Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честита Коледа на всички! Желая ви много здраве, любов, късмет!
Аз изчезвам, ще се завърна след НГ, да не казвам към Ивановден. Simple Smile Кантарът е в застой, аз имам прегрешение, срам не срам-признавам си, дано другите сте имали по-силна воля от моята!

До догодина, момичета и Стайко!

# 151
Весела Коледа и от мен, аз си бях сготвила доста неща и нямам прегрешения от ядене Simple Smile Но съм много болна снощи бях с 39 градуса температура и пия сумати и лекарства , които са с глюкоза , лактоза , захар , нишестета и какво ли още не и един елач от мед и лимон.. това са ми прегрешенията , и проблеми с 00 имах и за този проблем си купих Дуфалак - много ме е яд като чета съдържанието на тези лекарства и като си помисля , че на коледа  и картофче не съм си боцнала  Sad

# 152
Весело диетично посрещане на Нова година.
Много щастие през годината на дървения кон.
Много любов, здраве и красота.

# 153
  • Пловдив
Честита Нова година! Щастие, здраве, късмет и любов!

# 154
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Да сте живи и здрави,усмихнати и щастливи!

# 155
  • София
За много години момичета и Стойко!
Бъдете живи и здрави,нека новата 2014 година ви донесе много здраве,много успехи и много щастие през новата година! Бъдете смели и твърди,реализирайте плановете си,постигнете целите си!

Аз не съм се прибрала към Пловдив още,режима върви смело напред въпреки безбройните и безбожни чудеса и сладки неща... удържаххх! имам прегрешение с шепа маслини ! Това ми е,дори и да не е малко не съм близнала дори друго!

Не съм се теглила от Бъдни вечер,но определено панталона ми пада спокойнооо целия!Това за мен е достатъчно!

Хубав вечер момичета и следвайте целите си!

# 156
За много години момичета и Стайко! Пожелавам здраве, късмет, много воля и достигане на желаните килограмчета през Новата година!
Да побързам да се наредя на опашката от прегрешили  smile3518. На Коледа бях абсолютно стриктна, но на Нова година се изкуших с парче баница и 2 сарми / никога не съм ги обичала, но толкова вкусни ми бяха/ Разбира се и кантарът не пропусна да си го върне + 1,800  Banghead Banghead Сега ще си нося кръста и виновно ще си ги свалям. Добре, че свършиха дългите празнични дни, че лятото наближава  Laughing
Хайде завръщайте се вече, че ми липсвате!

# 157
  • София
Kagi  ти и ти си лепнала сериозно прегрешение ,дано да е последно мила! Аз от тия 6-7 маслини нямам никакъв плюс,за което се и молих...но страха ,от прегрешения - (направих толкова баклави торти и баници...) беше голяммм! Радвам се ,че минаха всички празници и сега всичко е по старо му! Сладкото е на изчерпване ,не се говори много за него в нас и не предстоят празници   hahaha

Аз на Коледа получих една голяма изненада,предложиха ни да станем кумове... На такъв голям празник ,тази тежка задача...много приятно ми стана! Та живи и здрави на 3 май 2014 ,сме кумове Simple Smile)) до тогава трябва да съм стопила поне още 15 .... тежка задача и много труд ме чака! Дано успея,аз вярвам в себе си,остана само метаболизма да задейства и да ми помогне!

Стига за мен,хайде и другите момичета.... споделете как минаха празниците,искушихте ли се,как са килограмите...???
Хубав ден от мен момичета :*

# 158
  • UK
Аз съм на ПЗ и сега ми е трудно да съм на протеини само  Rolling Eyes

Трябва да се стягаме, момичета.  Ако искаме резултати  Peace

# 159
  • UK
Пуснах 2 рецептички в другата тема, една за П и една ПЗ.
Сега ще издирвам нещо сладко с трици. Смайли никаква те няма, изгуби се..

минус 1кг съм  bowuu

Хайде отчитайте се, не свършиха ли ваканциите?

ДЕСЕТТЕ НАЙ-ЗАСИЩАЩИ ПРОДУКТА ОТ РЕЖИМА

1.Триците

Основата на режима. Можете да си направите сладък или солен вариант само за няколко минути.

2.Твърдо сварено яйце

Много засищащо, усвоява се лесно. Въпреки това не трябва да ядете прекалено много жълтъци, ако имате предразположение към повишаване на холестерола.

3.Скариди

Богати на йод и протеини. Ниcко калорийни.

4.Обезмаслена извара

Високото съдържание на вода, белтъчини и калций я прави много питателен продукт. Може да се консумира солена или сладка, добавяйки подсладител.

5.Пуешко месо

Лесно за приготвяне, леко се усвоява и е богато на белтъчини.

6.Раци

Имат същите качества като скаридите. Докато губите време, докато го изчистите, вашият мозък получава сигнал за засищане.

7.Риба тон

Употребявайте я предимно в салати. Ако решите да изядете цяла консерва, едва ли ще имате желание да изядете още нещо.

8.Сардина

Съдържа Омега-3 и белтъчини. Ако се притеснявате от излишни калории, то можете да извадите сардината от консервата и да я сложите на кухненска хартия, за да се подсуши от излишната мазнина.

9.Зеленчукова супа

Влакна, вода и топлина. Ако ядете супата много бавно, ще усетите засищане от малко количество калории.

10.Пилешки дробчета

Структурата и съставът им ги прави най-тежката храна, която съществува.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18962602#msg18962602

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 09:00 от Teriyaki

# 160
  • Испания
За много години! Здрава, щастлива, късметлийска 2014 година!  Simple Smile

...
Сега ще издирвам нещо сладко с трици. Смайли никаква те няма, изгуби се..

...

Тук съм. Чета всичко почти всеки ден, но... какво да кажа? Няма малко и голямо прегрешение. Всяко нарушаване на режима води до прекъсването му и многократно започване отначало. А в книгата пише колко често трябва да се прилага. Но всеки отговаря за това, което прави.

Честито!   bouquet

# 161
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Hug
Бъдете здрави,позитивни,последователни и упорити!!!
Нарушенията се наказват,за жалост доста неприятно,с плюсища и задържане....
Но....било,каквото било.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Давайте смело напред и
забравете за нережимностите...Колкото по-бързо,толкова по-добре.... Joy
Аз за Коледа бях във Виена...и да ви кажа,такова ходене ми се оформи,че чак не мога да повярвам,
че извървях всички тези разстояния...с лекота!Толкова лека и подвижна се чувствах,че
никакви изкушения не можаха да ме съблазнят...А то беше....чудоооо-няма да ви изброявам на какво миришеше от всякъде,и какви вкуснотии ме преследваха на всеки ъгъл... Mr. Green
Устоях! Laughing
На прага на трета фаза,след  2 години труд,не мога ,сърце не ми дава да нарушавам!
Прегръщам ви и стискам палци на всички!!! Hug Hug Hug
Прекалено висока ще е цената на някакъв си щтрудел,торта или...не знам какво си...
И така влязох в 2014г.,с последни напъни преди трета фаза...от която мъъъничко ме е страх Mr. Green
Успешна година,момичета и момче! Hug

# 162
  • Испания
ДобрЮтро!  Simple Smile

Анче, ти си пич и шапка ти свалям за постигнатото.  newsm20 newsm20 newsm20 Видях ти снимки във ФБ /влязох само, за да те видя и за още нещо.../. Изглеждаш умопомрачително.  Hug Hug Hug

Още нещото бяха коледните картички и топки на Бубчето. Златни ръце има.  Hug

Днес получих мейл от онлайн магазина на Дюкан. Има какао с 1% мазнини.  Rolling Eyes Обаче цената е: уауууууу! 8,15 евро за 250 г /като се прибави и доставката.../. Ето как изглежда:

# 163
  • Варна
Много, много усмихната и щастлива 2014-та ви пожелавам на всички!
Бабе, да е жив и здрав новият член на голямото ти семейство! Само радости да ви носи!
Смайлс, хубава н овина за какото, ама не ни е по джоба... Аз зарязах мисията с 4%-вото в магазините тук. Преобърнах магазините във Варна и такова нещо не намерих...  newsm78

Още веднъж, много щастие на всички!  bouquet

# 164
Здравейте! Чета темата от доста време на сам и от днес съм на режима и аз,надявам се да е успешен. Поздравления за вашите постижения и много успех за напред. Аз тежа 65кг. при височина 174. Целта ми е 55кг. започвам Simple Smile За днес съм на половин кофичка мляко с овесени трици и съм си спретнала скумрийка на фурна мммм Crazy за обяд и вечеря. Надявам се вс да ми е ок. Simple Smile Имам въпрос относно лимона...обожавам цвекло,но подправено само с лимон и се чудя като стигна до смесения период дали мога да си го позволявам  newsm78
Усмихнат и отслабващ ден ви желая! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт