Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Привет на слабеещата компания  Grinning! Днес съм в шок, кантарът сутринта отчете +1,100  #Crazy #Crazy!  Смених батериите, местих го, даже го замервах със запечатан пакет брашно - все същото ....  newsm78, както се казваше в онази реклама - "Проблемът не е във вашият телевизор" Умувах, умувах и не можах да го изумувам, вчера менюто ми беше : сутринта филийка тричав хляб с извара с подправки, на обяд риба на скара + зелева салата, след обяд кис. мляко 0,1 с малко степче, вечеря - салата маруля с риба тон и варени яйца. Вода около 2 л. Че аз като сметна в никакъв случай не съм погълнала 1,100 храна, от къде се взе този огромен "+"  newsm78 ???????????  Ще падне, ама що така .... Май е време да включа веднъж седмично фитнес  newsm39 running jump, че да помага за свалянето, а от къде ще намеря време ?!
Че така при мен ... Confused

# 61
Здравейте, Дами!
ArhMiiiiiih, тук съм - на балкона. Simple Smile
Аз в събота и неделя ядох пуешко с кисело зеле и резултата за 2 дни е +2.5 кг, които сега боря. Явно е задържане от солта в киселото зеле.
Лек и отслабват ден, Дами!

# 62
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добри дени от мен!

ArhMih не разбирам точно въпросът за фотото, а жълтъци по-принцип ям по 2-3 на месец и преди и сега. Не съм любител на яйцата, но като разнообразие.

# 63
  • Плевен
Стайкооо, там те видях аз! На балкона! От солта ще да е сигурно плюсището, а и от още някоя поливка... Wink
Нинче, въпросът е кога ще поместиш снимка - не каза ли, че ще се фотнеш!?! Мерси за отговора! Аз ям по 1-2 яйца на ден или през ден и ми е жал да изхвърлям жълтъците..., а преди 3-4 месеца ми беше завишен холестерола на 6,2 затова питам!
Тери, как си, миличко?
Лека вечер на всички сладури!

# 64
  • UK
Така като сте започнали с плюсовете, и аз да се запиша  Confused На ПЗ съм.

За десертчетата съм напълно съгласна.

На мен ми липсват витамини изглежда и ето, че се сдобих с херпес и конюнктивит. Обаче имам някаква фобия ли какво ли. .Започвам да пия и след няколко дни ги зарязвам и ми се повдига като си помисля, че трябва да пипна кутийката пак.
Аз съм в чужбина и нямам представа тук какви имуностимуланти има. Мерси за предпоръките, сладурки.

Ако може да споделите какви пресни подправки ползвате, нали Дюкан предпоръчва.

Кисело зеле ми се дояде. Да споделя, че зелевата салатата с парафина е супер.И малиновия оцет е добър.

Kagi- защо не започнеш 20-те минутки интензивни упражнения на Джилиън? Сутрин ставаш един час по-рано и ето време. Моя приятелка направи невероятни плочки на стомаха и мускули само с гири и упражненя от CD.

Тери, как си, миличко?
Лека вечер на всички сладури!

Ми не съм добре, само влизам да се оплаквам тука. Глад ме гони нещо.
Лека.

# 65
Привет и от мен, след един месец спазване на режима, искам да се похваля с първите резултати: -4 килограма. Никак не е зле, целта ми са -20 килограма (сега вече -16). Предполагам, че свалянето ще се забави в следващите месеци, не знам при всеки е различно. 

# 66
Привет момичета, моя плюс ме доведе до нарушаване на режима...Сега се ядосвам ,че се изкуших със няколко сладки....Утре ще имам голям плюс, а после и голямо задържане, но поне ще знам причината  Twisted Evil
Пак ме замъчи тази тоалетна, пия не пия парафин резултат няма....Колкото по близо съм до целта, толкова волята ми намалява...Стигнах 67 кг и край, тия пусти 5 кг не мога да сваля, отказвам се и после пак и пак и пак...... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 67
  • София
Здравейте от мен  Hug Hug

Нямам много време,децата болни и по цял ден грижи и ангажименти!Днес правя 2 месеца от режима и влизам да дам подробният ,месечен отчет! Момичета ,може да си говорим какво ли не,задържане,застой...ама теглих чертата днес и за 2 месеца-РЕЗУЛТАТА Е ВЕЛИК!

над гръдна - начало :105 см  - сега :100 см     -разлика : -5 см
гръдна - начало:120 см - сега 107 см               -разлика : -13 см
под гръдна - начало :102 см - сега:91 см         - разлика : -11 см
талия - начало:125 см - сега 91 см                    - разлика :-34 см
ханш - начало: 137 см - сега 129 см                 - разлика : -8 см
бедро - начало :80 см - сега 75 см                     -разлика : -5 см
килограми : - 16,500 кг

това е за 2 месеца труд,без прегрешения,без своеволия,без измислен режим! Всичко с ваша помощ  и много позитивна нагласа от моя страна! как да не се радвам! До лятото има още 6 месеца! Надявам се да сваля останалите 25 кг ,които искам да махна от себе си! Промяната ми е видима за всички вече,хората ми се радват,други завиждат! Не ми дреме... аз се чувствам добре в кожата си!  Hug Hug

# 68
  "....2 месеца труд,без прегрешения,без своеволия,без измислен режим! ..."
Браво Деси !Браво !!! Ще ни дадеш много мотивация и надежда, че не трябва да се изкушаваме !
Днес Кантарев ме "пощади" -задържане !!!!
   След твоя пост, се замислих сериозно, че най-важно е да не се ОТКАЗВАШ -  каквито и да са резултатите !
 Ще стискам зъби...няма начин да няма начин !!!
   Хубав ден момичета ! Дерзай те !

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 07:03 от gala222

# 69
 smile3515 smile3515 newsm61 Днес още един "+" ше се гръмна ... вече съм + 2,800 , че аз толкова килограма храна не съм изяла  #Cussing out 
galka_portokalka, кажи как се движиш, нали сме комплект да зная какво да очаквам  newsm78
Teriyaki, как да стана един час по-рано, аз сега ставам в 6  Rolling Eyes и то с голям зор ...

# 70
  • София
Здравейте, момичета!
Kagi, реших да си трая, за да не те отчайвам. Моят плюс спрямо миналият вторник е 1,300, не знам вече какво да предприема. Вчера бях на П, днес трябва да е ПЗ, нали аз спазвам 1/1. Чудя се дали да не сменям схемата.
Спрях режимните десерти, пия вода, ям каквото трябва,ама... Спорт трябва, но в тези студени дни нямам никакво желание.
desislava_87 , поздравления! Ти си страхотен стимул, продължавай все така!

# 71
Kagi, да не си в ПМС? Или задържаш вода...Нещо солено да си яла? Да не те притеснява този плюс, в следващите дни може да има голям минус. Тук отслабването е скокообразно. Тренираш ли много? Може да си превърнала мазнините в мусули и на това да се дължи. Ако искаш сподели менюто си тук...

# 72
Все пак кажете 4 килограма за един месец (първия месец) добър резултат ли е? Да се радвам ли? При предишни опити с други режими резултата за същото време беше от 500гр. до 1кг. Стремя се да сваля 20 кг. общо и според калкулатора на Дюкан също е така. Желая успех на всички и хубав ден.

