Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 882
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Момичета след толкова плюсове съм сигурна, че ще се вдъхновим все от нещп. Ето на 17 ти е пълнолуние, може това да е причината.... Важното е да ги издържим тези 20 дни до края на празниците и да сияем като едни джуджанки-снежанки !!! Аз тези дни нямам кантар под крака, защото пътувам. Но вчера вечерта, като трябваше да ходя на вечеря се наплющях в къщи с режимни храни ( даже прекалих) и на вечерята бях истинска дама салата със сьомга, че чак ми стана тежко !!! Мисълта ми е, че ако излизам някъде или отивам на място с храна явно преди това трябва да прекалявам с режимностите, за да не се изкушя....
Успех !!!

# 76
Привет и от мен  Hug
  Аз за 9 дни имам минус от 2-3кг, варират, защото чаках МЦ, но днес вече се оправиха нещата  Whistling
  Искам да ви попитам какви схеми ползвате, че аз се чудя за 4/3 или 3/4, кое е по-добре  newsm78
  Друго, знам, че патка и гъска не може, но техните дреболии спадат ли в това число?
  Понеже постоянно правя сладкиши за семейството, моля да ми кажете някоя изпитана, режимна рецепта, да имам за всеки случай, когато се изкуша. Гледам за някакви кремчета говорите и т.н

Много ви се радвам на резултатите, но пускайте по-често снимчици, че така се стимулирам още повече  Party

# 77
Kagi, да не си в ПМС? Или задържаш вода...Нещо солено да си яла? Да не те притеснява този плюс, в следващите дни може да има голям минус. Тук отслабването е скокообразно. Тренираш ли много? Може да си превърнала мазнините в мусули и на това да се дължи. Ако искаш сподели менюто си тук...
Извинявай, че се намесвам и спамя.
Такова нещо като превръщане на мазнините в мускули няма. Няма как мастните клетки да се преобразуват в мускулни влакна.
Т.н. стягане се дължи на това, че мазнините се "стопяват" и под тях се "вижда" или "очертава" мускула. Ако се тренира то този мускул е по-видим, но все пак трябва да се освободят мастните депа, за да се случи това.
Т. е. мускул си има всеки, както и мастни клетки. Но ако тези мастни клетки са увеличени и препълнени е логично да не е видим. После като се отслабне цялостната гледка вече изглежда по различен начин.

Скарлет, благодаря за изчерпателното обяснение, макар да не беше необходимо. Разбира се,че мазнините няма как да се превърнат в мускули. Има се предвид,че отслабването продължава, но кантара не го показва.
Може да премери обиколките, за да не се обезсърчи.

# 78
александра_85 , влез в темата на смайлсчето ( на първа страница има линк ) там рецепти за сладки и  солени колкото искаш Simple Smile
и аз съм съгласна за снимките Simple Smile за това си се снимам сама си се гледам.. http://alexaandraa.snimka.bg/other/dukan.773534
2105 е паролата

# 79
Добро утро, Дюканки!
Хайде на петъчните протеинчета! Simple Smile
Приятен уикенд с много любов и без ,,прегрешения,, ви желая!

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 08:40 от staiko1

# 80
 newsm44  261uu newsm20 ДОЖИВЯХХХХХХ да видя 6ца!!! незнам на кантара ли му е много студено или... наййй накрая стрелката отиде под 7цата . Може да е от вчерашната ми 10 минутна тренировка на кростренажора  tooth не знам , но съм доволна , повече от 2 седмици този кантар ме тормозеше с това 70 , най хубавото е че не го очаквах- вчера бях на ПЗ и доматки си бях хапнала.. голяма радост ви казвам! Simple Smile  Hug Hug
Стайко , благодарим за протеинчетата Simple Smile супер са

# 81
Браво Алекс, честито, като ти разглеждах снимките и направо онемях... голям стимул са ми тези снимки  Hug
  При мен нещата потръгнаха, но ми трябва още малко воля, че ми е доста слаб ангелът и все поглеждам към забранените неща.... на косъм от прегрешенията  Laughing

За днес имам филе от бяла риба, приемам идеи как да го сготвя-без скара и зеленчуци  Crazy

# 82
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Стайко, благодаря ти за петъчните протеинчета!

Алекс браво! Честита ти шестичка!

Деси невероятен резултат за 2 месеца!

ArhMih на 2 страничка съм публикувала преди и след, а ти дори си го и коментирала!  newsm78

От този понеделник съм ГОРДА ЧЕТИРИФАЗНИЧКА! Mr. Green

# 83
  • Плевен
Привет, сладури!
Ох, отдъхнах си и аз днес! Големият последен плюс падна, че и отгоре даже! Пак съм много близо до седмичката, но има още какво да се желае! Само режимстване и това е! Даже вчера си купих нов тоалет - костюм с пола и панталон! Обикновено се обличам от един й същ магазин. Имам още 2 които предлагат тоалети по мой вкус, но гледам, ходя къде ходя, пак при първия се връщам - тази фирма най-точно приляга на моята снага, независимо дали слабея или дебелея. Но този път се пребиха и двете продавачки да отбелязват, че съм смъкнала доста. А най-вече номерата на дрехите сами си го показват! Влязох вече в 50 размер! Но сакото - оставих 52, защото слава богу се радвам (и не само аз) на една пищна гръдна обиколка (там нямам претенции да отслабвам!) Mr. Green Е, полека-лека надявам се да се движа надолу с номерацията и на двете места!  
Ооо, Нинче, няма такова нещо - веднага даже съм коментирала супервизията ти - непосредствено след твоя пост със снимките, но явно съм останала с впечатление, че ще има още по-нови снимки... аз съм се объркала! Даже си кривих тогава главата да те видя добре, защото не знам дали може да се завърти снимката... Laughing Та да изясня сега - това е последната ти снимка до този момент! Честита предстояща четвърта фаза!!! Браво! Браво!    :  bouquet:
Стайкооо, пу първото протеинче за мен пък! Томито! Благодарско, друже! Знам си аз, че си много печено другарче и няма да ни оставиш в нужда!   :  bouquet:
Дами, помогнете - нека в знак на благодарност да върнем жеста на Стайко! Бързо някоя протеинка - адреналинка да му намерим!
alexaandraa , радостта ти е толкова заразителна! Браво, сладур! Давай в същия дух! Чудесно е, че си включила тренировки в къщи! Мислех вчера да се "произнеса" по въпроса с мускулите и мазнините, но ...хайде ще го отложа. Все пак ще ви пусна един линк с една -две статийки...при добро желание за четене - http://lubomirivanov.com/5221/  и http://lubomirivanov.com/3049/
александра_85, много добри резултати за 9 дни! Супер си! Само трябва да си калиш волята и мотивираш много силно, защото изкушенията дебнат отвсякъде! Виж рецептите от първа страница за приготвяне на каквото и да било. И аз се канех да си купувам такова филе от бяла риба. Обикновено го слагам в Цептера с подправки и малко балсамов оцет ...Ако искаш може да го поръсиш с подправки и да го опечеш в плик за печене на фурна или пък направо на тефлонов тиган... А за режимни кремчета - можеш да избираш  м-у желирано кисело мляко с подсладител или степче, ванилия; с или без какао...; крем - ванилия с прясно мляко и яйца, пудинг на д-р Йоткер.... Аз преди седмица на два пъти си правих мъфини с кексово тесто от: 2 яйца (разбити с миксера), 12 с.л.овесени трици (смлени в кафемелачка - по 3 л.), 1 с.л. какао (Йоткер), чаша кисело мляко с малко сода, 1/2 бакпулвер - отново Йоткер, 2 с.л.подсладител Суитли-течен, ванилия, настъргана лимонова и портокалова кора. Разбърках всичко и излях в силиконови формички, поставени в тава и изпекох на фурна за 20-25 минути. Може и без какао, пък да му сложиш канела...- както си избереш!
Mariya-Mina, много хубав пост!!! Добре правиш ти! Това е истината - да си подложим режимна храна, че да няма изкушения!
Момичета и Стайко, приятен уикенд, ако не се "видим"! Умната и режимно хранене!

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 11:39 от ArhMih

# 84
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде ArhMih кат си казала специално протеинче за Стайко!

# 85
Привет! Няколко дни съм като щраус със заровена в земята глава, след огромният плюс. Тази сутрин кантарът отчете 81 кг. Взех малко въздух от облекчение. Така и не разбрах от къде дойде този плюс.  newsm78  Та сега съм на изходна позиция 81 от преди големият плюс . Има шанс все пак за Коледа да видя седмичката   Rolling Eyes
Anedi, аз не тренирам, само се каня да го направя, така , че не трупам мускули, до сега само килограми трупах  #Crazy Ако лежането на една кълка се брои за спорт - пиши ме поне Републикански шампион  Joy
strida, 4 кг си е добър резултата. Виждам, че имаш да сваляш колкото мен, кажи от колко започна, че май съм пропуснала този момент.
ArhMih, стискам зъби - чак ме болят  Laughing
александра 85, как да пусна снимки мила ?!?! Че той обектива не ме побира , аз на 1 снимка все още не се побирам  Joy
staiko  човече, премръзнах  на тази табела да чакам протеинчетата - нали имахме уговорка да ми ги изпратиш на адрес  Laughing да помогнат в домакинската работа  smile3521
alexaandraa,  smile3501 Браво! Поздравления! Ти си стимул голям.
galka_portokalka, моята схема е 5/5 и също имам плюсове, че и тлъстииии май не е от схемата. Интересно, че въпреки огромния +, не съм имала усещане, че ми е тежко или да се чувствам подута  smile3516
Хайде пак много дрънках, желая ви хубав ден, а аз ще поработя малко  Simple Smile или поне ще се правя, че работя. Днес ми е толкова мързеливо  newsm12

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 14:15 от Kagi

# 86
  • UK
Здравейте, аз се разсеях заради протеинчетата и забравих какво щях да коментирам  Crazy

Утре ще се наказвам, прекалих с киселото мляко и сирене ядох. Продължава да ме гони глад и подозирам че е заради нередовното ядене.  Confused

Запазила съм си следната схема от друг форум:

Закуска - кисело мляко с трици ( или палачинка) - така си взематe дозата трици за деня.
Сварявате пет- шест яйца
Ядът се през час два ( изяждате само един или два жълтъка)
Вечерята е - пилешки гърди на скара
Многоооо водаааааа!!!
Но не правете тази схема често - тя е за раздвижване на метаболизма.
Когато дълго време задържате. Или когато сте прегрешили.
Което не означава ,че трябва да грешите през ден, а на следващия ден да правите схемат

ArhMih-как се яде това китайско зеле, на мен ми прилича на маруля.

alexaandraa-   bouquet

strida- и аз толкова свалих  Peace

# 87
Привет, при мен лек застой 12 ден - 3,500кг, но тези 500 вече няколко дни варират. Спазвам си режима стриктно, честно казано очаквах за това време да сваля повече, но и това ми е стимул Grinning Не мога да пиша често, но при възможност ви чета или гледам рецепти. Пожелавам ви здраве и много минуси Peace

# 88
  • Испания
Здравейте, аз се разсеях заради протеинчетата и забравих какво щях да коментирам  Crazy

Утре ще се наказвам, прекалих с киселото мляко и сирене ядох. Продължава да ме гони глад и подозирам че е заради нередовното ядене.  Confused

Запазила съм си следната схема от друг форум:

Закуска - кисело мляко с трици ( или палачинка) - така си взематe дозата трици за деня.
Сварявате пет- шест яйца
Ядът се през час два ( изяждате само един или два жълтъка)
Вечерята е - пилешки гърди на скара
Многоооо водаааааа!!!
Но не правете тази схема често - тя е за раздвижване на метаболизма.
Когато дълго време задържате. Или когато сте прегрешили.
Което не означава ,че трябва да грешите през ден, а на следващия ден да правите схемат

...

Не знам от кой форум е това, но няма нищо общо с режима и е абсолютно вредна и погрешна посоката.  Peace

А да се наказваш?  newsm78 Наказваш организма си и той помни и си отмъщава. Много по-интелигентен е, отколкото си мислим и ни наказва за всички наши хранителни безумия.

Сиренето не е режимен продукт.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 00:34 от smileys

# 89
  • София
Добро утро момичета и Стойко!  Hug

Нямам време да пиша ,всеки ден гости сега и свекър ми е тук..... Аз съм напълно режимна,въпреки всекидневните разнообразни хранения за гостите и децата! Гордея се със себе си и резултатите ,които имам! Нямам търпение да минат още 2 месеца и още 2 Simple Smile Simple Smile До лятото имаме спокойно 5-6 месеца,откажете ли се сега  - замислете се на плажа ,как ще се съблечете...аз определено не мисля да съм шамандурата и тази година,а някоя чернокоса русалка например  hahaha hahaha Промяната ми е все по видима ,за всички около мен! Толкова ме изпълва с надежда и ме зарежда всеки комплимент,че за храна и прегрешения нямам време да мисля. Виждам и как след месец ,ще се наложи да извадя дрехите с които бях преди да забременея и това ,само за 3 месеца усърден труд и режимна храна! Успех момичета от мен,бъдете силни...Заслужава си... И само делата изкарани до край ,са истински ! Всеки един провал и прегрешение ,показва че всичко останало е по-силно от волята ни за добра фигура и преди всичко ,да се чувстваме заредени с тонус !

Хубав неделен ден от мен  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт