Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 927
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
     Привет на всички !
Ще дам отчет за един месец свалени 6 кг...ужасно малко ми се струват, но като не спазвам режима, такива ще са и резултатите.
     И аз мисля днес и утре да се огранича с млечните. Ще ми се да мина и на 5 на 5, но ми се струва ужасно трудно.
Упех на всички, явно аз няма да се зарадвам за празниците с достигнато тегло от 65 кг ПОСТОЯННО ! Laughing

# 91
 Здравейте компания  Hug Кантарев най сетне се смили над мен и вече трета сутрин ми показва така дълго чаканата от мен 5ца . В петък като видях за пръв път 59.800кг. подскачах от радост и това се случва в 5.30 сутринта та чак Мъжо се събуди помрънка малко и пак си заспа а на мен ми беше цял ден едно весело
Снощи ходих на Коледно парти от работата ми и за пръв път от няколко години се чувствах перфектно в кожата си комплиментите просто не спираха да валят а аз не спрях да танцувам цяла нощ с новата си черна рокличка размер М  Laughing и не знам от много танци ли ама ще да е по скоро от това че се наядох хубавичко преди да изляза от къщи с половин пиле и млечен пикантен сос та на партито не можех да хапна нищичко което ме спаси от прегрешения и тази сутрин Кантарев ми казва "Добро утро сладурано тежиш само 59.500кг." Е как да не го обича човек този режим та той със стриктното си спазване ни подарява все едно един напълно нов живот на освободени хора без комплекси
И така аз съм много доволна от себе си че в момент на толкова дълго задържане удържах и не преминах в 3та фаза преди да съм видяла 5цата сега ми остава 1 кг. До целта и съм по нахъсана от всякога че не ме интересуват никакви празници и изкушенията им ще продължа докато го смъкна това килце и после леко и предпазливо преминавам в 3та фаза
Момичета много се радвам на всички ви за постиженията и се ядосвам с вас на +сове и задържане каквото и да става бъдете режимни и резултатите ще дойдат  Peace
Лек режимен и отслабващ неделен следобяд ви желая   bouquet

# 92
kukulina , браво! Такива хора , като теб им трябват на новобранците- за стимул. Ако имаш и някоя снимка , и на мен ще ми е интересно да видя такъв резултат

# 93
Айде ArhMih кат си казала специално протеинче за Стайко!
Благодаря за жеста, ninanb !
Не знам, може би проблема е в моя телефон, но ми дава грешка при зареждане. Все пак важен е жеста, за което благодаря!

# 94
  • Испания
Усмихната и режимна седмица!  Wink

Скрит текст:

# 95
Здравейте , Дюканковци  Heart Eyes
Аз да се похваля , че моите 69кг са затвърдени, вече 3ти ден Simple Smile Според чичко Дюкан , трябват още 5 гадни килца да паднат. След една седмица ще дам отчет за 4 месеца Simple Smile
И понеже от доста време никои не е черпил.. аз да ви почерпя едно кафе ...

# 96
  • София
Здравейте, момичета и Staiko!
При мен плюсът се махна, в изходна позиция съм. Надявам се тези дни да има движение надолу.
alexaandraa, благодаря за почерпката, вярно отдавна никой не се е сещал
staiko, благодаря и за петъчните протеинчета
kukulina, desislava_87 вие давате много кураж, особено в такива моменти, когато стойностите на кантара скачат нагоре или пък са се закотвили на едно място. Искрено се надявам, че и аз следващото лято няма да се срамувам на плажа
Каги, къде си, кажи че има раздвижване при теб, че да се надявам и аз, нали сме си скачени съдове Simple Smile
Усмивки ви желая!

# 97
  • Плевен
Еее, доживях да видя кафепочерпка! Тенкс, Алекс!  bouquet
Стайко, не само на твоя телефон не се отвори подаръка ти... и аз не успях! Нищо, Нинчето ще ти прати друга протеинка в петък!
Браво, сладурчета - нови постижения имате! Великолепно зареждащ, мотивиращ пост на Кукулинчето, на Деси_87... Така е - с режимстване - право към целта! И нека не е само за морето тази цел, а за цял живот!
Аз празнувам вече трети ден Рожден ден... Днес просто не се качих на канатара от страх...карам на салати и пилешки пържолки, но режимът ми се обърка - бях и на семинар в Букурещ, няма трици, няма редовното ядене по часове...отново хаос! Утре ще се тегля...Баш на пълнолунието, което няма да е основната причина за някой хубав плюс, но ще налее масло в огъня!
Тери, китайското зеле - точно като другата салата си го приготвям...може към него и настъргани моркови и червено цвекло, риба тон, лимонче, балсамов оцет да добавиш и ...воала!
 Каги, шампионче!  Hug Joy
Елинор, добър резултат имаш, момиче! Само бъди режимна!
 Галка, Hug
Чао, сладури - до утре! Приятна режимна вечер!

