Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 238

• 59 895
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Героят е плод от труда и виждането на актьора, но те не са едно и също. На снимката е Енгин с визията на Керим.[/b]

Не са, така е. Но Керим не е реална личност, а филмов образ, пресъздаден от Акюрек. Фатмагюл също. Не можеш да говориш за филмовия образ, без да споменеш кой му е вдъхнал живот.
Абсолютен нонсенс, да.

# 676
  • Пловдив

newsm74За спокойна вечер този колаж с Керим.

# 677

newsm74За спокойна вечер този колаж с Керим.

Лека вечер. Темата за разделението между герой и актьор ще продължи. Аз лично имам много какво да кажа по темата.  Simple Smile Simple Smile А и чакаме отговори и действия от теб.

# 678

Аз продължавам на празнична вълна. Simple Smile Зареждайте се със светлини и настроение! Simple Smile

# 679
  • Пловдив

Аз каквото имах да казвам, съм го казала.
.................
 Отново споделям тези красоти.

# 680
Ооооо, не Мариана. Няма да избягаш темата, защото това е много важно. Темата ни има нужда от свобода, а не от забрани.  Peace Peace Днес поне 5 човека нарушиха твоята забрана , споменавайки Берен в постовете си, забеляза ли???????  Това правило е безумно. Просто няма как да се избегне споменаването на Берен, когато се говори за Фатмагюл.

# 681
  • Пловдив

Форумът има правила, които не създавам аз. За мен въпросът е приключен.
..........................
Прекрасен колаж, отново с Керим.

# 682
Всеки може да си коментира свободно и без спойлер Берен и да я споменава в постовете си, особено, когато говори за Фатмагюл. Новини също може да се качват, както и снимки. Днес се качи снимка на Берен, и не само днес.  Peace

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 01:02 от daizy_g

# 683
Как да ви благодаря дами ,като не влизам в темите в които пишете и споделяте емоциите си !
Споделете ,какви са проблемите ви в темата на Енгин ,че да ги разрешим заедно!
Енгин ли не харесвате или почитателките му?

# 684
Дейзи, не се впечатлявай особено.  Peace
Всеки си тълкува правилата, както му изнася. Обикновено тези, които постоянно заплашват с правила, са и най-големите им нарушители. Все тая!
Когато ЕА започне да играе пантомима, тогава не можеш да кажеш нищо за никого. Но в този си вид, всички актьори и филмовите им образи от всички стари и бъдещи проекти на ЕА са предмет на обсъждане.

# 685
Проблемът не е от моята компетентност !
Съжалявам!
Лека нощ!

# 686

Дочи, отдавна е ясно кой какво харесва. Simple Smile А за мен лично проблеми в темата за Енгин и с Енгин няма. Simple Smile)) Момчето си е направило перфектни роли до тук, които продължават да ни вълнуват, продължават да ни карат да се връщаме отново и отново към всеки един момент, за да го съпреживяваме и преоткриваме. Чакаме с нетърпение да получим още удоволствие от следващите му присъствия на екран. Нормални ситуации. Енгин да е жив и здрав, другото е само въпрос на време. Що се отнася до колегите, с които си е партнирал, нещата също са ясни - някои от тях харесваме изцяло като изява (във филмите, в които са играли с Енгин), други - не съвсем, а трети - изобщо не харесваме. Пак всеки си е споделил мнението. Четейки за изявите им извън сериали/филми, също сме си съставили мнение и сме го изказали. За някои от последните им изяви в жълтините не сме се изказвали, за да не предизвикваме излишни дрязги. Което не значи, че не сме осведомени за тях... и така... следим си кротко новините и си чакаме. Simple Smile) Както отбелязах по-рано днес - щастие цари навсякъде. И най-вече - при нас. Simple Smile)

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 01:27 от marytza

# 687
Дейзи, не се впечатлявай особено.  Peace
Всеки си тълкува правилата, както му изнася. Обикновено тези, които постоянно заплашват с правила, са и най-големите им нарушители. Все тая!
Когато ЕА започне да играе пантомима, тогава не можеш да кажеш нищо за никого. Но в този си вид, всички актьори и филмовите им образи от всички стари и бъдещи проекти на ЕА са предмет на обсъждане.

Съгласна.  Hug Никой няма властта да разделя образ от актьор. Чела съм и чужди форуми, навсякъде се коментират както героите, така и актьорите, защото те са тясно свързани.   Peace Peace

В тази тема ще се споменават и коментират Берен и други актьори, както се е правило досега.  Peace

# 688
Ами щом са и малко темите на Берен... Simple Smile)) Нека и тук се коментира. Сигурно това ще и помогне да стане жена на века. Simple Smile)

От свое име мога да кажа, че интересът ми към Берен приключи с гледането на КВФ. Всичко останало, което гледах с нея, само затвърди мнението ми, че мултиплеърът цикли като развален грамофон. А изявите и извън екрана напоследък са меко казано... притеснителни. Поне за мен. Simple Smile Но щом толкова много някой иска да продължава да я обсъжда, негова воля. Simple Smile) Тъй или инак моето мнение ще си остане непроменено. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 01:42 от marytza

# 689
Скрит текст:
Ето го и разковничето- тези, които не харесват Берен(включително и Мариана) не искат да си затормозяват четенето на темата с коментари за нея и за да се избегне това- хоп няма да коментираме актьорите, само героите. Колко удобно;, Берен и дригите вече не са в картинката.

А това, ч е невъзможно да се коментира Фатмагюл без да не се спомене Берен, е без значение. Никъде в чуждите форуми за Енгин няма такава безумна практика, но защо пък да не се въведе тук??? Всеки актьор е двигателят на един образ, той му вдъхва живот. Неминуемо е да се споменава актьора.  Peace Peace И това го знае всеки. Peace

Така , че в темата ще се коментира Берен, както и всеки друг актьор от КВФ. Същото важи и за Облака.

Тези, които не харесват Мелиса, Берен и другите актьори, просто подминават постовете. Елементарно е.  Peace

Заради собственият ни каприз няма да променяме фундаментални истини в актьорското изкуство.
  bouquet

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 02:07 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт