Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 644
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
ArhMih , ако искаш да гледаш Ниагарския водопад в реално време от  Web камера , цъкни тук.
Само че, днес е много мъгливо там. Можеш да ползваш бутоните +/- в долния ляв ъгъл за да приближиш обекта и стрелки за да насочиш вниманието си на определен участък.
А наводненията са извън Лондон. Тук доста поваля, но няма наводнения. Днес времето е хубаво - слънце с малко облачета Simple Smile

# 196
Здравейте прекрасни! И за много години!
Армих , Мамамия, Смайли , Бабче , Деси ....   Hug  bouquet ( извинявам се ако съм изпуснала някои )
Стайко
Аз да се оплача от себе си от 10 дни карам ПЗ Sad и хич не смея да се кача на кантара.. ама след 2 дни заминавам на очни и ако изобщо остане време за ядене , ще ги карам Протеинови
Хубав уийкенд на всички ииии щях да забравя - Добре дошли на новите  Peace

# 197
аз така ни в клин, ни в ръкав искам да си заплюя "шоколадовия протеин", мммм

# 198
Благодаря за протеинките, Alexsaandraa!

# 199
  • София
Здравейте милички...

Дойде време и за моята трета месечинка и за отчет в сантиметри и килограми.... Както и мислих този месец имам много малко - в килограмите и в сантиметрите!Надявам се за напред започнат отново по-стабилно надолу....

11.10.2013(начало) - надгръдна -105см ;гръдна -120 см ;подгръдна -102см ; талия -125 см ;ханш (14 см под талия) - 139 см ; ханш ( 24 см под талия) -137см ;бедро (20 см над коляното) -80 см; прасец (10 см под коляното) -50 см ; ръка (10 см над лакътя) -32 см ;
11.11.2013(1 месец) - надгръдна -102 см гръдна -115 см ;подгръдна - 96 см ;талия -112 см; ханш (14 см под талия)  - 137 см; ханш ( 24 см под талия) - 133 см; бедро (20 см над коляното) - 78 см ; прасец (10 см под коляното) -49 см ;ръка (10 см над лакътя) - 32 см ;
11.12.2013 (2 месец) -надгръдна - 100 см гръдна -107 см ; подгръдна - 91 см ;талия -91 см ;ханш (14 см под талия) - 122 см ; ханш ( 24 см под талия) - 129 см ;бедро (20 см над коляното) - 75 см ; прасец (10 см под коляното) - 46 см ; ръка (10 см над лакътя) - 31 см ;
11.01.2014 (3 месец) - надгръдна - 97 см гръдна -106 см ; подгръдна - 90 см ;талия- 89 см ;ханш (14 см под талия) - 116 см ;ханш ( 24 см под талия) - 126 см ;бедро (20 см над коляното) - 72 см ;прасец (10 см под коляното) - 43 см ; ръка(10 см над лакътя) - 31 см ;

11.10 (начало) 117кг ; 11.11 (1 месец) 106,900кг ; 11.12 (2 месец) 102,400 кг; 11.01 (3 месец) 99,100 кг

и накрая общата разликааа :
надгръдна  общо   -8 см
гръдна общо -14см
подгръдна общо -12 см
талия общо -36 см
ханш (14 см под талия)  общо -23 см
ханш (24 см под талия) общо -11 см
бедро (20 см над коляното) общо -8 см
прасец (10 см под коляното)  общо -7 см
ръка (10 см над лакътя ) общо - 1 см
кг общо - 17,900 кг

Това е от мен,извинете ме за дългият пост,изпотих се докато напиша всичко  Joy Joy Не е зле ,но този последният месец много зле!  Crossing Arms но да се надяваме ,че този месец ще мога да тръгна смело надолу! Радвам се, че ви има момичета,сега като пиша тези минуси и тези свалени килограми съм много доволна от себе си и неусетно как минаха 3 месеца с вас! Хубав ден ви желая и много стимул и силна воля!

# 200
нали здравословно са 4 кг на месец? Ти имаш -3.300 кг, добре е - направо страхотни резултати.Успехи и занапред!!!

# 201
Браво Десислава- 87 , Браво !!!!!
Резултатите са ти страхотни...аз съм два месеца на режима и с моята слаба воля съм върнала първоначалното тегло....
Мисля че само постове като твоя , могат да ни мотивират .
В мерки нещата са ти страхотни, не съм вярвала че 3 кг са толкова много в см  Simple Smile
Искренно ти пожелавам успех и се възхищавам на твоята ВОЛЯ ! Hug

# 202
Здравейте! Desislava страхотни резултати! Поздравления и адмирации! Heart Eyes
Аз днес метнах тревата и съм на салатка с риба тон и на обяд и сега и се разтапям от кеееф!
Мисля да права 5ПЗ на 2П (като за страдащи от лоша кожа...,нали така се препоръчва).  Thinking
Хубава и усмихната вечер!!! Hug Hug Hug

# 203
Здравейте, искам да попитам какъв хляб си правите? Да се оформят филийки за мазане...
Смайлс,правих мъфини кокосови, надигат се доста и после спатъхват, така ли трябва да е? 

