Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 937
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте момичета....
аз съм П дни и въпреки всичко ,се започна пак тази откачена хамалогия +1 /-2
и всякакви такива производни.... как може за един ден да съм +2 кила после -2 кила.... Тотално объркана съм...ама карам си режимна и каквото стане!
Надявам се да влезна в релси отново...  Tired Tired

# 211
Добрю Ютру!
Нещо много са оредяли редиците, пък и не се разписват ежедневни отчети. Темичката все назад стои - лошо, но непоправимо. Или хората вече нямат нужда от отслабване и всички са с перфектни мерки, или режима не е толкова популярен, колкото беше навремето  newsm78 newsm78

На мен ми останаха още 3 дни от ударната. Леко минават, плавно се смъкват килцата. Доволна съм за сега. Линийката ще я местя в петък сутрин като започна ПЗ. Не ми тежат П дните изобщо, и бавно и славно си възвръщам навика да си слугувам само за менв  кухнята. Добре, че имам време за това, иначе ако бях работна щеше да бъде по-сложно.

Илианка мерси за посрещането  Peace Каките са мнооого добре ,растат (но не стаеят  Laughing Laughing), почват да сттават вече едни малки дами, та се виждам от време на време в чудо. И този юни ще сме отново в Плевен, както всяка година  Flutter Flutter

desislava_87 доста си смъкнала вече и е нормално да има дни в месеца (особено около ОВУ или МЦ), в които да има такива колебания в кантара. Но споко, имаш още мегдан за сваляне така, че нещата ще се върнат по старому. Пък и сега сигурно прибираш на мерки. За тюхкане си е като останат 5 кила накрая и кантара почти не помръдва. Бъде си режимна и скоро кантара ще тръгне пак с бясна скорост надолу  Peace

MaggieIvanova за схемите съвет не мога са ти дам, тъй като аз си редувам само една, но виж за целулита - повечко течности (вода, чай, айрян, и всякакви происводни) както и да наблегнеш на супичките повечко отколкото на скара, на пара или друго готвено  Peace

Зизу ти си почнала почти с мен, с тази разлика, че нямаш много за сваляне. Пък ТФ ще се умопомрачи още на първия месец с резултати, в това число мъжете са облагодетелствани  Peace Ти само му готви режимно, за да не залита (тук пример от бабчето може да вземеш  Peace)

# 212
  • София

desislava_87 доста си смъкнала вече и е нормално да има дни в месеца (особено около ОВУ или МЦ), в които да има такива колебания в кантара. Но споко, имаш още мегдан за сваляне така, че нещата ще се върнат по старому. Пък и сега сигурно прибираш на мерки. За тюхкане си е като останат 5 кила накрая и кантара почти не помръдва. Бъде си режимна и скоро кантара ще тръгне пак с бясна скорост надолу  Peace

Аз имам още доста да свалям... ако съм свалила 20 то още толкова ме чакат! Но да, ясно ми е че ще е така за жалост....
Аз теб си те помня и от преди Simple Smile доста често съм гледала снимките на Дюканките със сериозни резултати,радвам се да те видя отново...
Първият път по здравословни причини ,а й слаба воля се отказах ...Да, свалих доста но не изкарах нещата до край! Сега имам още по голям успех ,но си карам докато видя това,което ми се иска да видя на кантара.... Успех и на теб мила и благодаря

# 213
ANNAFACE, доста време си ги задържала. Браво! Аз сега влизам в четвърта и ме е страх да не започна да връщам. Някакви съвети от опитна дюканка за четвърта фаза. Засега не съм си променила много начина на хранене.

# 214
  • Плевен
Привет, сладури!
Ами оредяха редиците ни, какво да се прави! Вярно - може и да е загубил първенството този режим за сваляне на наднормено тегло... То колко помия се изля по него, че бил вреден и т.н. Но ние знаем за какво става дума. Отслабвало се здравословно с пиле, риба и зелнчуци, но ... с Дюкан - не е здравословно... Ще се съглася със Зизу , че няма по-ефикасен режим за тази цел и ако го превърнем в начин на живот си е най-добре! Даа, ще видиш колко бързо действа на мъжете режима! Макар й "зад кадър" - той е един щастливец, щом ти ще се грижиш за храната... Ех, защо няма и на мен някой да ми приготвя, да слага, да вдига... Приятелчето ти не е като Вуте -
Скрит текст:
Нане поздравил една сутрин Вуте с Добро утро, а той му отвърнал - Ти си "Добрютро", аз откога съм станал, сготвил, изпрал, прострял, че и изпратил децата на училище! - а Нане го попитал: "Ами га спа?" - а Вуте отвърнал: "Га се жених, тогаз спах!"
Зизу, и много добри резултати имаш - предвид малкото ти тегло за сваляне!
Ани, тогава ще се видим пак тук! Вече ще сте петима, ако вземете и малкото сладурче!
Десиии, не се тревожи, бавно, но славно - ще станат нещата, ти само гледай да си в релси!
Маги, да така е - доктора препоръчва схема 2П/7 - когато има за сваляне само в долната част на тялото (да не изцедиш горната) и целулит:
 • Вариант на 2/7 е 2/0, тоест два дни чисти протеини седмично и пет дни нормално хранене, но без прекаляване. Този режим и този ритъм подхождат най-добре на жени с целулит, които често са слаби в горната част на тялото - бюст, лице, и са много закръглени в ханша и бедрата. Ритъмът 2/0 позволява, особено ако се съчетае с локални манипулации (мезотерапия), да се получат най-добри локални резултати, като се щади горната част на тялото.
Но, както и Аннафейс ти е казала - вода, вода и пак вода му е майката, а спорта - бащата на борбата с целулита бих добавила аз!
Анеди, не бой се от четвърта - щом досега си проявила воля и в четвърта ще имаш контрол над себе си!  Hug
Момичета, снощи напазарувах храна за 5 дни и половината сготвих, а другата половина чака маринована... В Кауфланд сега са намалени пилешките охладени гърди...то пък едно намаление....7,99 са сега! Мариновах ги с лимонов сок, подправки, малко горчица, бяло вино и сол...Ще си избирам рецептички за тях довечера. Но една част ще са на супичка. Трябва си топла течна храна! Купих и едно филе от сьомга, само защото ми се видя евтино - 26 лв/кг. Но го оставих във фризера. На картинката е много добро, но като го извадих от кутията - едно сплескано такова...ако и на вкус после е същото - ще е голяма минавка! Тук съм си взела да изям една скумрия на скара, но още й се мръщя нещо. Загубила съм апетит. То така става с протеиновите дни. Но все пак - колкото повече ранЪ, толкова повече минуси!
Хайде, успешен завършек на деня и минусoви показания утре!  Hug

Хей, и не се притеснявайте да пишете! Даже и да няма с какво да се похвалите откъм минуси, здравословно е да сте в темата! Така се сваля повече! Две напред, едно назад - няма значение, важен е крайният резултат! Както и това, че се борим срущу проблема с излишното тегло! Човек не е от желязо, има и мигове на слабост, но се преодоляват и пристъпите за прегрешения! Само не се отказвайте от борбата!

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 15:54 от ArhMih

# 215
  • София
Здравейте, момичета и за много години!
Благодаря на всички, които са се сетили за мен, добре дошли на новите и старите лица! Успех ви желая с режима!
За съжаление на мен ми се наложи да спра да го спазвам, поради здравословни проблеми.  Sad Няма да навлизам в подробности, надявам се някой ден отново да мога да се завърна сред вас.

Ще ви наглеждам и ще се радвам на вашите успехи!   bouquet

# 216
Привет от студения Ямбол  Peace
Аз не съм си донесла кантара , а и преди да замина доста време не се бях качвала. Днес ми е втори П, ама много малко храна - вчера си изядох триците и малко телешки салам , днес пак съм на същото меню ама поне ще имам още едно хранене.. за жалост тук нямам условия да си готвя Sad  а не искам готова храна- знаете как се готви Simple Smile
Галка , много жалко - и аз миналия път така трябваше да прекъсна... хапвай си триците и не се отпускай , така поне ще си задържиш постигнатото Simple Smile

# 217
      Добро утро момичета ! Аз не съм се отказала, но трудно влязох в режима, след новогодишните прегрешения.  Нямам шивашки метър да се измеря и да си запиша мерките, но тези дни ще потърся по пазара . Свърши  МЦ и намаля вълчия ми глад за сладко . Установих че колкото повече степчета слагам в киселото мляко или подсладител, толкова повече ми се яде сладко. Три дни изкарах без тях и гладът за захар намаля  Wink.
    Тази сутрин се премерих и съм 67,5 кг, като си гледах резултатите назад преди месец съм била пак толкова  #Cussing out  Но кой да обвиявам освен себе си...загубих един месец заради прегрешенията си.
    Чета ви всеки ден, пишете и свойте резултати поне на седмица , за да се види, че и при вас е около 1 1,5 к свалянето....иначе се отчайвам от себе си .
Опитах се да си кача линийката, попълвах, попълвах и накрая нищо  Thinking Не се справям добре с този сайт  newsm78
    Хубав и успешен ден, дерзайте  Grinning Скоро ще дойде пролетта и всички ще сме едни хубави, отслабнали и доволни  Peace

# 218
Здравейте! Спазвах този режим преди 6г и отслабнах 19кг/ след първото си раждане/. Сега, след второто раждане имам повече за сваляне и започнах от вчера. Много се изговори за този режим, включително и това, че е вреден, но аз видях че при мен действа. Гладах си календарче от времето, когато го спазвах и съм сваляла по 1кг на седмица. Освен това много обичам месо. Само дето не може да се хапват плодове, нооооооооо пълно щастие няма. От вчера съм във вашите редици. Реших обаче да не купувам обезмаслени млека /кисело и прясно/, те са пълни с нишесте. Купувам за малкия домашно мляко и си квася, мисля да ям от него. Ще махам каймака доколкото може.
Успех на всички!

# 219
Здравейте и честита нова година и от мен ! Не съм писала отдавна, но чета всеки ден Simple Smile общо от началото на режима съм -3 кг, който свалих много чевръсто,после се почна едно +1-1 и така вече втора седмица,мина МЦ, а аз още се лутам между 63.5 и 62.5 ... Знам, че е трудно, но за това съм при вас, за да ви чета и намирам подкрепа... Всъщност целта е 60 кг, толкова бях през септември и по принцин последните 3-4 години.  Успех !

# 220
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добютро!
Най-накрая стигнах да опиша и моите размери с Дюкан!

Първо спазване – след първа бременност/с първият ден започнах 2седмично – аеробика:
Старт: 01.05.2006г. тегло 66кг., гръдна обиколка 108см., талия/през пъпа/ - 99см., талия/най-изпъкналата част/ - 114см., ханш – 105см., бедро 61см., над коляното – 44см., бицепс – 33см.
2фаза: 06.05.2006г.тегло 62,700кг., гръдна обиколка 105см., талия/през пъпа/ - 96см., талия/най-изпъкналата част/ - 116см., ханш – 103см., бедро 60см., над коляното – 43см., бицепс – 32см.
3фаза: 18.06.2006г.тегло 52,500кг., гръдна обиколка 90см., талия/през пъпа/ - 77см., талия/най-изпъкналата част/ - 82см., ханш – 88см., бедро 51см., над коляното – 38см., бицепс – 25см.
4фаза: 03.11.2006г. тегло 52кг. гръдна обиколка 89см., талия/през пъпа/ - 75см., талия/най-изпъкналата част/ - 80см., ханш – 88см., бедро 50см., над коляното – 37см., бицепс – 26см.
РАВНОСМЕТКА:
тегло - 14кг.
гръдна обиколка -19см.,
 талия/през пъпа/ - 24см.,
талия/най-изпъкналата част/ - 34см.,
ханш – 17см.,
бедро  - 11см.,
над коляното –7см.,
бицепс – 7см

Второ спазване – след втора бременност/без спорт:
Старт: 27.04.2009г. – тегло 65кг., гръдна обиколка 102см., талия/през пъпа/ - 96см., талия/най-изпъкналата част/ - 106см., ханш – 104см., бедро 59см., над коляното – 43см., бицепс – 34см.
2фаза: 02.05.2009г.тегло 62,200кг., гръдна обиколка 100см., талия/през пъпа/ - 92см., талия/най-изпъкналата част/ - 101см., ханш – 102см., бедро 58см., над коляното – 43см., бицепс – 32см.
3фаза: 29.06.2009г.тегло 54,000кг., гръдна обиколка 91см., талия/през пъпа/ - 80см., талия/най-изпъкналата част/ - 83см., ханш – 91см., бедро 54см., над коляното – 40см., бицепс – 28см.
4фаза: 19.10.2009г. тегло 53кг.  гръдна обиколка 90см., талия/през пъпа/ - 78см., талия/най-изпъкналата част/ - 82см., ханш – 90см., бедро 52см., над коляното – 38см., бицепс – 28см.
РАВНОСМЕТКА:
тегло -12кг.
гръдна обиколка -12см.,
 талия/през пъпа/ - 18см.,
талия/най-изпъкналата част/ - 24см.,
ханш – 14см.,
бедро - 7см.,
над коляното –5см.,
бицепс – 6см

Трето спазване /тук ще поясня за всички новозапочващи, че не са съвсем миродавни резултатите, защото в периода от 16.07.2012г.до 02.01.2013г. имам 4лежанета в болница, като единият път с 10-тина дена на строга диета /без месо и млечни!!!/+кратка бременност. След голямо хормонално объркване товае, което съм сътворила:
Старт: 16.07.2012г. – тегло 62,200кг., гръдна обиколка 96см., талия/през пъпа/ - 84см., талия/най-изпъкналата част/ - 96см., ханш – 100см., бедро 58см., над коляното – 42см., бицепс – 32см.
2фаза: 21.07.2012г. – тегло 60,500кг., гръдна обиколка 92см., талия/през пъпа/ - 82см., талия/най-изпъкналата част/ - 93см., ханш – 98см., бедро 57,5см., над коляното – 42см., бицепс – 32см.
Излизане от болница със строга диета:
2фаза: 17.08.2012г. тегло 63,400кг., гръдна обиколка 93см., талия/през пъпа/ - 85см., талия/най-изпъкналата част/ - 94см., ханш – 101см., бедро 58см., над коляното – 42см., бицепс – 32см.
До януари съм гравитирала между 2 и 3фаза
2фаза:02.01.2013г.  – тегло 61,300кг., гръдна обиколка 94см., талия/през пъпа/ - 80см., талия/най-изпъкналата част/ - 97см., ханш – 99см., бедро 56см., над коляното – 42см., бицепс – 30см.
          01.02.2013г. . – тегло 57,500кг., гръдна обиколка 92см., талия/през пъпа/ - 75см., талия/най-изпъкналата част/ - 90см., ханш – 94см., бедро 54см., над коляното – 40см., бицепс – 28см.
          20.06.2013г. . – тегло 55,300кг., гръдна обиколка 90см., талия/през пъпа/ - 74см., талия/най-изпъкналата част/ - 86см., ханш – 92см., бедро 52см., над коляното – 39см.,  бицепс – 28см.
3фаза: 09.09.2013г.тегло 54,500кг., гръдна обиколка 89см., талия/през пъпа/ - 72см., талия/най-изпъкналата част/ - 83см., ханш – 91см., бедро 52см., над коляното – 39см., бицепс – 28см.
4фаза: 09.12.2013г.тегло 54,000кг. гръдна обиколка 88см., талия/през пъпа/ - 71см., талия/най-изпъкналата част/ - 82см., ханш – 90см.,  бедро 51см., над коляното – 39см., бицепс – 27см.
РАВНОСМЕТКА:/тук ми е трудно да определя от кога, но ще напиша от началото, нищо че имам леко покачване след това, то така или иначе изчезна за 1седмица/
тегло -8,2кг.
гръдна обиколка -8см.,
 талия/през пъпа/ - 13см.,
талия/най-изпъкналата част/ - 14см.,
ханш – 10см.,
бедро  - 7см.,
над коляното –3см.,
бицепс – 5см

Така написах доста дълъг пост. Може би сега ще разберете, защо не съм споделяла как се движат нещата при мен, защото този път имаше доста независещи ситуалии. Нарочно съм описала и другите два пъти как са били размерите при мен, за да не си мислят новичките, че е тооооолкова трудно. Просто трябва да се спазва режимат и ще бъдете възнаградени.

Хубав и отслабващ ден на всички!

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 12:05 от ninanb

# 221
  • Плевен
Добро утро, дами и Стайко!
Днес съм в един плюс от 500 грама! Пълен смут и ужас!  ooooh!Вчера не съм била извън режима, но ми беше малко яденето. Незнам защо не се чувствах гладна и не можах да се насиля да ям... а и водата - дали я достигнах до обичайните при мен 2 литра - незнам! Литър със сигурност съм изпила ... Както и да е! Днес продължавам на чисти протеини. Чая си го нося, но пък триците съм си свършила тук в службата и забравих да си взема... Еее! Сега ще си изям голото мляко в 10 часа, а преди това в 8.00 си хапнах яйцето. Вчерашната скумрия ще метна на обяд, а за следобед имам още едно яйце и извара.
Сори, Гала222 - кофти номер! И аз съм на същите показания от преди месец по същите причини. Мдаа - и сладкото си е една зависимост като всички други. Нищо, че е изкуствен подсладител - пак си действа така. При мен също - като понамаля употребата му и забелязвам, че по-малко ми се яде сладичко. Линийката може да ти се генерира след 24 часа... Хайде ще я видим дали ще се появи... Ето всички стъпки за създаване:
1)Влизате в http://www.mamaibebe.com/
2)Вляво под “Начало” – на шесто място са Линийки – кликвате и
3)Избирате – Линийка за отслабване
4)Попълвате данните
5)Натискате бутон ГЕНЕРИРАЙ ЛИНИЙКАТА
6)Запаметявате си линка към линийката и паролата, която сте въвели в линийката
7)Запаметявате Псевдо HTML кода – той е на първия от трите реда кодове
8.Влизате си в профила
9)Влизате в подменю Промени Профила
10)Отивате в поле Подпис – и копирате съдържанието на Псевдо HTML кода
11)Натискате бутона най-отдолу на страницата - Промени профила и готово!!!

Алекс, сладур няма да може дълго да изкараш с този телешки салам... Посещавай поне обектите за бързо хранене и си взимай скара и салата или вакуумирани пилешки пържолки от магазин...
Галче, стискам палци за бързо преминаване през кризата и ще те чакаме отново тук! (Мислиш ли, че с нещо режимът може да е провокирал здравословни проблеми при теб?) Hug
Нинчее, аз тъкмо да публикувам и  - хоп твоят пост...Падна едно четене и разглеждане...! Браво за волята, сладур! Като гледам мерките - сигурно не си по-висока от 1,60- и няколко?!? Така ли е? Големи перипетии и ти си имала! Браво за волята и постиженията!   bouquet
Малии, момичета, аз ако трябва да сложа тук моите таблици и резултати...ще запълня 2 страници от темата!  Joy
А, то имало и още нови постове...
Добре дошла при нас отново - id79 ! Честно казано - сигурно е много по-полезно пълномасленото домашно мляко от обезмаслените  в магазина, но ще позабавя малко отслабването...Ти пробвай да си го обезмасляваш твоето така, както си писала - по принцип трябва на няколко пъти да го охлаждаш и отнемаш каймачето...Абе ако сваляш с домашното млекце - си карай така! Важна е мръвката - щом си я обичаш - няма страшно!
Мария-Мина! Успех и на теб! Трудничко си ги пуска организма последните килца!

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 11:02 от ArhMih

# 222
Благодаря ArhMih !!1 Hug
 Резултата ми е плачевен ....само -5 кг  Cry

И да поздравя ninanb за чудесните резултати !! Бравоооооооо!

# 223
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ArhMih права си 162см.
gala222 абе честно казано немисля, че резултатите са чудесни. 8 кг. за толкова време  ooooh! За мен е по-важно, че се чувствам страхотно в кожата си. Напълно те разбирам как се чувстваш с тези 5кг., но и аз доста се лутах. Важното е да си стриктен,но при мен не се получаваше - около 3 месеца БЕЗ прегрешения се лутах между 57,500 кг. и 58,500 кг.

# 224
Здравейте, Дюканки!
След близо 2 месеца нережимност и празниците от последните 20-тина дни аз качих близо 7 кг и от 107 кг в края на ноември сега съм близо 114 кг  Embarassed .
Слагам край на безволието си и от днес съм 5 дни П . Мисля първоначално да карам 5П - 5ПЗ поне докато си върна килцата от ноември (107 кг). После мога да ги направя 3П-4ПЗ.
Това е за сега от мен - засрамен съм от безхаберието си за моето тегло и съм мотивиран да започна режима този път до край!

Общи условия

Активация на акаунт