# 98
14 ден - 4,100кг. Радост, радост, радост..............Обичам я тази диета Grinning Hug

# 99
Привет момичета и Стайко!
 Naughty Стайко още да чакам ли на тази табела, то не идват протеинчетата, само студ събирам  Grinning
galka_portokalka тук съм мила и дааааа при мен има раздвижване от вчера, но не посмях да се похваля, но днес се затвърди. След лудото качване миналата седмица днес отново съм 80,500. Малко  остава да видя 7 на кантара, дано не се радвам пак предварително и някой + да не ме изненада. И при теб ще има движение на долу - сигурна съм - кураж!
Сега желая хубава вечер, че още не съм слагала масата а домочадието гладно   chef

# 100
  • UK
Добро настроение строи от постовете, минуси виждам. Браво на всички.
Моят плюс почти падна и се чувствам амбицирана да видя 5 като втора цифра скоро

5/5 е моята схема.  Не мога да кажа, че е трудно. По-скоро имам по-добър контрол така. Според мен ако хапваш достатъчно и разпределиш храненията добре, няма да умираш за салатка  Simple Smile

ArhMih- мерси, ще ми кажеш ли с джинджъра как точно процедираш?

Много е хубаво кафенцето  Peace

smileys- аз се позамислих над думите ти.
Събора  Joy

kukulina, desislava_87, Ellinor* -    bouquet

# 101
  • София
Добро утроооо ......

Ние не спим с малкия,никнат ни зъби и от 01:00 до 5:30 беше ад,за поредна нощ! Но се опитвам да се въоръжа с много търпение,просто нямаме друг шанс!Аз спрях да се тегля всеки ден... Правя така - започвам първи ден П -тегля се ,след това чак на петият ден П се тегля отново! и така на 5 дни в началото и в края! С моето постоянно +1,500 /- 1,500 през ден,просто се травмирам психически  Joy

Хубав ден момичета  Hug

# 102
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добрютро.
Стайко много съжалявам, че не се отваря. При мен няма проблем. Ще се опитам да се реванширам в петък, но тогава влизаме с малкият в болница та ще видим дали ще намеря време.

alexaandraa благодаря ти за почерпката. Имам страхотна нужда. Снощи бяхме на детски РД и главата ми тръни направо от писъци и песни. Накрая преспахме в София - голяма грешка.

И аз като desislava_87 се мерих по-рядко. Имала съм задържания с по месец и за да не се травмирам излишно се мерих през понеделник, но определено смятам, че ако всичко е наред и разделянето с килограмите е плавно е по-мотивиращо да се качваш на кантара всеки ден!  Peace

galka_portokalka ти трябва да си стриктна и кантарът ще се раздвижи. В такива моменти си представи най-хубавото - кожата се свива и прибира. Ще ти дам лек пример. Мъжът ми е на диета от 02.07.2013г. От началото сваляше стремглаво килограми. В последните 2 месеца е свалил 3-4кг. само, но кожата му така хубаво се прибра и шкембето и усещането е, че сега е свалил повече отколкото в началото. 

Ellinor* страхотен резултат мила. Браво!!!   bouquet

Айде хубав и отслабващ ден на всички!

# 103
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Отворих сутринта и докато се включа... стана обяд!
Погледнах днес истината в ... кантара - ами както се и очакваше +700 грама!
Тери, за джинджъра - слагам да заври водата (~1-1,5 л) и изчиствам част от корена колкото голям орех; нарязвам го на тънки резенчета и го пускам в тенджерката с кипяща вода. Изключвам котлона, но не махам съда от него. Добавям зелен чай на листенца, кръгчета лимон и каквато още ароматна билка имаш - по твое желание. След известно време прецеждам и си нося в службата в един термос. Може да провериш в гугъл имаше доста инфо за подобни чайчета с джинджифил.
Излизам от нета, че ще спират сървъра за известно време.
Успешен ден, сладури!

# 104
Здравейте, момичета! Включвам се при вас с позорните 81 килца при ръст 158 Cry Днес ми е втори протеинов ден, ще наблегна на телешки кюфтенца. Дано и при мен да има успех режимчето!

Общи условия

Активация на акаунт