ОКТОМВРИЙКИ - Тема 1

• 30 229
  • 635
  •   1
Отговори
# 525
Честита Коледа! Ние сме на село - бабите много ни глезят и никой не иска да се прибира Wink
Херцогиньо, моите съболезнования! Cry 

# 526
Здравейте момичета и весели празници!
Не съм писала от 100 години.
Отчет за първата страничка - бебе Мартин е родено на 21.10.2013, 3320, 51 см, секцио

# 527
мерси за подкрепата  Hug ще трябва да се справим и това

ето ги и моите маймунки
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=752696044759821&set= … ype=1&theater

днес бях при педиатзра, сзщо е на мнение че няма нищо трагично. фабиан е с конюктивит  Tired

# 528
Честита Коледа и от мен, желая Ви най вече много здраве!
Имам едно въпросче, според вас дали ще навреди с нещо, ако си направя татуировка
докато кърмя. Едва ли, но ще попитам и лекарката ни за всеки случай.

# 529
  • София
gostenkata75, провери дали химикалът, с който оцветяват, е безвреден. За това се сещам. Съществува риск от инфекции обаче - заради него аз не бих се татуирала, докато кърмя.
Херцогиньо, не мога да видя снимката, може би линкът не е публичен?

# 530
вече е публична снимката

# 531
Херцогиньо,да са ти живи и здрави прекрасните дечица!Напълниха ми душата!
Да ви попитам-вашите дечковци изпотяват ли се?Моята малка от 2-3 дена се поти доста..Понеже педиатърката си вдига телефона само в работно време,ще попитам вас дали бихте увеличили Вигантола..На 1 капка сме,АМ,но първите два месеца наддаваше много-1,600кг първия месец и 2кг през втория..Не смея на своя глава да давам повече,но ме притеснява това потене..

# 532
Херцогиньо много сладки дечица,пълна къща с радост си имате.Да са ви живи и здрави   

# 533
Цитирам от Фб групата,случката от снощи:Тази вечер изпаднах в ужас Sad Както се хранихме, се задави и си глътна езика  ММ реагира бързо и го извади мигновено  За първи път не знаех как да реагирам от паника.Имали ли сте такива премеждия  Cry

# 534
Дани, как се вади език? Не ми се е случвало, но сигурно ако се случи ще се паникьосам и няма да знам как да реагирам.

# 535
Дани, как се вади език? Не ми се е случвало, но сигурно ако се случи ще се паникьосам и няма да знам как да реагирам.
не знам как го изкара ММ,обърнах е надоло,потупвах а тя не дишаше и посиня.ММ бръкна с пръст и тя изплака.Голям шок изживях.

# 536
  • София
dani_dani1981, браво на съпруга ти, че е реагирал бързо и адекватно. Страшно звучи, а знам, че се случва на децата, макар и рядко, хубаво е да се знае какво да се направи в такива случаи.
Херцогиньо, чудесни са - и бебоците, и каките Simple Smile Пълна къща и пълно сърце! Simple Smile

Преди Коледа се заразихме с гадния вирус с кашлица и температура и чак сега се оправяме. Мъжът ми и каката минаха на антибиотик и чак след него свалиха температурата, на мен лекарката ми каза да поотложа АБ и за късмет пооздравях и без него, но още кашляме много и тримата. Имайте едно наум, като излизате по места с много хора - магазини, метро и т.н.

Айде и беба вече е болна Sad Sad Sad

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 19:59 от julie.k

# 537
  • София
 И ние бяхме с вирус, но нашия беше с задна хрема. Слава богу без температура, но си беше стрес за мен, да видя малката болна. Лошото е, че от външни хора можеш да се предпазиш, но когато домашните са болни...

# 538
дани, аз този ужас го преживях едно време със сестра ми  Sad ужасно е. добре че сте реагирали навмере.
пълна е къщата, но в момента е пълен ужас. малките реват по десетина часа, големите се карат за всичко  Tired местим се и купона е пълен
вече нямам идея  защо малките така пищят и док нищо не откри. почвам да си мисля за зъби. на коледа им подарихме герданчетата и сега се надявам да почнат да действат, че откачам

# 539
Херцогиньо, какви са тия герданчета  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт