Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията?
Какви са някои ефективни начини за поддържане на мотивацията за отслабване и какви методи обсъдиха във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията?
-
Какви са някои ефективни начини за поддържане на мотивацията за отслабване и какви методи обсъдиха във форума?
Участниците споделят няколко метода за поддържане на мотивацията при загуба на тегло, като споделяне на лични постижения, изразяване на подкрепа и взаимно насърчаване, използване на положителни мисли и цели, както и визуализиране на желаните резултати. Форумът подчертава значението на редовно споделяне напредъка си, изразяване на подкрепа и взаимна мотивация, както и поставяне на цели и награди за постигнати постижения.
-
Каква е диетичната схема на Дюкан и какви са основните принципи на тази диета?
-
Какви са препоръчителните количества млечни продукти, които трябва да се консумират по време на диета Dukan?
Каките са мнооого добре ,растат (но не стаеят
доста често съм гледала снимките на Дюканките със сериозни резултати,радвам се да те видя отново...
Няма да навлизам в подробности, надявам се някой ден отново да мога да се завърна сред вас.
.
Но кой да обвиявам освен себе си...загубих един месец заради прегрешенията си.
Не се справям добре с този сайт
Скоро ще дойде пролетта и всички ще сме едни хубави, отслабнали и доволни
Вчера не съм била извън режима, но ми беше малко яденето. Незнам защо не се чувствах гладна и не можах да се насиля да ям... а и водата - дали я достигнах до обичайните при мен 2 литра - незнам! Литър със сигурност съм изпила ... Както и да е! Днес продължавам на чисти протеини. Чая си го нося, но пък триците съм си свършила тук в службата и забравих да си взема... Еее! Сега ще си изям голото мляко в 10 часа, а преди това в 8.00 си хапнах яйцето. Вчерашната скумрия ще метна на обяд, а за следобед имам още едно яйце и извара.