# 204
  • Испания
Здравейте, искам да попитам какъв хляб си правите? Да се оформят филийки за мазане...
Смайлс,правих мъфини кокосови, надигат се доста и после спатъхват, така ли трябва да е?  

Аз си правя този /и в момента се пече във фурната/: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19093177#msg19093177 Само първия път сложих разни сухи подправки. Сега го правя без сол и подправки. Става много вкусен. В зависимост от количеството трици, го деля на части. В момента пека в тавата на фурната, върху хартия за печене, двойна доза /за 8 дни/. Обикновено правя в правоъгълна тавичка за 6 дни. Бухва хубаво, не спада. Режа на парчета за съответния брой дни /след като изстине напълно/, после на половина по дължината. Мажа и слагам каквото ми се яде този ден.

Предполагам, че имаш предвид тези мъфини: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20935777#msg20935777 Не, не спадат. Личи и на снимките ми в края на рецептата. Снимала съм ги обърнати наобратно, заради слънчогледа и розата на силиконовите форми.  Wink В рецептата съм писала, но пак да пиша: кокосовите стърготини не са разрешени за първа и втора фаза.

# 205
Хопа-тропа, кой пак е тук  Popcorn
Изчетох тази темичка, няма да се връщам назад, хубаво ми стана, че има познати физиономийки, пък и по празниците са се разписали някои други стари Дюканки.

Та аз съм отново в редиците от 9ти януари. Този път нямам толкова за сваляне, калкулатора обаче този път хич не ме кефи, все едни високи цифри ми дава, моята цел е друга.

Накратко - аз съм стара, и смея да твърдя (не че се бия в гърдите, ама щом ми се споменава името назад в страничките, явно ярък пример съм оставила тук) доста Успешна дюканка съм   Sunglasses че и скромна понякога.
И НЕ - не съм изтървала прасето почти 3 години, просто забременях. Та беба вече, е на 5м, не ми се чякя хич до 6тия и се втурнах смело в режима. Пробвах олекотената, тъй като кърмих, но определено това не е моя режим, и не ми полвия изобщо. После пробвах 3-, после 2+, но или хормоните ми още не са на ред, или сама си се навивам че не са за мен тези схеми.
Аз съм си по лишенията и крайностите, без толерирани, иначе ефект няма за мен.
Та стартирах на 9ти, четвъртък, до другия четвъртък П, след което си подкарвам старата позната и лесна за броене схема 4П/3ПЗ. Взела съм си мерките, снимки не съм направила, че не съм за снимане. Имам да преборя 13кг по калкулатор (64), но моята цел 57, но и на 59 ще кандисам, важното е да си нося старите дрехи и да се чувствам в кожата си. Стартови килца 77,2, този път с 10 по малко от преди. Надявам се, въпреки хормоните така лесно и успешно да ми протечат следващите 5-6 месеца в първа и втора, а оттам насетне за мен е най-лесното, за други най-трудното  Peace
desislava_87 табличката ти е чудесна, след около месец, ще ви покажа моя тертип  Peace И браво за резултатите  Peace
Зизу аз триците ги ям само така на хляб, ама от най-простите и вкусните.
5 яйца, 15с.л. трици (само овесени, никога не смесвам с пшенични!), половин кофичка кис- мляко с угасена в него 1ч.л. сода, шарена сол.  Отделям белтъците от жълтъците. Бъркам всичко със жълтъците, и го оставям за 5мин настарани да набъбднат леко триците, докато разбия белтъците на сняг с щипка сол. Прибавям с бъркане на лъжица (не с миксера) белтъците към готовата смес и пека в продълговата форма за кекс. От това ми излизат 15мин пухкав пандишпанов хляб - по 3 на ден си мажа за закуска. Важното е само белтъците да са на сняг, и след изваждане от фурната да го разрежеш на филийки веднага и да ги отделиш една от друга, за да не станат клисави, например в/кухн. хартия. Послеси гио държа  хладилника  Peace

Видях и бубка на балконЯ, четох и че ще се завръща. Хайде заедно и дружно  Peace
Успех на всички останали - не изброявам умишлено, че още не съм ви запомнила  Peace
Ще ви наглеждам какви ги вършите и ще се включвам когато мога, че с бебе в ръцете е малко трудно  Peace
Отивам да си правя нова линийка  Laughing Laughing

# 206
Ето ги мъфинчетата
Скрит текст:

Благодаря за идеите за хлебчетата,задължително ще пробвам.
Здравей,ANNAFACE. Ще се радвам да се разписваш, след като си опитна дюканка. и успех.

# 207
  • Плевен
Привет, сладурии!
УАУ!!! Анафейс е тук!!!   bouquet
Браво, мамче3! Примерът ти е наистина изключително ярък! Затова и ползвам твоята табличка! А нещо, което не мога да забравя е твоята визия на онази сватба, дето си шаферка (с лилавата рокличка...!копнала съм си ги и от време на време си гледам аз тези прeлести за мотивация!) Ей сега ще видим всички какво е примерна дюкеса и колко бързо ще срази излишните килца! Супеер! Много се радвам, че ще подсилиш темичката с твоето участие! Как са каките?
Стайко, мерси за линка за Ниагара! Хайде и ти подновявай вече режима, че ей сега ще се изпролети и ще лъсне голата истина!
Десии_87, браво за постиженията, мила! Карай все така упорито! Ще станат нещата!
Алекс, иии много готини протеинки си избрала за Стайко! Качвай се на кантара, качвай се! Ако са без прегрешения и ПЗ-дните ще ти се отразят отслабващо. Но все пак трябва да има и чисти протеинови. И да не караш сега пък целите очни само на протеини. Важното е да не гладуваш. Компромисен вариант е поне сутрин да си взимаш по някой сандвич с пълнозърнест хляб и режимно филе!
Маги, незнам дали се препоръчва тази схема точно за това, но поне се съвместява с дните в седмицата. Иначе режимът си е чудесен за изчистване и стягане на кожата навсякъде!
Зизу, ти влизаш ли в нашия режим или само искаш да ни "гепиш" протеинчетата в петък?!?  Laughing и да взаимстваш някоя и друга рецептичка, а? Аз си правя едни мъфинчета, които изобщо не спихват, но са с 12 с.л.овесени трици, 3 цели яйца (разбити с миксера), чаша кисело мляко, половин бакпулвер д-р Йоткер, 2 с.л. трици, 1 - какао, 1 ампула ванилия и настъргани лимонови и портокалови корички - разпределям в 12 силиконови форми и пека ~20 минути - великолепни са! Имам и снимка, но нещо не мога да овладея качването..., а и е в телефона ми...ще прехвърлям скоро в компа и ще се пробвам с това намаляване и качване на снимки!
Днес имам плюс 500 грама след вчерашно ПЗ ... с доста салата и доста печена тиква, 1 чаша прясно мляко в повече, по-малко вода от необходимото... лежане по диваните! Отдадох се на полагаем и здравословен мързел! Днес ще се поправям! Започват ми П-дните, които ще се опитам от 2 да направя 3, нооо това не мога да си обещая. Само добро пожелание е!
Ами, момичета и Стайко - успешна и режимна седмица желая! Сговорна дружина - планина повдига! Обичам ви!

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 09:30 от ArhMih

# 208
хихи, хвана ме ArhMih, искам да се редя и аз за петъчни протеинчета. Crazy
Иначе си ви наглеждам от почти година,ама не пиша много...Веднъж ползвах режима за 50 дни свалих 11 кг.,после продължих на безвъглехидратна,после на вм-нвх.Запазих си кг, и сега сме с начало с май френд. Той ще сваля много,ако сме сериозни(защото разчита изцяло на мен), а аз нямам много за сваляне, но не признавам друга ефективна диета...
Вече мога да споделя моите резултати за 1 седмица на режима
кг   -  63.5 / 61.4 / -2.10
талия   -   81 / 77 / -4
ханш   - 97 / 95 / -2
бюст   - 95 / 94 / -1
коляно   - 36.5 / същото
бедра   - 52.5 / 51 / -1.5
Ами това е от мен, предполагам,че до месец ще се вталя и ще заприличам на "манекенка", но и на мен не ми се вярва.Още мисълта не ми го проумява,че аз няма да си имам коремче... Laughing
П.П. Скоро мога да пробвам и твоята рецепта ArhMih,  Hug

# 209
Наминавам да пожелая хубава седмица!  wavey
Добре дошли на всички нови и новозавърнали се и на Анафейс,(на която се възхищавам и аз)! Heart Eyes
В книгата прочетох,че за страдащи от целулит...е най-подходящо редуването 5/2 или 7/3 нещо такова беше,не мога да погледна сега,но да Армих ,наистина тя диетата си чисти стабилно и без допълнителни схеми Rolling Eyes . Аз съм си стабилна,малко на хапчета,но да се надяваме да нямат много въглехидрати  Joy След седмица ще пътувам до кантара(home sweet home...) та дано ме зарадва Simple Smile.
Само красиви неща ви желая и много усмивки Two Hearts

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 01:00 от MaggieIvanova

Общи условия

Активация на акаунт