Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 263
  • 818
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
IMK аз съм тук,но само чета и гледам да не ям (много)  Laughing

# 796
И аз съм тук, момичета!
Втори ден ми е, чувствам се супер, не ми се яде. Пия ментов чай с малко лимон и сиропчето, разбира се. Вчера направих пречистване с англ. сол, ефекта още го усещам Simple Smile). Смятам да изкарам 5 дена на сироп и ако все така не усещам глад, ще направя 7.

успех на всички!

# 797
  • София
Днес ми е последен, десети ден. Сигурна съм, че мога да изкарам още и да направя 14 дневната програма, но искам да съм се захранила за празниците, така че отпада засега. Ще се отчета утре сутрин със свалени килограми и на края на захранването също. Искам да ви споделя един интересен факт, който изобщо не съм очаквала. Зъбите ми са станали по-бели и имах малко зъбен камък, който щях да чистя другия месец и от него няма и следа! Много странно, но и хубаво.

# 798
чета ви само, но браво момичета! трябва да сме готини за празниците.
ще трябва да се видя как съм в рокля, за да видя дали нямам нужда от няколко дни сиропче:)

# 799
  • София
absolutpartystar За зъбите съвсем не е странно. Почистват се от лимона, но трябва да се внимава, защото киселината освен добро почистване често води и до кариеси. Затова по време на режима мийте по-често зъбите си. След напитката, пийте вода, ако нямате възможност да си измиете зъбите.

Аз ви чета, но за режим ще се включа след празниците. Преди време, една дама беше казала, че ще си мери ежедневно кръвно и захар, но като че ли имаше стартови данни. Моля да сподели ако е продължила.

Момичета време е за нова тема. Ако няма желаещи, мога да я направя. Първи пост е много подробен и не мисля, че е необходимо нещо да се добави. Все пак ако имате някакви предложения...

Успешно сиропуване на всички!!

# 800
Здравейте, момичете!
Прочетох това за зъбите и бих искала да Ви споделя това, което ми е известно на мен Simple Smile или това, как аз процедирам, пиейки лимонов сок всяка сутрин!

Преди да пия лимоновия сок (независимо с какво), си мия зъбите и чак тогава го пия СЪС СЛАМКА така, че да не минава сока през зъбите. НИКОГА НЕ ПРАВЯ ОБРАТНОТО - ДА ПИЙНА ОТ ЛИМОНОВИЯ СОК И ТОГАВА ДА СИ МИЯ ЗЪБИТЕ, за да не ги повредя!!!!!

Иначе съм съгласна, че лимонът е кисел в устата, но е алкален и щом попадне в ХТ (храносмилателния тракт), алкализира средата.

Дано съм била полезна със споделянето на моя начин на пиене на лимоновия сок! Иначе от сиропчето не пия, така ми стои в шкафчето Sad

Желая Ви хубав и усмихнат ден  Hug
Марина

# 801
  • София
Добро утро! Интересно ми беше това за лимоновия сок.
Равносметката ми е 62,500, като стартирах 70. Днес варен ориз, много ми е гаден неподправен, но поне е само за ден. Успех на всички, ще пиша пак след края на захранването.

# 802

Равносметката ми е 62,500, като стартирах 70.

Браво! На мен това ми е целта - стартирах от 70кг, сега ми е третия ден и съм с 2,5кг надолу. Ще продължавам в същия дух  Simple Smile

успех на сиропуващите!

# 803
Девойки, радвам се за всички Вас, които споделихте хубави новини. Simple Smile Това за лимона и действието му върху зъбите беше много полезно и за мен.

Аз съм днес на втори ден от моите странни програми /ежеседмични/ със сиропа и се чувствам супер, само дето всички панталони ми висят и ми изпадат от кръста, в закопчано положение. Grinning Май е време да пообиколя магазините по време на Коледните намаления за 2-3 по-тесни панталончета. Laughing

Искам да споделя с Вас, че според мен един или два пъти в годината е хубаво да се прави пълната програма с Madal Bal за пречистване, освежаване и отслабване, но като човек, който многократно се е подлагал на какви ли не диети мога да кажа, че трудното е не да се отслабне, а да се задържат свалените кг. Затова според мен истината е в ежемесечните, или дори ежеседмични "профилактики" на теглото, и при най-малки признаци на възстановяването му - незабавни мерки. Какви да бъдат те, всеки може да си избере, но най-малкото е: един или два дни на разтоварване всяка седмица /сиропа, или само вода и течности/, плодов ден или ден на белтъчини /Дюкан/ и т.н. Не полагаме ли непрекъснати грижи, след няколко месеца пак ще сме в изходно положение.

Още веднъж поздравления на всички!

# 804
здравейте, искам да попитам дали може да се вземе сиропа директно от центровете на Гарабитов, в София или Пловдив?

# 805
Здравей,

аз моя го поръчах от този сайт и ми го доставиха на втория ден. Доставката е безплатна.

http://madalbal.bg/home/

# 806
здравейте, искам да попитам дали може да се вземе сиропа директно от центровете на Гарабитов, в София или Пловдив?

Може. Аз моя си го взех от центъра на Гарабитов в София на бул. България.

Днес ми е 4-ти ден, сутринта кантарът показа минус 3,5 кг. По 1 кг на ден се отслабва, така се получава. Надявам се тенденцията да се задържи.
Усещам лекота, нямам никакъв дискомфорт. Добре ми се отразява  Simple Smile

# 807
Здравейте. Ще се присъединя към вас.  Simple Smile
Лятото доста се отпуснах и грозните резултати са налице. Днес се  направя междинен ден и от утре почвам. Не знам само дали ще ми хареса  кленовият сироп на вкус. Решила съм да взема този от DM.

# 808
Момичета, здравейте!
Позволете ми отново да Ви се натрапя в темата. Казвам "НАТРАПЯ", защото наистина е така: аз съм слабичка и нямам нужда да отслабвам, а пиша тук... 58кг. съм между другото. Но искам да напиша нещо във връзка с отслабването и обмяната на веществата.

Може би никой няма да обърне внимание на това, което ще напиша, но все пак ще го направя с надеждата да бъда полезна!
И така - идеята на моето послание е следната (тук ще трябва да проследите логиката):
когато поемаме здравословна храна, достатъчно богата на Йод и на Щитовидната Жлеза той не й липсва, тогава ТЯ започва да произвежда Хормона Т4 (тироксин - това е молекула, състояща се от 4 Атом Йод (I). Когато той се произведе, тогава минавайки през добре работещ Черен Дроб, този Хормон Т4 се превръща в Т3 (трийодтиронин).

Именно Хормонът Т3 (свободният)регулира обмяната на веществата в организма. Ако той не е произведен в достатъчни количества, обмяната на веществата в организма се забавя и тогава се наблюдава напълняване.

Какво става при оскъдна на Йод диета. Той не постъпва в ЩЖ, съответно Хормонът Т4 не се произвежда, в следствие на което липсва и Т3. Следователно обмяната на веществата в организма се забавя при спазване на диете. Ето защо колкото повече се ощетява организма от храна, толкова повече някои хора (жени и мъже) напълняват.

Дано съм била полезна поне на един човек, тук във форума и ще се надявам никой да не ми се сърди за натрапването с тази информация. Нищо лично към никой, проосто искам, с риск да се повторя, да бъда полезна!

Желая Ви хубав ден и успешна нова седмица   bouquet
С уважение,
Марина

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 10:28 от Marina I

# 809

Общи условия

Активация на акаунт