Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 024
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Виждам – разразили са се отново страсти!
Мастерче, помня те, естествено и аз!!! Ти си един прекрасен пример за успешно режимстване и задържане на постигнатото! Как да не те запомни човек!!! Перфектни резултати! Браво, момиче!   bouquet Взимам си от твоите гушки и давам от моите! Hug
Бабс5 не, че не смеем да се обадим за казуса – майка-дъщеря, ами чак сега влизам аз например... Права си да се дразниш! Но жената иска съвет. Ако не е запозната, нека да започне с нещо!
utro77, не подлагайте дъщеря си на този режим или поне не на първа и втора фаза! Съгласна съм с Анеди - може – трета олекотена, която е за бременни мами! Аз бих препоръчала да не се вкарва в режима, а да ограничи тестените и сладки неща, газирани напитки, натурални сокчета, пържени храни, салами и всякакви там – нетрайни колбаси! Да включи спорт – някакъв комплекс от гимнастически упражнения или пък просто ежедневни разходки с умерено до бързо темпо. Съответно наблягане на чисти храни – протеинови – пиле, риба, дробчета, сърца, млечни – сирене, мляко, яйца, много зеленчуци и плодове – т.е. – разнообразни. И основно – много вода ~ 2 л дневно! Закуската нека да е мляко с овесени трици или с мюсли (http://www.edna.bg/za-roditeli/syveti/kak-da-dostaviame-poveche- … to-dete-4630521); може сандвич от пълнозърнест хляб с краве масло и сирене или с шунка (пилешко или пуешко филе; кашкавал, конфитюр, мед), айрян или чай, мляко (с нес или без)... Да си приготвя и такъв сандвич за голямото междучасие или да си носи плод (ябълка, банан, мандарини). В никакъв случай да не гладува!!! Един обяд след училище – супичка и второ..., задължително следобедна закуска с плод и една ранна вечеря, както и Маги е посъветвала (към 18-19 ч.)– отново с някакви протеини и салата. Може и една малка късна закуска с чаша кисело мляко или пък плод. Такъв хранителен режим трябва Вие да й го подсигурите като майка. А ако детето свикне от сега с този правилен начин на хранене, в който нищо да не липсва и от трите групи хранителни вещества – протеини, въглехидрати и мазнини, както и витамини и минерали – ще бъде щастливо и здраво цял живот! В никакъв случай да не изключва мазнините от храната (най-добре салати със зехтин – студено пресован) – те са толкова важни за този подрастващ организъм сега – за половата система, хормонален баланс, дори витаминен – вит. А (бета-каротин), Д,Е, К, F са мастноразтворими! - http://www.bb-team.org/articles/928_kakvo-znaem-za-mastnoraztvorimite-vitamini  И още нещо - http://www.edna.bg/zdravoslovno/syveti/tajnata-na-zdraveto-e-v-r … o-hranene-4627997

Гала222, ужас – и ти като мен...сега ще си посипваме главата с пепел! Ще трябва да си преразгледаме целите – ако искаме наистина да махнем излишните кила – да сме стиктни, иначе – голямо влачене и мъка, че и опасност от сериозни последици за организма. Аз бих предложила една схемичка за резултати в този вариант, защото не искат да се запаметят таблички:

I; II фаза  Схема - 5П/5ПЗ; сега – 2П/5ПЗ; Височина - 163 см
01.05.2013 - 88,0 кг;  Гърди–117 см; Талия-97 см; Ханш-117 см; Бедро–69 см; Коляно-45 см, Ръка–33 см
31.12.2013 - 81,0 кг; Гърди–107 см; Талия-88 см; Ханш-107 см; Бедро–64 см; Коляно-42 см, Ръка–30 см
31.01.2014 - .......кг; Гърди– ..... см; Талия-... см; Ханш-..... см; Бедро– ... см; Коляно- .. см, Ръка–.... см

...
(и така до 90/60/90) Laughing

На времето Анафейс и други момичета си поместваха най-стиктно и редовно резултатите в този вид. Ако искате да започнем така – нека да го направим. Ако имате други предложения – давайте! Ако някой не иска да си помества кг и други мерки, пък да си пише само резултата в минус кг и см; Може да се наслагва всеки месец резултата и да си се следим (сами себе си, а и един друг).
Маги, бъди сега желязна докрай!
Аз посвалих от вчерашния плюс, но от солените неща явно така ми се раздразни стомахчето, че не е истина! Днес си нося джинджифиловия чай (вътре набрулих още – 1 с.л.коприва, мурсалски чай, зелен насипен чай листа...) – стана нещо като лекарство, а не като чай, но си го пия преди хапване... Отивам на кафе, чао, банда! И умната! Обичам ви!

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 16:03 от ArhMih

# 181
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ви ден и от мен!

utro77 Този режим наистина е безумен за един подрастващ организъм!!! Аз лично смятам това, което е написала ArhMih за режим на тинейджър!!!

ArhMih четейки поста ти се замислих, че в последните месеци, т.е. цялата трета фаза и сега четвърта не съм си премерила нито веднъж мерките в сантиметри  Thinking пропуск. Само следя да не фръкнат килограмите нагоре. Ако се сетя утре ще споделя и аз   Peace

bigbaba5 изпуснала съм петичката в никът ти! ЧЕСТИТО!   bouquet

# 182
Добър ден,сладурки!  Hug
Аз днес имах много голям проблем...сутринта станах с раздвоен поглед,виене на свят ужасяващо ниско кръвно и съм меко казано като парцал...изпих един доста солен айран и лъжица мед...по-добре съм,но мн се притеснявам от това...вероятно при мен спирането и на солта не е на добре и ще мисля варианти.
Включвам се в таблицата thumbsup
06.01.2014-65кг: Гърди: 90см; талия: 75; ханш: 99см; бедро:58см; ръка: 24см; коляно?: 35см
 като мисля последните две да не ги следа понеже всичко ми е на дупето на мен и по "краищата" не мърдам  Wink Между другото нямам кантар в квартирата в която живея,което за мен е добре...направо след седмица като се прибера в нас ще се претегля за резултати дано има минусчета Simple Smile
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!   bouquet

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 15:03 от MaggieIvanova

# 183
  • Плевен
Ох, Магииии, забравих, че ти няма какво да сваляш! За какво да бъдеш желязна - незнам!  Thinking Включи си сол в режима, че ще припаднеш някъде!:( Ще те изпратим и теб в режима за тинейджъри!!! Добре си се сетила да изпиеш соления айрян! Сладур, вземи си осмисли и ти нещата с това излишно напъване за по-ниски кг. Да не гладуваш, ей!?! Лимона можеш да си изстискваш и в-у мръвките сега!!!
Забравих да напиша и височина да си посочваме! То затова ни служат линийките и инфото в подписа ни - всеки да вижда от къде е тръгнал даден участник и докъде е стигнал. Но не всеки си е сложил такава линийка.
Нинче, вие най-успешните сте най-важни за нас! Слагай сега мерките и да сваляме шапките!
Абе друго е да си видим черно на бяло какво сме свършили (или не!) Цунки!

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 16:08 от ArhMih

# 184
  • Испания
Честит Рожден Ден, Бубче!

Честит Рожден Ден, Бабе5!

Много здраве, любов, късмет, щастие и пари, за да си купите всичко останало, от което имате нужда!  Hug Hug

# 185
Аууу мс мн за лимона  Hug Laughing Wink
Не гладувам...спрях мн изведнъж солта и се стресира нещо организма ми,а съм с ниско кръвно. Всичко е на ред продължаваме!!! Мисля да направя и утре и после по схемата 2 на 7,че да не е съвсем така постно. Не разбрах от къде се изчислява по Дюкан за килограмите...аз линийка след малко ще си сложа.Хайде сладки сънища на всички ви и само хубави неща  Peace

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 22:09 от MaggieIvanova

# 186
Аууу мс мн за лимона  Hug Laughing Wink
Не гладувам...спрях мн изведнъж солта и се стресира нещо организма ми,а съм с ниско кръвно. Всичко е на ред продължаваме!!! Мисля да направя и утре и после по схемата 2 на 7,че да не е съвсем така постно. Не разбрах от къде се изчислява по Дюкан за килограмите...аз линийка след малко ще си сложа. Хайде сладки сънища на всички ви и само хубави неща  Peace
на 1-ва страница има три калкулатора. Лесно е!

# 187
   Смайлс благодаря ти за милите пожелания!Благодаря и на прекрасните момичета,които срещнах в тази тема,и ме поздравиха за празника.За съжаление повечето от тях не пишат вече.
    Благодаря на Деси,Диди,Анчето,Мимс,Поликз и...разбира се на бигбаба 5/за сега/Момичета Hugнаправихте денят ми вълнуващ и усмихнат,въпреки тежкият период в който се намирам.

Благодаря ви!Очаквайте завръщането ми във вашите редици в най-скоро време! newsm51

# 188
Благодаря ти , Зизу ,не бях обърнала внимание. ИИИ ето според човечеца трябва да съм 58 кг и имам нужда,така,чее съм си на мястото.   Animal Tropical Fish kyllmg Animal Cow

# 189
Благодаря Усмивчице за поздрава - навърших едни 58 години от които сега като се връщам назад помня само хубавите моменти newsm10
 MaggieIvanova, да питам аз - кой този "човечец"  newsm78

# 190
  • София
Здравейте момичета и Стойко  Hug Hug

Нямам време тия дни и сега успях да ви прочета,

Честит РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ РОЖДЕНИЧКИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!СЛЕДВАЙТЕ ЦЕЛИТЕ СИ В ЖИВОТА И БЪДЕТЕ СИЛНИ!

Аз утре правя 3 месеца и ще има едно мерене и теглене,дано има с какво да ви зарадвам и вас и себе си! Този месец май свалените кг ,ще са по-малко ...дори много малко и то без прегрешение,но се радвам че дори има - !Имах сериозен проблем с 00! То бяха мъки и рев цели 4 дни ,нещата бяха стигнали да се ходи дори до спешен кабинет... Пих лекарство и до 4 часа ,всичко си дойде на мястото... Дано няма повече такива моменти  Confused

ArhMih  браво миличкааа.... много се радвам на резултата ти и се надявам да си обнадеждена и да караш смело напред и нагоре! И аз както знаеш си меря всичко всеки месец...утре ще дам и аз доклад за предходният месец Simple Smile

bub.ka  Hug Hug
TheNMaster как да не те помним момичее  Hug

Относно режима за 14 годишно дете.... та той организма още не е оформен както трябва,не е стигнал пика на зрялост,не е доразвит както е редно.... нека ограничи хляб,сладко,газирано ,тестено...ама чисти протеини и Дюкан за момиче в пуберитета... Не ме съдете но за мен това си е чисто наказание към момичето и някак си дори не е редно....  Naughtyа й не вярвам Дюкан да има позитивно и положително мнение за 14 годишната ви дъщеря и режимът! Много е важно да се чете книгата,не да се прави каквото ни дойде на ума и после Дюкан да ни е виновен за неграмотността и безхаберието към режима!Много моля четете книгатааааааа ....чететееееееее .... Въпроси винаги ще има,тук никой не е останал без отговор!

Хубав ден ви пожелавам и се надявам, да имам повече време за писане ! Липсвате ми много всички... много минуси момичета и бъдете силни!Моите комплименти валят... както не съм се виждала с много приятели и познати през тези 3 месеца (зимен период) сегааа като ме видят и се започва едно ...това ти ли сиии,много си свалилааа ...а на мен едно хууубаво ми става на душичкатаа....ама и като се замисля ,че до лятото има 6 месеца -това е голяма надежда да изглеждам повече от добре за морето  Hug Hug

# 191
  • Плевен
Добро утро, дами и Стайко! Петък е! Очаквам включване от Стайко с някое протеинче - той се изпидепса и ни ги праща едни такиваааа, готини...
На патеричка поздравявам рожденичките - Бубче и Бабче и им желая здраве, много щастие и любов, с лекота да постигат всичко, което желаят, много много усмивки и да натрупат още хубави моменти в своя живот!
Бубче, дано всички неприятности останат в миналото! Връщай се бързо, ще те чакаме!
Териии, къде си? Как си? Пиши, когато имаш време. Много хубав пост с инфо беше поместила онзи ден - за засищащите продукти!
Деси_87, мерси и дано да вървя наистина, както трябва - пък било и бавничко... Еее, обирай адмирациите - заслужила си си ги! Така е - до лятото ще си едно бижу!   bouquet 
Днес ми е щастлив ден! Даа - естествено, че кантарчето допринася много за това щастие. Щом има минусче - всичко е наред! А и стомахчето ми се оправи. Оф, от 2 часа се каня да публикувам и не мога от работа... По-нататък може пак да се включа. Ще поглеждам за някой протеин, ама подозирам, че Галка-портокалка пак ги е впрегнала в домакинска работа!!! (къде сии!?!) Току що си хапнах триците в киселото мляко и продължавам от време на време да си пийвам онзи мой джинджифилово-копривно-зелен мурсалски чай! Laughing. Обичам ви!
Успешен и режимен ден, сладури!  

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 10:50 от ArhMih

# 192
     Здравейте Дами,
Тук съм и ей сега ще се погрижа за протеинчетата. ArhMih какво означава ''изпедепса'' - нещо хубаво ли е или...???
Ето малко протеинчета!
Лек ден и приятен уикенд на всички!

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 12:42 от staiko1

# 193
Добър ден!  : Heart Eyes
Bigbaba шегувам се просто...според калкулатора имам да свалям...това исках да кажа Wink
Хубав ден ви пожелавам! Kissing Heart

# 194
  • Плевен
Стайко, друже, много благодаря за п...ротеинчетата!!!   bouquet Изпидепсал - значи, че издокарваш нещата много добре, усъвършенствал си се, изпипваш ги работите, правиш го отлично... И на теб приятен уикенд! Преминаха ли бурите и дъждовете там?
Алекс, Краси, момичета, моля ви се, давайте протеинките за Стайко, че аз не мога...
Видяхте ли снощи снимки на замръзналия Ниагарски водопад? Почти като във филма "Точка на замръзване" ли беше...?!? Невероятно! Извинявам се за спама, ама нали в петък може да се отклоняваме ...
Приятни събота и неделя! Бъдете режимни!

Общи условия

Активация на акаунт