ОКТОМВРИЙКИ - Тема 1

• 30 229
  • 635
  •   1
Отговори
# 495
  • in Wonderland
Аз не кърмя и след около месец след като преустанових нацяло кърменето ми дойде .И то как! 3 дни ми вървя страшно много , а по принцип нямам обилен цикъл .Но тук във форума ми казаха,че било нормално първите 2-3 цикъла да са по-обилни. За сметка на това пък лохите ми бяха около 10 дни .Така ,че емли според моя опит това няма да е било цикъл. Но знае ли човек, все пак всеки организъм си е строго индивидуален Simple Smile

# 496
Аз също кърмя и този месец ми дойде.Всичко си беше както преди,вървеше ми нормално и отново 7 дена,както обикновено. Peace Всичко зависи от организма.На някои жени не им идва по 7-8 месеца след раждането.Ето,защо е трудно да разбереш,ако си забременяла  ooooh!

jonka62,хубаво е първите 2-3 месеца след раждането да си правиш тестове,още повече,ако не се пазите с мъжа си   Flutter

# 497
jonka62,хубаво е първите 2-3 месеца след раждането да си правиш тестове,още повече,ако не се пазите с мъжа си   Flutter
[/quote]

Simple Smile не питах от такива съображения - пазим се. Просто исках да се уверя, че е това, защото съм гигантски фонтан по принцип, а в момента е едва забележим теч... Освне тов аи никакви болки нямам, та се чудех да не е друго

# 498
  • София
След първото раждане цикълът ми се появи чааааак след 18 месеца  Mr. Green Кърмех на поискване, захраних около шестия месец. Зависи много от организма - и в първата отчетна, и тук, има майки, които кърмят изключително и на поискване и им идва 2-3 месеца след раждането. Аз лично не бих разчитала на кърменето като контрацептив Wink

Днес украсихме елхата - някак за пръв път от години насам ми е наистина уютно у дома  Heart Eyes Жалко само, че каката се разболява от някакъв вирус, дано го изкара бързо и леко.

# 499
Здравейте мами, аз също не съм от редовно пишещите, но редовно Ви следя! Моля и модератора да ме отбележи на първата страничка. Бебе София на 26.10 нормално раждане. Родихме се дребнички, но пък и нашия татко не е грамаден, така че... Laughing Изполвам да Ви пожелая Весели Коледни празници и успешно посрещане на Новата 2014г. Бъдете живи и здрави и само положителни емоции с малките слънца  Heart Eyes

# 500

Simple Smile не питах от такива съображения - пазим се. Просто исках да се уверя, че е това, защото съм гигантски фонтан по принцип, а в момента е едва забележим теч... Освне тов аи никакви болки нямам, та се чудех да не е друго

[/quote]
след раждане женския организъм се изменя изцяло.Гигантския фонтан може да намали крана на приток Simple Smile Simple Smile Simple Smile в кръга на шегата Simple Smile Цикъла се изменя от хормоните.Няколко месеца е възможна цялостна промяна-силен,слаб,прескачане,идване през 15дни...Това сега да не те притеснява за лекото кървене след като се пазите Simple Smile

# 501
Весели празници, мами! Днес моята бебана Деви става на 3 месеца!
Да са живи и здрави и много весели нашите мънички дечица!!!

# 502
След първото раждане цикълът ми се появи чааааак след 18 месеца  Mr. Green К
18 месеца след раждането ли? Кеф.. Grinning. Кърмеше ли до тогава? Аз кърмих дъщеря ми 1 година, дойде ми на 9-тия месец след раждането.

# 503
  • Стара Загора
Мами, помагайте! През нощта ми изби херпес, а вчера не съм спряла да целувам бебо и сега прочетох ужасни неща! Случвало се е и по устата да го докосна, като си обърне изведнъж главичката без да очаквам. Тази сутрин ми дойде и първия цикъл, може би има връзка. На всичкото отгоре и ММ е болен и гледам да не се върти покрай нас. Не знам какви празници ще караме. Но най-важното е как да опазим детето...

# 504
Мами, помагайте! През нощта ми изби херпес, а вчера не съм спряла да целувам бебо и сега прочетох ужасни неща! Случвало се е и по устата да го докосна, като си обърне изведнъж главичката без да очаквам. Тази сутрин ми дойде и първия цикъл, може би има връзка. На всичкото отгоре и ММ е болен и гледам да не се върти покрай нас. Не знам какви празници ще караме. Но най-важното е как да опазим детето...

Не бих се притеснявала безкрайно за херпесите... бебчето така илиначе ги носи в кръвта щом Вие имате.... рано или късно ще му избият Sad
аз бях с херпеси цяла бременност... сега пък ме атакуват афти Sad
Хубави празници все пак! Ако сколасаме и с трапеза,  ще е чудно!

# 505
Весели празници,момичета!Пожелавам Ви много любов,семеен уют и сбъднати коледни желания!Детски усмивки и здрави дечица Simple Smile

# 506
Весело посрещане на Коледните празници момичета! Бъдете здрави, усмихнати, спокойни и много щастливи!

# 507
  • Варна
Позволявам си от много време насам да се включа във вашата темичка(нищо, че редовно надничам) и дано не ми се сърдите, че леко спамя. Исках в навечерието на най-хубавите празници да пожелая на всички вас, на малките ви съкровища и на целите ви семейства цяла година да носите хубавия коледен дух, нека коледните чудеса за вас тепърва започват! Бъдете здрави и винаги усмихнати, както сега гушкайки малките си съкровища. Целувам ви и ви прегръщам. Винаги ще сте в сърцето ми с едни много скъпи чувства и моменти! Весела Коледа!

# 508
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на празниците!  Close-mas: santa2 Nature Snowman

Ели , пожелавам ти лека бременност и едно сладко бебче на финала!  Hug

# 509
  • София
Ели, много щастлива и спокойна бременност! И да се похвалиш после с бебчето!

След първото раждане цикълът ми се появи чааааак след 18 месеца  Mr. Green
18 месеца след раждането ли? Кеф.. Grinning. Кърмеше ли до тогава? Аз кърмих дъщеря ми 1 година, дойде ми на 9-тия месец след раждането.
Кърмех, да, 2 години и 2 месеца общо, тя сама се отби Simple Smile

От херпеси не разбирам, но днес ходя с маска - хванах вируса на каката и сме двете с 38,8. Засега Калина е добре, дано не се разболее  Praynig

Щастлив празник! Много топлина и уют в домовете ви!

Общи условия

Активация на акаунт