Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 939
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте , Снежанки - нещо много се " умълчахте " последните дни ..
ArhMih , слушам и изпълнявам... по едно Петъчно кафе  за дамите Simple Smile

и едно за Стайко
Хубав и отслабващ ден  Praynig

# 121
 Привет момичета, Кантарев като видя, че няма да се откажа от режима ми даде коледен подарък от вчера до днес -1,7 кг...  Hug
 И сега пак на изходните 67,30 кг...две седмици загубих заради прегрешенията, но това ми дава стимул да съм сериозна и волева. За празниците ще се поглезя с тирамису и някой пилешки дюнер Simple Smile)
И много салати ....та даже и от цвекло Simple Smile
 Хубав ден ви желая !

# 122
  • UK
Мда, и аз на берито нямам кирилица и съответно съм читател.

Парафина не ми действа, ще увеича количеството, боли ли стомах от него?

Едни рецептички да пусна. Разбирам що годе, но поне снимките си заслужават. Peace

http://eco-hit.ru/blog/page2/

# 123
Здравейте, отървах Ви, ама килограмите на мъжО - не:) Бавно и славно си върви режима - не ни плашат нито празниците нито делниците, така е свикнал, че всичко му се вижда мазно Joy Само дето стана много зиморничав:( Желая Ви много прекрасни дни около празниците и посрещането на една нова и щастлива година  bouquet

# 124
      Добро утро аз днес съм - 0,8 кг  newsm44  - 66,5 кг , но  ми е и последния протеинов ден и се чудя кой зеленчук / освен краставицата/ е най-подходящ и не калориен за ПЗ . Моля за помощ, не искам да се демотивирам с покачване на грамовете.
     За парафина, може след всяко основно хранене по една лъжица / доктор е препоръчал при лениви черва на моя приятелка /, но внимавай наистина разхлабва   Wink
    Още днес отивам на пазар за режимни неща, ще напълня хладилника и ще се наслаждавам на празниците  Simple Smile
    Спорен ден от мен и колкото светлинки има по елхите толкова грамчета да падат от нас !

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 08:27 от gala222

# 125
Добро утро и от мен Simple Smile Вече 3 -ти ден нямам промяна ( кантара показва малка разлика +- 200, 300gr.) Общо свалени 5 кг. Вчера се изкуших с една ябълка и лъжица мед (нея заради болно гърло) Peace

# 126
 Добро утро   bouquet
Стайко , вчера ни забрави...  Crossing Arms
bigbaba5, мъжо не е ли вече третофазник?
 А другите ( да не ви споменавам по именно ) нещо спряхте да се "обаждате " тук да не е да ви е срам от нещо  Laughing
Аз от 3 дни имам някакъв НЕИСТОВ ГЛАД за зеленчуци и ме е срам да кажа , че си наруших схемата 1:1 - цял ден не ям зеленчуци и накрая на вечеря , може малко да е ама ям Sad

# 127
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Аз вчера забравих, че днес съм на работа... Ето ме тук, след банкета снощи.
alexaandraa, душо моя, великолепно кафенце си почерпила вчера! Благодаря! Това е 2в1!!! Хем кафе, хем протеинче! Супееер! Щото Стайко наистина ни забрави ... или ги е пратил към табелата на Добрич най-вероятно! Сега са се впрегнали предколедно да чистят, готвят на Каги! И виж как си мълчи само - натиснала ги е и си трае!
И аз най-редовно ям салати вече... Същата съм като теб, Алекс - имам намерение да съм на чист П-ден, но като сервирам вечер салатата на домочадието... и до там!
Гала222, освен краставиците, мисля, че и тиквичките са такива! Зелето също! Но не се лишавай от домати, чушки, моркови и цвекло, заради витаминния им състав! Просто по-малко консумирай от тях. Баш в този сезон са си необходими! Браво за минусите!  Hug
Бабе, печена си ти!     bouquet
Терии, много вкусотийки има и в този сайт! Смях се с някои думи (2 куриных яйца- ние бихме казали само 2 яйца - тези да не би да имат под ръка - патешки, пуешки, пъдпъдъчи). Вещи да каже за парафина... Защо не включиш Хуск или лаксена...
Ellinor, не губи търпение, ще станат нещата. Е, щом е за здравето тази лъжица мед... и ябълката...

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 09:41 от ArhMih

# 128
  • София
Добро утро!
При мен също няма никакво движение на кантара, сега като изчезнем за празниците, тъкмо няма да се тегля няколко дни, дано има радост после. На мен също страшно много ми се ядат зеленчуци, а за плодове, особено мандарини няма да ви обяснявам... Но нищо, догодина Simple Smile

# 129
  • Испания
ДобрЮтро!  Laughing

Мда, и аз на берито нямам кирилица и съответно съм читател.

Парафина не ми действа, ще увеича количеството, боли ли стомах от него?

Едни рецептички да пусна. Разбирам що годе, но поне снимките си заслужават. Peace

Мисля, че нещо съм превеждала от този сайт, но, като имам време, може да преведа рецепти. Ще пиша, ако остане време да го направя.

За запек: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878004#msg22878004

Който се чуди какво режимно да си приготви за празниците, идеи - бол.  Wink Само желание да има човек. Може да се подсетите от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18951781#msg18951781

# 130
Здравейте, Дюканки!
Извинявам се за отсъствието си вчера , но жена ми имаше почивен ден и правихме коледен шопинг почити цял ден!
Ще ви се реванширам с  КОЛЕДНИ ПРОТЕИНЧЕТА с пожелание за Весела Коледа !!!  Heart Eyes
ArhMih , направих снимки на орхидеята, но тя още не е разцъфтяла напълно - все още разцъфва.
ЦЪК .
Между другото- все още не съм получил никаква протеинка  Cry .

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 13:24 от staiko1

# 131
Една КОЛЕДНА ПРОТЕИНКА специално за Стойко. На всички пожелавам Весела Коледа, по-малко прегрешения и много приятни мигове Peace

# 132
Една КОЛЕДНА ПРОТЕИНКА специално за Стойко. На всички пожелавам Весела Коледа, по-малко прегрешения и много приятни мигове Peace

Благодаря, Краси! Весела Коледа и на теб !

# 133
Здравейте диетуващи!И аз при вас с едно въпросче,какво си правите за хапване на бъдни вечер? Grinning

# 134
  • Испания
Здравейте диетуващи!И аз при вас с едно въпросче,какво си правите за хапване на бъдни вечер? Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg23891243#msg23891243

Общи условия

Активация на акаунт