ОКТОМВРИЙКИ - Тема 1

• 29 904
  • 635
  •   1
Отговори
# 105
# 106
И най-опитната майка не може да бъде по-компетентна от един добър лекар, още повече по интернет.

Имам много какво да кажа по темата, ама хайде, всеки  решава самл  Peace  Heart Eyes

# 107

На АМ, не даваме точно определена доза всеки път, не зная добре ли правим. Вечер й даваме 200 мл, през деня по 170-180, от два дни така пробваме.
  http://www.pampers.bg/bg/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0 … %8F%D0%BA%D0%BE#2

# 108
И най-опитната майка не може да бъде по-компетентна от един добър лекар, още повече по интернет.

Имам много какво да кажа по темата, ама хайде, всеки  решава самл  Peace  Heart Eyes

Първо никога не съм казала , че и най-опитната майка е по-компетентна от един лекар ако беше така нямаше да ходя по-доктори  Naughty
Второ както казах просто споделих и попитах най-човешки като съвет.
Трето темата мисля е точно за това да си споделемя , питаме и обменяме опит и информация
Четвърто да не задълбаваме темата всеки си има мнение по-въпроса  Stop

# 109
Sol y arena , не сме правили някакви изследвания, явно няма нужда. При нас проблема не е в носа, а в бронхите. Относно антибиотика, нямам нищо против що е предписан от компетентен лекар, а и предпочитам детето ми да се оправи по-бързо, отколкото да ми се дави в ръцете.  Peace

# 110
 Ами да, в интернет има много инфо по въпроса, на кутията също... За нас този начин на хранене в момента върши работа, до сега качва много добре на кг, ака всеки ден обикновено, повръща рядко и по малко, по- скоро поизплюва, пишка си редовно, така че за сега мисля да си продължавам по този начин. Но благодаря за линка.

# 111
Sol y arena, и моите имат същия проблем. доки каза, че е нормално и ще се израсте. солена вода или физиологичен разтвор каза да слагам. секрет също им взима и каза, че няма нищо.

# 112
Ами и аз си спомням, че на голямата ми дъщеря й се пълнеше нослето, но не помня да се е стигало до кашлица. Rolling Eyes Днес ще отидем на преглед за всеки случай. Бързо оздравяване на всички Hug

# 113

Имам много какво да кажа по темата, ама хайде, всеки  решава самл  Peace  Heart Eyes

Първо никога не съм казала , че и най-опитната майка е по-компетентна от един лекар ако беше така нямаше да ходя по-доктори  Naughty
Второ както казах просто споделих и попитах най-човешки като съвет.
Трето темата мисля е точно за това да си споделемя , питаме и обменяме опит и информация
Четвърто да не задълбаваме темата всеки си има мнение по-въпроса  Stop

*Портокали* не се връзвай на bebe dj ! Тя винаги е много компетентна и обича да се налага. За кой ли път се заричам да подминавам постовете й........

Общо взето още от февруари месец Октомврийската тема е една да кажем "пиперлива"! Все някой за нещо се заяжда и има хора, които се мислят за нещо повече от другите. Затова влизам в темата на септемврийките - те са много любезни и отзивчиви, нищо общо с тук!

# 114
Eni_Zlat и аз съм чела темата на септемврийките и знам , че много се разбират.

Catalonia в твоя случай щом трябва да приема антибиотик е ясно , че ще и го даваш , аз съм по-принцип против антибиотика за щяло и нещяло дори и на възрастен, но когато се налага и няма друга алтернатива.
Аз също ако се наложи ще дам на малкия за да се излекува.

Hug Peace

# 115
Мислех да не се изказвам, ама пусто не се сдържах Mr. Green И преди съм казвала, че тази тема я приемам като обмен на информация и начин на споделяне, нищо повече. Не държа всички да сме розови феи и да си разменяме кафенца, всеки има свой начин на изказ, собствено мнение и характер. Ще се радвам ако съм била полезна с нещо на някого, благодарна съм и за всичко ново, което научавам от тук. Но все пак това е форум, а не секта, семейство или комуна, нормално е да се получават недоразумения и пререкания, не им отдавайте такова глобално вселенско значение Wink Не знам как са септемврийките и т.н останали месеци, тук има потребители, с които ми е много приятно да комуникирам и да чета, останалите просто пропускам. Peace

При нас мина прегледът, преслушали са я обстойно и са казали, че няма проблем, продължаваме с физиологичния разтвор и помпичката за нос.

# 116
Диалог в темата трудно се получава, понеже има хора, които лесно се засягат. Жалко!

# 117
Ние сме изцяло на кърма - през деня храня горе-долу на 3 часа и половина - на моменти може да изкара и повече, но я събуждам, защото като прегладнее после лошо.. Нощно време не съм активна - оставям я тя да ме събуди - но храненето е през 4-5 часа.

За антибиотиците - единици са лекарите, които не изписват, за съжаление. Естествено, всеки си решава. Аз например не употребявам подобни неща от години, така че някой много трудно може да ме навие да си тъпча детето, пък бил той и доктор.

# 118
Ey, barzo da se opravyate.
Az imam edin tap vapros:sluchayno nyakoy da kachva kravno, zachtoto oshte nyama mesechen tcikal? To e ysno, che tryabva da se hodi na lekar...
Principno sam s kravno 90/60, a naposledak sa s 120/80, che I 140/100 ludnitca.

# 119
 Bebe dj,нас също ни мъчи конюктивит.Капем капки и тъкмо им се изчистят очетата за някой ден,спирам капките и пак наново. Сега чакаме резултатите от очните секрети и се надявам да изчистим този проблем.Вие какви капки ползвахте?

Общи условия

Активация на акаунт