# 73
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Eee, що така бе банда? Какви са тези неоснователни плюсове? (моите винаги имат основание!!! Laughing)
Стрида, разбира се, че е много добър резултат! Радвай се и продължавай в същия дух! И добре дошла от мен, защото за първи път те "виждам"!
 Анеди, Hug, ...мусули... ще да са, мдаа! Laughing То ако знаеш колко пот и борба трябва за да се изградят едни тежки мускули... Е, сигурно знаеш!
Галка, давай пък смяна на схемата да му се невиди! Прави си някоя земна гимнастичка в къщи - 10 минутки на ден са си напълно достатъчни за подобряване на нещата! То ако сме редовни с нея - ехей!
Каги, стискай зъби, ще свалиш плюса. Както и Анеди ти е казала - може пък да е някоя циклична причина!
Гала222 , и двете с теб сме за тигани, да знаеш! При теб поне е задържане!
И да стигна до абсолютната отличничка в момента - Деси_87!   bouquet Адмирации, момиче! Все така - напред! Чудесни резултати, прекрасни постижения!
И провокирана от поста на Тери( ще мине и този тежък период, сладурче!), да се впусна още малко в писане...
По-рано се канех да спомена за “зимните” витамини, понеже четох пак за тях наскоро в материала по-долу и най-вече, защото точно сега имаме вопиюща нужда от тях. Ако не взимаме синтетични, “живи”, натурални под формана на таблетки, обезателно трябва в ПЗ-дните да включим към протеините и зеленчуците, които са най-богати на тези витамини. Извадка от статията:
"Най-важните за имунната система
На първо място е витамин С, достойно следван от бетакаротина (почти витамин А) и витамин Е. Това био-трио работи дружно като "бодигард" на имунната система - неутрализира вредните за клетките свободни радикали и поддържа бдителността на естествените защитни сили на тялото.
Абсолютен водач в топлистата на зимните зеленчуци са броколите. Само в една порция от 200 г броколи се съдържат 114 мл витамин С - двойно повече, отколкото в един портокал или лимон.
Други важни доставчици на зимни витамини са морковите, копърът и червената ряпа. Но преди всичко - къдравото зеле, карфиолът и брюкселското зеле." - http://www.edna.bg/zdravoslovno/hrani/koi-sa-vazhnite-zimni-vitamini-4309631
И още една подобна статия в добавка към горната - за китайското зеле: "Във всеки 100 г китайско зеле се съдържат 37 мг витамин С, 265 мг витамин А (200 пъти повече от обикновеното кръгло зеле!), 140 мг калций, 50 мг фосфор, а също и не малко желязо, магнезий, калий и витамин В." - http://www.edna.bg/zdravoslovno/hrani/hrupkavo-polezno-vkusno-ki … jsko-zele-4629641  
А от тук пък можем да извадим само режимните храни - http://www.edna.bg/zdravoslovno/dieti/da-otslabnem-i-podsilim-imuniteta-4627542

Аз днес по-добре да не се бях качвала на кантара, защото ми беше пределно ясно какво ще видя... след снощния банкет! Не стига, че като се прибрах от работа си изядох пилешката мръвка с млечно-горчичев сос, ами и там до мнооого късно консумирах салата, пилешка пържола, 3 малки води, но барабар с тях и малко луканка и парченце кашкавал ...Та след като си легнах към 1.30 и станах в 6.30 – кантара скочи с +1 кг от вчера. То и доста танци и хора имаше на партито, но ...почна се! Знам си аз, че все така става по това време на годината! А предстоят още 2 банкета, 1 РД, Коледа и Нова Година! Ще се стягам, ама ... ще има и поражения! Днес – на мляко, трици, яйца и пиле, обилно поляти с мноого вода и чай. Пия си и джинджифиловия чай. Ей, много лют пък той, бе! Нещо съм прекалила с количеството джинджър в него!
Хайде, извинете, че пак се разпрострях така!

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 11:49 от ArhMih

# 74
  • Лутаща се
Kagi, да не си в ПМС? Или задържаш вода...Нещо солено да си яла? Да не те притеснява този плюс, в следващите дни може да има голям минус. Тук отслабването е скокообразно. Тренираш ли много? Може да си превърнала мазнините в мусули и на това да се дължи. Ако искаш сподели менюто си тук...
Извинявай, че се намесвам и спамя.
Такова нещо като превръщане на мазнините в мускули няма. Няма как мастните клетки да се преобразуват в мускулни влакна.
Т.н. стягане се дължи на това, че мазнините се "стопяват" и под тях се "вижда" или "очертава" мускула. Ако се тренира то този мускул е по-видим, но все пак трябва да се освободят мастните депа, за да се случи това.
Т. е. мускул си има всеки, както и мастни клетки. Но ако тези мастни клетки са увеличени и препълнени е логично да не е видим. После като се отслабне цялостната гледка вече изглежда по различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт