Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 961
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета  и Стайко! Няколко дни ви изпуснах, но от ходене по банкети.... няма време за писане. За една седмица - 3 банкета. Банкетите ме хванаха в протеиновите дни, че все пилешко хапвах и салата от яйца - вече на сън кудкудякам, чакам и пера да ми поникнат, а пък може и да започна да снасям  newsm62 . Като цяло при мен след близо 10 дни + и - кантарът закова на 80  newsm44 newsm68 и линийката мръднах ... кеф  Laughing Снощи бях с мъжо на банкет на тяхната фирма-получих доста комплименти, колко добре изглеждам в пола - не бях обличала пола поне две години, преди да започна режима изглеждах като бидон за кисело зеле в пола , та не обличах - не, че някоя ми ставаше  Embarassed.  По едно време ми направи впечатление, че мъжо и двамата му партьори шушукати и се подсмихват, че накрая изплюха камъчето - мъжо като казал, че съм на диета , че като се закахарили, че и бюста ми ще намалее , не вярвали на мъжо че там не мръдвам  rotfImbo , та снощи докато шушукали това обсъждали - не забелязват промяна. Мъже !  Да се радваш ли и ли да им се ядосваш ...
Като ви четох май задържането и плюсовете тази седмица са били заразни, но вирусът е лечим с постоянство!
galka_portokalka, хайде мила, време е и ти да мръднеш линийката тези дни, нали сме комплект   bouquet
Сега ви желая на всички спокойна вечер и ви  Hug, аз ще поровя да си набележа празничното меню и това - онова за гризкане, та утре да заредя продукти, че много почивни дни ми се събират - от днес до 6 януари съм в отпуск - трябва да се хапва.  Joy

# 136
Здравейте , минавам само да ви се похваля - днес стават 4 месеца  Tada

Хубав ден на всичкии   bouquet

# 137
  • София
Здравейте момичета и Стойко ,

Аз съм ту нагоре,ту надолу ,но каквото - такова! Чакам си спада надолу и не съм се отказала за миг дори!Браво за хубавите резултати на някой от вас,а за прегрешенията на други... вие си знаете най-добре! Ако ще ,ме мислете за каквато искате но 2 месеца и половина,съм положила толкова много усилия да съм стриктна и накрая за 2 минути да изям някакво ,дори и минимално количество забранена храна - ха ха ха НЕ СИ МЪЧЕТЕ ОРГАНИЗМИТЕ! Ако не можете,спирате всичко и до там,но така ще се разболеете!
Боли ме мен едно ухо и сега се самолекувам.... на пук на всичко,баткото си игра в една комшиика ,КОЯТО 2 ДНИ ПРЕДИ ДА ПОКАНИ ДЕЦАТА НИ В ТЯХ Е ПРАВИЛА ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА СКАРЛАТИНА,  и на следващият ден ни се обади да ни каже "Ами ние сме със скарлатина,само исках да ви кажа" ............. ами патка заспала.... Никой не покани семейството й ,да празнува с нас и тя реши да ни събере децата няколко дни преди Коледа " на скарлатинено парти" .... Сега провали празниците ни!Реве ми се,но какво да ви кажа!

Пожелавам ви хубав ден момичета с много минуси по кантарите!  Hug

# 138
Нещо ми липсвате Simple Smile Сигурно сте започнали с празниците Simple Smile
Весела Коледа на всички

И на Стайко 

# 139
 Здравейте компания  Hug най -напред искам да пожелая на всички весело изкарване на празниците много здраве и късмет за вас и любимите ви хора !!!
И сега да се похваля от 18.12 съм вече съм горда третофазничка  Laughing Кантарев ме зарадва с 58.100кг. За сега всичко върви по план качвам по 200-300гр. и после се изчистват Калкулатора ми беше показал 58.900кг. И моята цел е да не ги надвишавам никога  Laughing
Много отдавна бях обещала да кача снимки но нали все чакам на Мъжо да ми сварши тази работа та затова и още не съм качила но сега моята приятелка ми е на гости за празниците и тя ми обеща че ще ми направи колаж преди и сега . От днес съм в почивка за празниците та тези дни ще има снимки и от мен
Оставям ви че да се захващам с приготовления за довечера бъдете режимни и резултатите ще дойдат

# 140
  • Испания

# 141
Честита Коледа момичета и Стайко! Да сте здрави, усмихнати и все така упорити в свалянето на досадните килограми!
Благодаря за подкрепата и за това, че ви има!   bouquet

# 142
Едно стимулче за настоящите и бъдещи празници. След като години наред, едва ставаше от столовете, не можехме да ходим на театър или концерти, защото не се събираше в тях, всяко движение предизвикваше усилие, днес даже си кръстосва краката седнал, нещо което не беше правил двадесетина години. Успех на всички и много здраве и щастие ви желаем newsm51

# 143
  • Испания
bigbaba5, весели празници и на теб, и на твоята фамилия!   bouquet

Чудесен подарък сте си направили и двамата. Поздравления!  Hug Като ти видях ника, помислих, че за друго си писала.  Wink

# 144
Честита Коледа отслабващи дами и Стайко,много късмет,щастие и любов!

# 145
Честита Коледа ! Много здраве, късмет  и обградени от истински хора в Живота !
 Дерзайте !!!

# 146

Имаш право Усмивчице, сменен е ника, а ето я и причината - малкия Явор!

# 147
  • Пловдив
Значи Лимон е Явор Simple Smile Да е жив и здрав и той, и кака, и бати. И баба и дядо да ги слушат много и да помагат на Зеленкото мамче   bouquet

# 148
  • Испания
Имаш право Усмивчице, сменен е ника, а ето я и причината - малкия Явор!

Ихааааааааааа, какъв сладък и прекрасен коледен подарък! Да е жив и здрав, весел и щастлив, само радост да ви носи на цялата фамилия!   bouquet

# 149
  • UK
Александра-страхотна си   bouquet

bigbaba5- честит внук!Хубавец е  Grinning

много мотивиращи са и двете снимки

desislava_87- болни ли са твоите? Права си за прегрешенията. И аз да се запиша в срамния списък. ПМС-а ми съсипва живота просто  Rolling Eyes

kukulina- честита третат фаза, поздрави   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт