога после полека да се захраня и в събота да имам сили и да нямам проблеми. Нооо, като падне сняг и почивам уикенда, веднага ще направя поне 5-7 дена с Madal Bal.
Искам да видя как е да си на сиропа толкова дни.  Laughing

Приятен уикенд на всички и може в понеделник да сравним постигнатите резултати. Simple Smile

# 793
  • София
Много съм щастлива, момичета, станаха ми едни дънки от преди бременеенето! Засега са единствените, за другите трябват още поне 5 кила надолу, но все пак, доскоро ми изглеждаше невъзможно. Иначе седми ден почти мина, не съм пила от коктейла днес, а два-три пъти взех по една лъжица от сиропа, пия вода и така. Много ми втръсна вече вкуса.

# 794
Здравейте - понеделнишки!

На мен пък вкусът ми е много приятен и освежаващ с лимона и леко загряващ от червения пипер. Но не съм карала 7 дни само на коктейла, де.
Днес, утре и евентуално в сряда традиционно мисля да направя моите дни на сиропуване. Остана ли още някой в темата на диета, да се подкрепяме?  Simple Smile

Absolutpartystar, поздравления! Добрите резултати са най-големия стимул за усилията ни и награда за мъките. Grinning  bouquet

Поздрави на всички от мен!

Общи условия

Активация на акаунт