Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 938
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
DannyM- добре дошла. Ще смъкнеш, търпение и стриктно.

ArhMih   bouquet много добре звучи, здравословно.

ninanb- какво му е на твоя беб?

Колко парафин се взима на ден? 1ч.л. е малко май..

# 106
  • Плевен
Привет, дами! (Стайко - също здрасти, ако се включиш от балкона!)
DannyM, Добре дошла при нас! Е, не така де - "позорните 81 кг" ...Някои смятат това за постигната мечта - ти ... позорни били! Няма страшно, ще ги смъкнеш! важно е да си мотивирана, изяснила правилата на режима за себе си и стриктна в спазването му! Напиши малко повече за себе си, цел, калкулатор...
Тери, ммда - даже непрекъснато се пише, че този чай действал подмладяващо!!! Ха дано! Ама така си е! Само дето пропускам в това мое ангажирано ежедневие и тотално запълнено "свободно" време да си го сложа вечер ...
За парафина - от книжката цитирам: Ако това не е достатъчно, приемете в края на основното ядене една лъжица парафиново масло.
Но ти защо се чудиш дали е малко? Не ти действа разхлабващо ли?
Днес не се премерих на кантара! Снощи си проведох лечение с инхалации, аспирини, затопляне...нещо ме беше почнало, но го прекъснах и сега съм добре. Но и в такива случаи пусто не губя апетит! Хапнах си едни пилешки филенца със сос къри ... и изпих един изцеден лимон с топла вода и подсладител... за витамин С, пък каквото ще да става! Хайде, че отивам да си ям триците!
Успешен режимен ден!

# 107
 Привет и от мен, дали заради нарушението или заради МЦ имам повишение от 1 кг, който вече два дена го боря, ама не мога да го преборя... #Cussing out
   Режимна съм, но ще си остана на 3:3, така по-лесно ми минават тези дни на чисти протеини.
  За парафина да кажа, че може да се пие и след всяко основно хранене по една чаена лъжичка, но разхлабва ужасно много.....
    Искам на  Коледа да съм 65 кг  newsm78 , включила съм и леки упражнения 50 коремни преси на ден и едни клекове...../ упражнения за отслабване на Руми /, ако някой прави такива нека сподели с мен на лични да не спамим темата...
  Успех на всички и не се ИЗКУШАВАЙТЕ !!! Много ме яд за слабата ми воля и се възхищавам на вашата!

# 108
  • Плевен
Гала222, много добре си го написала да не се изкушаваме, ама пусто ... слаби човешки същества... Е, има и момичета с желязна воля, на които свалям шапка и аз!   bouquet
Сега е момента да си стегнем волята! Ти колко килца си в момента? Тя Коледата тропа на вратата! До тези жадувани 65 колко ти остават? Нали знаеш, че темповете на сваляне са около 1 кг за седмица или 10 дни. И защо трябва да форсираш толкова - 1-2-3 кг не са от съществено значение за визията в момент като този - на провеждане на режим. Нали искаш глобално да си разрешиш проблема с наднормените килца? Не бързай, не се претренирай, а после - бум - някое изкушение ти се изпречи пред погледа и носа и... отива всичко на вятъра. Бъди търпелива и постоянна. Сега ще отмине този празник, ще дойде пък друг! А ако караш на зиг-заг (като мен) само ще си забавиш крайния резулт!

# 109
 Днес сутринта бях 68,5 кг....Калкулаторът ми показа 61,2 и аз искам да съм толкова горе долу...Искам да съм 65 защото ще изглеждам доста по-добре от сега. Била съм 63 кг и съм се чувставала чудесно, ноо...нямам воля......

# 110
  • София
Здравейте,момичета!
Благодаря на всички за подкрепата около моето задържане. Знам, че ще се раздвижи кантара, за никъде не бързам, поставила съм си цел, а не крайни срокове. Хубавото е, че поне не качвам  Mr. Green
Аз днес нещо съм се зачела относно това колко са вредни подсладителите, но не мога без сладко... Ще опитам да огранича поне употребата им, защото аз ежедневно си слагам в млякото с кафе.
Ей такива неща мен ме мъчат. Хубава вечер ви желая!

# 111
  • София
Ей,не мога да свикна с този нов вид и това е!

Добър вечер,аз съм +2 кг ,гледах като препарирана кантара...ама каквото такова! Знам поне ,че съм режимна и нищо не ме притеснява! Дано скоро всичко си дойде на мястото! Сега съм решила да си направя дюканска нутела... Умирам за сладко тия дни,направо съм откачила!

Ще поразгледам отново рецептите за сладичко,да си харесам нещо от там!

# 112
Привет и от мен! Чета ви редовно, но с новата визия ... не мога да свикна още  smile3515 , нещо никак не ми допада  smile3511 . Иначе, при мен все същото - 80,500 - заковала съм ги и няма мърдане  Cry, но ... съм твърдо режимна и ще ги преборя  thumbsup
Добре, че ви има момичета и стайко такава подкрепа и стимул сте ми. Без вас нямаше и грамче да смъкна.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 23:59 от Kagi

# 113
Добър вечер ,  аз бях 2 дни в Ямбол - малко да се поизуча.. ама нямах време и да спя , за хранене да не говорим, поне малкото което ядох си е режимно... да ви се похваля- единя колега не ме е виждал от 6-7 месеца и като ме видя ...  #Shocked  ейй такива очи облещи  Laughing а и получих доста комплименти Simple Smile след 3 дни стават 4 месеца  smile3521 доволна съм от волята си Simple Smile Сладки сънища на късно лягащите и Добро утро на ранно ставащите   bouquet

# 114
  • Плевен
Привет, банда! Еййй, и на мен ми е кофти с новата визия на Бг-мамата...Уф!
То не стига, че живота ни стана сив, ами сега и форума посивял! Може да му липсва цят, но нека му придадем малко настроение!
С показанието на моя кантар - днес с +1 кг не бих могла да допринеса за весело настроение, но ...да кажем, че пълнолунието е причината! Правих и късна вечеря (т.е имах една ранна и една късна + салата моркови и червено цвекло, а те и двата зеленчука са по-въглехидратни...едно кремче завърши вечерта някъде към 23 часа. Абее - играта продължава!
Иии, Алекс, скрила си им шайбата на твоите колеги!!! Супер! Ами това са си 4 упорити месеца! Браво, браво!     bouquet
Каги, важното е, че пък си ги заковала и няма мърдане нагоре! Ще паднат те - щом си режимна - няма къде да отидат! Hug
Деси, голям шок са тези скокове, бее!!! Ужас! Ама, се успокой - няма да е все така! Ще скокне и надолу!
Галка, ми така е с подсладителите, но нали са по-малкото зло в сравнение с наднормените килограми - пък и е временно явление - надявам се! Едва ли ще нападаме захарните изделия като смъкнем килцата, знаейки какво произтича от това, но... така е устроен/ закърмен човек - да си търси сладичкото ... Пък и мозъкът се храни с въглехидрати - по-нататък ще ги има в по-нормално количество, а сега ще стискаме зъби и ще се приучваме да намаляваме количеството подсладени храни. И ако посвикнеш с горчивото кафе... Heart Eyes
Гала222, еее имай търпение тогава! Няма да е толкова скоро достигането на тази цел от 65 кг. Нямаш много за сваляне, затова и по-бавничко ще става процесът! Но избягвай изкушенията и прегрешенията, че съвсем да не спре! Wink
Ох, почнала съм да си правя един списък за пазаруване, за меню през всички тези почивни дни, за подаръците...Снощи украсихме елхата в къщи! Идат празниците, момичета и Стайко! Хем се радвам, хем се плаша...! Това е моят крайъгълен камък...! А дано устискам режима! Ще си купя повечко трици да си направя всичките лакомства с тях - това е решението - където ходя да си нося "в джоба" някое режимно лакомство!
До скоро, сладури! Обичам ви!
МамаМияяяя, къде сиииии??? Давай рамо, тигани, заплахи, че ще дерайлирам!!! Sick
А?!? Балкона ни паднал в подземието!!! newsm78

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 09:04 от ArhMih

# 115
Добро утро , прекраснии Simple Smile

Моето гладуване случайно се падна с лунната диета и дали заради това или поради друга причина    ( не знам )  днес кантара закова на 68кг  newsm44 Simple Smile до тук 18 свалени кг...
За Коледа и аз като Армих съм решила много трици да използвам - банички , кексчета... дано не се отрази на някое плюсче  Praynig
Хубав ден да всичкии  newsm51

# 116
 Браво Александрааа браво !!!! Сега ти ще си ми стимул ...
  Оказа се че и най-малкото прегрешение се оказва фатално, днес пак съм с + но това да ми е за урок. Започвам само на протеини дано се раздвижат нещата, че ......ми се скапва коледното настроение...
 Армих и при теб ли нарушението струва твърде скъпо....з Cry

# 117
Привет, дами! (Стайко - също здрасти, ако се включиш от балкона!)

ArhMih  Grinning.  Здрасти!  Hug
Както знаеш, често съм на балкона. Утре ще ви приготвя протеинчета, като се наспя, защото вече не съм на работа -запразних за Коледа!
АрхМих, бях ти се похвалил, че за 8 март на жена ми й подарих орхидея. Беше цъфнала тогава. Лятото пак цъфтя. Иииии....сега пак цъфна - за трети път!

# 118
Скрит текст:
tuk sum ,no nqmam kirilica   bouquet

# 119
  • Плевен
Привет, сладурчета! А, старата визия ли си извоювахме?
Ами, да, Гала222- всяко прегрешение не само, че води до плюс, ами влачи след себе си задържане и демотивиране. Още повече - не бива да си играем игра с организма. Режима не е шега работа. Може да си дакараме и диабет с неправилно хранене. Т.е. - дълго време на протеини и много малко въглехидрати и изведнъж - прас - голяма доза бързи въглехидрати... и това ако стане практика... Надявам се, че всички тук са внимателни с тези неща! Аз през годините съм се подлагала на много диети и вече съм почти резистентна към тях, но Дюкан ме държи във форма и донякъде в дисциплина. Може и бавничко, с грешки, но не големи, скокове нагоре и надолу, но полека-лека свалям. Къде съм аз с годините, хормоните и всичко около мен, къде сте вие - млади, сладички, волеви! Дерзайте, не се предавайте на някакво си мимолетно удоволствие и то само на небцето и се радвайте на постигнатите резултати след проявена воля и дисциплина за режимно хранене!
Стайко, приятелю!  Hug Нема и нема протеини...изтекоха ми очите да гледам... Пускай ги, да се нахраня с тях и да не мисля за други изкушения!
Скрит текст:
Това с орхидеята е много красиво! Дай снимка!

МамаМияHug! нали BG-мама горе вдясно има избор на език?!? Тогава ми начукай канчето на лични на латиница - ей така профилактично и превантивно - да ми държи до края на празниците! Praynig

Момичета и Стайко, хайде пишете какво меню ще си изберете от режимни нещица за празничната софра и не само! То много дни, много нещо!
Надявам се пак да се включа днес, защото като се изключа след 13 часа, та чак другия петък ще съм на линия.
Хайде, Стайко! Или искаш първо адреналинка-протеинка? Нинчето ще се реваншира  може би!Хайде, поспи си - нали вече си в почивка!
Алекс,  Heart Eyesпочерпи с едно кафе да се събудим като света, плииз!

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 10:02 от ArhMih

Общи условия

Активация на акаунт