Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 238

• 59 895
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
daizy_g, velijana, като гледам как падат нови прехвалени дизита и какви отчаяни рейтинги имат все още крепящите се си мисля, че тази индустрия е в яка криза.  ooooh! Да се чуди човек защо тогава се напъваме тук да гледаме Енгин в нов проект?  Thinking Май по-добре стари клипчета и стара слава отколкото нови резили.   newsm78

selfie, както винаги обективна.  Hug

Честито на Берен в темата, която някога беше и нейна.  newsm10
Млада, красива, талантлива и РАБОТЕЩА...
И в челните редици....
Даже и не споменавам Мъжа на годината....

# 661
Дейзи,
Скрит текст:
Не се сърди на това,което съм ти писала.Това е фразата,която ежедневно повтарям на внука си,който също пише с краката си.Страшно държа на правилния правоговор и правопис в нашия език.За мен това е индикатор за интелекта на даден човек.До тук с уроците по български.Сега за Енгин и другите.Всичко е в това с какви очи гледаш един човек.Хората са толкова различни.Колкото хора,толкова вкусове.Аз,например,харесвам Енгин всякак.За мен той е най-чаровния,най-талантливия ,най-скромния,най-земния и т.н.,мога да изреждам още ,но няма смисъл.За жалост в реала нито една моя приятелка не е болна от тази болест и посрещат моята пристрастеност със скептицизъм. Може би затова тук,в тази тема ми е така приятно,защото съм сред сродни души.Още нещо за различните вкусове.В момента с голяма мъка гледам един сериал.Главната изпълнителка според мен е  с крака О-байне, устата и от ухо до ухо,горната и устна като човка,като актриса посредствена. Това е според мен,но чета такива суперлативи -красавица неземна и всички известни актьори си падали по нея,вкл. и Къванч. Треперя да не я изтипосат до Енгин.Това вече ще е края на пътя ми.
А сега нещо красиво, не много красиво.

# 662
daizy_g,
Скрит текст:
това сме го дъвкали наистина много пъти и това,че останалите актьори са обиждани и принизявани в темата е доста преувеличено.Мисля,че от време на време припламват малки искрички,но като цяло тук сме останали момичета,които наистина харесваме Енгин,възхищаваме се на неговия талант и приветстваме кога гласно,кога негласно успехите и постиженията на всички останали.Разбира се това не са длъжни да го правят всички,защото не всички се интересуват толкова много от други актьори или пък просто нямат достатъчно време.Мисля,че на момичетата в нашата тема се вменява негативно отношение към другите,което въобще не е вярно,докато не мога да кажа това за някои дами,на които мед им капе от устата в други теми,а тук изливат негативизма си,а най-смешното е,че негативизма към пишещите в темата се прехвърля върху актьора Eнгин.Въобще за каква завист може да се говори,това са детски работи-те и двамата са талантливи,умни,красиви.Къванч започна снимки преди няколко дни-желая му успех!И Енгин рано или късно ще започне да снима-какво има ние да делим,да се дърляме newsm78

Велиана, не мисля, че с теб има какво да се дърлим, защото мисля, че ти все пак цениш работата на всички актьори.

На всички давам за пример Ангела и Елинор, които не са казали една лоша дума или да са направили дори и някакъв лек намек за някой актьор. Напротив говорят с голямо уважение към всички актьори.   bouquet

# 663
Ами ,правилно Филипова ,     bouquetтук не е тема за мъже и жени ,спечелили награди за нещо си

Нашият прекрасен мъж е Енгин !
Моля ,благодарете на успелите в темите им  и се благодарете ,че няма как да ви изкажа благодарност ,че съм ви срещнала!

# 664

Скрит текст:
Ще ме уморите от смях, защото се сещам за един анекдот в който главно действащо лице е футболен  запалянко, който  без да иска седнал в грешният сектор ... баш в агитката ...

Скрит текст:

# 665
Ами ,правилно Филипова ,     bouquetтук не е тема за мъже и жени ,спечелили награди за нещо си

Нашият прекрасен мъж е Енгин !
Моля ,благодарете на успелите в темите им  и се благодарете ,че няма как да ви изкажа благодарност ,че съм ви срещнала!

Велиана,Дилеми  сега виждате  ли нагледно срещу какви изказвания имам МНОГО против???  newsm78 Та това звучи като заплаха направо.  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 00:02 от daizy_g

# 666
  • Пловдив

Любов показана по различен начин...
..............

Скрит текст:
На всички е ясно защо и как се сменяше във времето името на темата. Вероятно така и ще бъде занапред. Променят се проекти, един сериал минава и заминава - идва следващия. Моята идея е всичко за Енгин да е на едно място за улеснение на нас, неговите фенове. Героините и героите, с които си е партнирал Енгин /не актьорите/ са също предмет на темата. Така се избягва тавтологията с други теми.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 00:02 от mariana51

# 667

Аз пък си поканих гости в горската хижа. Настроението ни е на макс! Simple Smile)) Заразявайте се и вие с него - затова го споделям. Simple Smile  Hug

# 668
  • Пловдив

А дано.....
..............
Момичета, наближават празници - предлагам да започнем да се веселим вече в темата. Новините и снимките си ги чакаме. Да мислим как ще отбележим Коледа и НГ с Енгин и героите му. Стягайте клавиатурите.

# 669
..............
Момичета, наближават празници - предлагам да започнем да се веселим вече в темата. Новините и снимките си ги чакаме. Да мислим как ще отбележим Коледа и НГ с Енгин и героите му. Стягайте клавиатурите.

Аз съм съгласна. Дори имам едно предложение, което обаче ще ви изложа утре тъй като ще пиша свободно от моя си компютър.

# 670
Героините и героите, с които си е партнирал Енгин /не актьорите/ са също предмет на темата. Така се избягва тафтологията с други теми.

Героините и героите са плод на актьорите, те не могат да бъдат разграничавани. Това е нонсенс.

dochi55, с какво точно ме заплашваш?  hahaha

# 671

Това е за лека нощ

# 672
Героините и героите, с които си е партнирал Енгин /не актьорите/ са също предмет на темата. Така се избягва тафтологията с други теми.

Героините и героите са плод на актьорите, те не могат да бъдат разграничавани. Това е нонсенс.

dochi55, с какво точно ме заплашваш?  hahaha

Абсолютно съм съгласна.   bouquet

Мариана, нали точно ти многократно си казвала как умело Енгин влиза в образ, сякаш му е втора кожа. Актьорът и героят се сливат в едно. Как можеш да ги разделиш и да кажеш- за това ще се коментира, за това- не!  Crazy Crazy Моля, обоснови се, защото това е много важно. И аз няма да си забравя въпросът.

# 673
  • Пловдив

Можееееее. Нонсенс /абсурд/ е да се слага знак за равенство между герои и актьори. Героят е плод от труда и виждането на актьора, но те не са едно и също. На снимката е Енгин с визията на Керим.

# 674
Мариана, аз не мога да коментирам Керим, без да не споменавам Енгин. По същият начин не мога да коментирам Фатмагюл . без да не спомена Берен, защото тя е двигателят на Фатмагюл. Как искаш да се разделят тези две неща?  newsm78 newsm78 Според мен чисто технически е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт